perfect geholpen

zoals altijd weer vlot en netjes geholpen, ondanks dat dit niet tussen de normale afspraken viel.

zeer prettige behandeling

Ik kom al jaren bij deze garage en ben niet van plan er weg te gaan. Je wordt altijd even prettig geholpen.

Betrouwbare garage

R.P. maakt duidelijke afspraken en komt deze ook 100% na met goed garage-vakmanschap.

Zeer klantvriendelijk

Ben al meer dan 15 jaar klant. Altijd gelijk en goed geholpen. Zeer vriendelijk en kundige mensen. Absolute aanrader!

Netjes geholpen

Vakkundig en klantvriendelijk

Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd

Vriendelijk, duidelijke

Ik heb een auto gekocht.

Vriendelijke ontvangst, goede behandeling, bedankt

Zeer goede service

Goede uitleg over de reparatie kosten.

Uitstekend geholpen aan een nieuwe auto

Er werd goed met me meegedacht om mijn eerste auto te kopen voor een mooie prijs! Uiteindelijk gelukt om een hele mooie auto te kopen

Heel goed

De klantvriendelijkheid!

Goede services en altijd vriendelijk en behulpzaam.

prima contact, service gericht.

Accu deed t niet en ik was snel uit de brand geholpen door een leenauto

Auto ging niet open ( met afstandsbediening) en ik kon niet eens starten dus ik wist de accu kon wel eens het probleem zijn, Heb gebeld ik had de auto nodig die ochtend en er was gelukkig een leenauto,... deze met inleveren voorzien van een beetje bezine en zij hebben Mijn Accu vevangen en alles doet t weer zo als ik ben gewend. Fijn hoor nog maals hartelijk dank voor de snel en prima hulp. nancy

Heel tevreden

Ik was hier voor het eerst, op advies van mijn vriend. Prima service!

Goede service met prijsindicatie vooraf zeer tevreden.

Altijd aardig.

Gewoon goede garage,geen onzin gedoe.

zeer vriendelijk

een goed en verzorgd garage met vriendelijk personeel

Word hoed geholpen als je wat wil weten. En als er wat bestelt word is het er ook snel.

Vertrouwd adres

Echte vakmensen die je niet pakken maar eerlijk te werk gaan. Een prima bedrijf!

Fijn meegedacht om de auto op tijd weer op te kunnen halen.

Prettige en vriendelijke service

Vertrouwd, eerlijk, vriendelijk, deskundig.

Voor mij al vele jaren een vertrouwd adres. Eerlijke reparaties, dito onderhoud en APK. Vriendelijke medewerkers.

Heel goed en deskundig

Altijd positief ontvangen en krijg voor een leek en dat ben ik goed en begrijpelijk advies

Prettig ontvangst, goede uitleg en, daar gaan wij van uit, een goede reparatie.

Prettig ontvangst, goede uitleg en, daar gaan wij van uit, een goede reparatie.

Klant is koning!

Bij de inruil en de koop van onze auto bij Patrick Plomp werd ons niets opgedrongen en konden wij in alle rust een keuze maken, met als gevolg dat we een deal konden sluiten, waar we goed gevoel aan over hielden. Service gericht en meedenkend, dus geen gedwongen verkoop.

Meerland 1

1447KA Purmerend