Zeer prettig en goede kwaliteit gebruikten auto\'s
Al jaren onze huidige auto in onderhoud (ook aangeschaft). Prima,...service dus een goed bedrijf! En mogelijk in de toekomst wel weer een andere aankoop te kunnen doen,.... ooit ! :)
altijd staat Ron Plomp klaar om te helpen zelfs aan huis
Zeer positief je wordt gelijk geholpen
uitstekend
Een klant vriendelijk bedrijf, als vrouw, die niet van garages\'s houdt, voel ik mij er op mijn gemak en de medewerkers zijn zeer klant vriendelijk en deskundig. Je krijgt ( indien nodig) een GRATIS leenauto mee. Je hoeft alleen te tanken wat je verbruikt.... ik kom hier al jaren met veel plezier en heb alle vertrouwen in de medewerkers......mijn zuster en zwager heb ik hier ook aangebracht als klant....
Goed en mee denkt.
Gewone een goede garage ik blijf hier lekker klant met twee autos
Heel goed
-Heb niet al te veel ervaringen, maar de keren dat ik langskwam altijd positief.
Kom er al een aantal jaar na aanschaf van een auto. Heldere communicatie, kordate en vakkundig bij onderhoud/reparatie.