Zeer positief!
Inmiddels al meer dan 15 jaar klant en in die tijd vandaag voor de achtste keer een auto ( een Mercedes Benz natuurlijk ) aangeschaft en weer met een goed gevoel en uiterst tevreden weggereden.
Heb via telefoon gebeldt en ben netjes geinformeerd over de gebruikte auto . En toen afspraak gemaakt met Verkoper Jan . Bij aankomst op het bedrijf auto bekeken. En prijs gemaakt voor het toe te betalen bedrag. na eerst een proefrit te hebben gemaakt. De auto die ik heb gekocht is keurig zoals afgesproken afgeleverd en rijdt ook uitstekend . Bij autobedrijf van Bergen bent U op een goed adres .
Ik heb bijna alles goed ervaren tot zo ver, alleen ik had de verkoper gevraagd om een alarm certificaat van de gekochte auto, deze is mij zelfs na bijna 2 maanden nog niet opgestuurd, enof teruggebeld waarom niet! Groet Tekin
Aanschaf nieuwe Mercedes
Betrokken en betrouwbaar. Vriendelijk en vriendschappelijk Up to date and to the point.
eerste indruk bijzonder goed. direct wel een goed gevoel het is altijd maar afwachten waar je terecht komt. naar te vredenheid en goed geholpen, waren er snel uit alle tijd en aandacht zeer tevreden over de transactie en maar hopen dat de auto het ook naar tevredenheid doet
Prima, mooi bedrijf , mooie auto`s, rustige en overzichtelijk. Papieren afwikkeling ook rustig
Prettig zaken gedaan.
Heb een week een auto van van Bergen moet ik daar een mening over geven sorry deze vlieger gaat niet op laat mij even meer ervaren wie wat waar van Bergen is!!!!!
Zeer tevreden over de begeleiding en afwikkeling bij de verkoop. Hebben inmiddels onze 2de auto bij Paul van Bergen gekocht en hopen nog lang zaken te kunnen doen
Heb sinds ruim 4 jaar prettige ervaring met Paul van Bergen. Goede service en correcte afwerking problemen.
Ben super goed geholpen service was top! Jan ( de verkoper) is niet zo een gemiddelde verkoper die je van alles wilt aansmeren. Draag arm bleek na aanschaf niet goed te zijn. En is zonder moeilijk te doen geheel gratis vervangen. Kunnen veel garages nog wat van leren...! Kortom een aanrader dus!
Fijne ontvangst, goede voorlichting en medewerking bij onze vragen. Alle lof voor de begeleiding en service van de verkoper. Wij zijn zéér tevreden, en zullen kenissen zeker aanbevelen Uw bedrijf te bezoeken.
2 jaar geleden heb ik een auto gekocht bij Paul van Bergen. Ik had gevraagd of zij een een BMW konden leveren omdat mijn broer en ouders tevreden zijn over hun dienstverlening en al jaren klant zijn. Omdat het om een BMW ging had ik afgesproken om de auto in onderhoud te houden bij een erkende BMW dealer en het was dichter bij mijn huis. Echter is de auto een aantal keren niet goed gerepareerd door de BMW dealer. Uiteindelijk is het motorblok voor de 2e keer in de soep gedraaid na een reparatie. Ondanks de mankementen en een defect motorblok heeft firma van Bergen de auto terug gekocht voor een zeer goede prijs. Ik had nooit gedacht dat er een autodealer zou zijn die dat zou doen. Zij hebben geen debet aan het probleem en toch bieden zij hulp en de oplossing zowel juridisch en financieel. Binnen een week hebben zij het opgelost. Als ondernemer en mens ben ik geholpen het gaat om vertrouwen, medeleven en deskundigheid! Autobedrijf Paul van Bergen is niet alleen Meer Beter maar ook een Mensen Bedrijf. In mijn privé en zakelijke omgeving adviseer ik ze om naar Druten te rijden en kennis te maken met het bedrijf.
Industrieweg 49
6651 KR Druten
In 1996 is Paul het bedrijf begonnen vanuit Boven-Leeuwen. In 2006 is hij met zijn bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie in Druten. Vanaf het allereerste begin is het bedrijf gespecialiseerd in Mercedes-Benz. De laatste jaren zijn er ook meerdere premium merken bijgekomen zoals o.a. Porsche. Ook doen wij het complete onderhoud (modern ingerichte werkplaats met alle testapparatuur). Paul van Bergen is tevens lid van de Mercedes-Benz specialistengroep (MBSG).