Me and my husband bought a car by them a month ago but due to some financal issues we wanted to trade-in for significantly cheaper car. Randy gave us a good offer and we are once again satisfied with this company.
Door Rhandy geholpen met een inruil voorstel. Daarbij op een keurige, vlotte en transparante manier geholpen. Wij kijken in de toekomst zeker nog een keer terugkomen bij deze dealer.
Uiteindelijk helaas niet tot een deal kunnen komen maar toch heeft het een goede indruk achtergelaten. Fijne en vriendelijke communicatie, duidelijke en uitgebreide offerte met goede aflever- en garantievoorwaarden.
Met Nour Dinne kennis gemaakt. Fijne kerel, denkt mee, geen proto type auto verkoper. Wel een mooie auto gekocht, erg tevreden met de manier van kopen en de nazorg. Nooit eerder gehoord van Van Der Heide. Toevallig daar terecht gekomen. We gaan er zeker vaker komen. Dank voor de service en de goede zorgen
Ik voel me gewoonlijk niet op mijn gemak in een autoshowroom. Maar bij van der Heide ontdekte ik dat het gelukkig ook anders kan. Hier werken geen gelikte snelle autoverkopers maar prettig nuchtere en ontspannen medewerkers. Ik ben bijzonder prettig geholpen door Nourdin.
Wij zijn goed en deskundig geadviseerd bij de aanschaf van onze auto. Een garagebedrijf dat we kunnen aanraden
Prima service, vriendelijke verkoper en komt de gemaakte afspraken na!
Auto heel netjes en vlot afgeleverd. Ook na aflevering nog prima te bereiken voor service puntjes!
Netjes en correct geholpen. Alleen zou ik persoonlijk aanraden bij verkoop nieuwe auto voor de vrouw een bos bloemen.
Massa is kassa. Maar de klant wordt toch niet als nummer gezien. Best knap om dit voor elkaar te krijgen. Zo heb ik een bijna nieuwe VW ID4 gekocht. Aanbod is sowieso beperkt op dit moment. Dus als je er 1 vindt dan moet je er voor gaan. Verkoopproces ging mede daardoor soepel, aflevering ook. Toch anders zaken doen in de Noord Oost polder dan in noord of zuid Holland. En ik ervaar dat als prettig. Jammer dat je er helemaal voor naar Emmeloord moet anders zou ik zeker ook voor onderhoud naar dit autobedrijf gaan.
Door de vakantiedrukte bij vd Heide verliep de aflevering van onze nieuwe Golf te gehaast en zonder goede instructie. Na 1 telefoontje haalde Nour-Dinne de auto op voor een grondige na-controle en kreeg ik vervolgens een uitgebreide instructie van hem over alle kanten van het infotainment van de Golf 8. Ik kan niet anders concluderen dat de nazorg en daarmee de klanttevredenheid door Nour-Dinne, een dikke 10 verdient!
Wij kochten bij dit bedrijf een vrijwel nieuwe VW Caravelle. Snel en zeer correct geholpen door Rhandy. Aanbevolen!
Skoda Octavia Combi gekocht met slechts 1200km op de teller. Wagen keurig afgeleverd bij ons op de zaak. We zijn tevreden over het verloop.
Pas op met het kopen van een tweedehands auto met Bovag-garantie bij deze garage. Zo'n Bovag-garantie geldt 6 maanden, maar bij dit bedrijf is dat hooguit twee weken. Kom je later met een mankement, dan wordt het afgedaan als iets dat je zelf hebt veroorzaakt en rekenen ze absurd hoge kosten om het te verhelpen (waarschijnlijk omdat ze er geen zin in hebben). Check je auto dus direct heel goed als je daar een auto koopt, maar eigenlijk zou ik willen aanraden om ver uit de buurt van dit bedrijf te blijven.
