Wederom meer dan tevreden

Al jaren zijn wij tevreden klant bij Ron Plomp. Vandaag onze auto voor een onderhoudsbeurt gebracht en opnieuw zijn wij zeer tevreden met de service. Altijd duidelijke afspraken m.b.t. de te verwachten kosten en heldere uitleg als er iets gedaan of vervangen moet worden. Complimenten aan het hele team en ga vooral zo door!

Super service

Volgens afspraak superservice

De volgende keer weer

Prima.

Meer dan goed.

Vriendelijk en bereidwillig personeel. Uitstekende service. Kosten worden vooraf altijd met je doorgesproken, dus geen verrassingen.

Heel goed auto en garage bedrijf

VRIENDELIJK, BEHULPZAAM, GOEDE UITLEG EN DE FIETS STOND KLAAR, PERFECT

Zeer professioneel :-)

Geweldig.

Reparaties worden altijd uitgevoerd tegen de afgesproken prijs

Nooit onnodige reparaties en alles altijd tegen de afgesproken prijs,

Klaar terwijl je wacht

Afgelopen week gebeld met probleem aan de remmen en de auto zou als strander behandeld worden. Bij aankomst ging de auto gelijk de brug op en de reparatie kon ook gelijk uitgevoerd worden. Dankbaar voor deze top service hebben we de auto weer thuis en gemaakt.

Altijd goed.

Reeds vele jaren klant

Ron Plomp denkt met je mee.

Fijn overleg en heel goed geholpen.

Geen klachten

Geen klachten.

Vriendelijk geholpen. Tijdens de beurt en keuring contact over de kosten; dus geen nare verrassingen. Leenfiets of auto staat netjes klaar. Heb vertrouwen in de garsge

Top service

Het keurige bellen over de te maken kosten is erg te waarderen Goede service ,snel en het meedenken naar oplossingen Top garage

Het contact en de service is uitstekend.

Goede service en duidelijk uitleg factuur.

goed geholpen!

Persoonlijke service

Altijd top service

Prettig garagebedrijf

Kom ruim 20 jaar bij Plomp. Denken altijd goed mee. Redelijke prijzen. Ook als je met je oude auto komt, word je goed geholpen.

Top garage

Altijd goed en snel geholpen

Goed en klantvriendelijk

Altijd goed geholpen en altijd klantvriendelijk

altijd goed en vriendelijk!!!

snel behandeld en advies gegeven

Top service en snel

Bracht voor een service beurt, moet eerder weg geen probleem auto binnen 1;5 uur klaar …helemaal blij.

meedenkend

Weer een auto gekocht bij Ron Plomp. Het is een fijn bedrijf wat meedenkt. Houd zich aan de afspraken. Kortom een fijn familiebedrijf.

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen.

Uitstekend geholpen

Vanaf binnen komst goed geholpen en alles goed geregeld En bij ophalen ook een leuk presentje gekregen(vers fruit) Kan niet anders zeggen uitstekend

Meerland 1

1447KA Purmerend