Geachte heer van Laar Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te moet lezen dat u ontevreden bent over de door ons verleende service m.b.t. garantie. U hebt in mei uw Volkswagen UP! in ontvangst genomen. Op 23 september meldde u dat u een rammel hoorde in het dashboard en u gaf aan dat deze er al vanaf het begin in zat. Onze collega Geert van de werkplaatsaanname heeft u medegedeeld dat als de rammel niet terug te leiden is tot een afgebroken onderdeel, dit in principe niet onder de garantie valt. U hebt dit als onwelwillendheid ervaren en daarop besloten om er niet naar te laten kijken en een andere garage dit te laten onderzoeken. Vorige week heeft u bij ons een klacht ingediend m.b.t. de afwikkeling van de garantie. U heeft in uw klacht vermeld dat wieltjes van een speelgoedautootje en een cameralensje zijn gevonden in de kachelbak van uw auto. U gaf aan dat u de enige bent die rijdt in de auto en het dus niet van u kon zijn. N.a.v. uw klacht heeft mijn collega Johan Oostijen contact met u gehad en uitgelegd dat de reparatie i.c.m. met uw verhaal ook bij ons onder garantie zou zijn gerepareerd. We hebben u daarom aangeboden de kosten van de reparatie te vergoeden. Hierop heeft u ons afgelopen zondag de factuur gestuurd en afgelopen dinsdag hebben wij de gemaakte kosten aan u overgemaakt. Het spijt ons dat we u hiermee niet tevreden hebben kunnen stellen. Ons advies aan u is om in de toekomst een klacht te melden zo gauw deze zich voordoet en hier niet enkele maanden mee te wachten. Uw advies aan ons was om dit te vermelden bij aflevering. Uw klacht en advies is uitgebreid besproken in het verkoopoverleg. Wij wensen u nog veel veilige kilometers en staan in de toekomst graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Thijs van der Veen Marketing manager
Positief
Zoals we in het Zeeuwse zeggen, das me n hoeien! Ik was al een tijdje op zoek naar een VW Tiguan Blackstyle Edition, en daar stond hij. Vanuit Zeeland een aardig ritje naar Emmeloord, maar na de prima ontvangst van Rhandy en zijn collega's en een paar goeie bakken koffie ben je dat snel vergeten. Proefrit gemaakt en voor ik goed en wel terug was had ik de offerte al in de mailbox. Ze handelen snel en accuraat, wat een goede eigenschap is. Verder hele goede service en de aflevering verliep ook prima. Uiteindelijk is het dan echt niet erg om weer terug te moeten rijden naar Zeeland in je nieuwe auto! Zeker een aanrader!
prima ontvangst en prettige en openhartige manier van ontvangst van Rhandy, en konden snel deal sluiten
Verkoper heeft door zijn terugkoppeling vertrouwen gecreëerd en was zeer correct en snel met het beantwoorden van vragen, zelfs op z’n vrije dag.
na een valse start zijn we uiteindelijk zeer goed en netjes geholpen en hebben we nog een goede prijs voor onze Seat Arona gekregen. En zijn de afspraken netjes nagekomen netjes de trekhaak gemonteerd en netjes afgeleverd. En zijn wij blij met onze mooie Seat Ateca uit 2021. En gaan we nog jaren genieten van deze auto :-)
Wij hebben bij autobedrijf van der Heide een Volkswagen T-ROC occasion gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het autobedrijf van der Heide in het algemeen, en in het bijzonder verkoopadviseur dhr. G. Vos. Wij zijn goed geholpen qua informatie over onze aankoop en dit in een gemoedelijke sfeer met dhr. G. Vos.
De begeleiding en het contact met de heer Gerard Vos was prettig en professioneel.
Me and my husband wanted to trade in our car for a different car. We got a quick respond from Rhandy and in few days we made the appointment, which went great, the service was amazing and all emplyees there are really nice. We fairly quickly agreed for an offer with Rhandy for the price that suited all of us. When the car was ready for a trade in and to pick up, we met again and we couldnt be more satisfied with the new car! All in all, 10/10 for the whole company and especially to Rhandy, who was very patient with us, took alot of time for us and advise us.
k was al een tijdje op zoek naar een gebruikte VW Golf liefst met weinig kilometers en maximaal 1 jaar oud. Via internet bij van der Heide in Emmeloord uitgekomen. Via e-mail een offerte en inruilvoorstel opgevraagd en vrij snel reactie gekregen van Rhandy Poelstra. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een proefrit en dezelfde dag de koop rond gemaakt. Ik kan niet anders zeggen dat alles op een uitstekende wijze in een ongedwongen sfeer met Rhandy tot stand is gekomen. Moet nog wel even terug voor 2 puntjes dus nog geen ervaring met de service, maar afgaande op bovenstaande moet ook dat goed komen.
Alles volgens de afspraak auto netjes afgeleverd poetsbeurt gehad er zat een schraap op netjes gespoten en weggehaald.
Wilde graag een E Up kopen,maar bij onze dealer niet te koop. Zijn op een zaterdag naar Emmeloord gereden,en zijn daar vriendelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie ( smaakte prima na een rit van 250 km) zijn met de auto proef wezen rijden,alles prima geregeld. Door verkoper Rhandy Poelstra. Hebben een nieuwe E UP gekocht wat een verschil met de dealer prijzen.We hebben een afspraak gemaakt over levering van de auto, was 3 september j.l. Wij waren op vakantie in Giethoorn,zouden de auto eerst rijdend meenemen naar huis.Hebben in onderling overleg besloten de auto te laten transporteren door een profesional ( Auto transport Kuzee uit Rithem,dit alles in samen spraak met Rhandy. Wij kunnen niet anders zeggen.Dit is beslist een aanrader voor een ieder die een auto zoekt. Keurig bedrijf,dank voor de prettige manier van zaken doen.
Werktuigenweg 40
8304AP Emmeloord
Autobedrijf Van der Heide is al sinds 1921 een begrip in de regio. Met meer dan 45 medewerkers proberen we onze klanten elke dag weer opnieuw te voorzien in de mobiliteitsbehoefte. Wij zijn officieel servicepartner van Volkswagen, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook voor andere merken ben je bij ons aan het juiste adres!