Eerst een NKC training gedaan en daarna omdat het zo goed klikte ook mijn C1 rijbewijs (camper) daar gehaald. Alles ging in goede harmonie en ik heb er veel van geleerd. Dank aan alle betrokkenen zowel aan de voorkant als op de weg. De examinator was tevreden over wat ik heb opgestoken., en ík heel blij.
Goede service, examens werden snel ingepland, goede en ook gezellige instructeur
ik heb een hele fijne ervaring gehad met lessen. dit komt omdat er een goede sfeer in de auto hing en ik mezelf durfde te zijn en fouten mocht maken.
Ontzettend fijne lessen gehad. Duidelijk uitleg vooraf wat je deze les ging leren, ook over mogelijke scenario's. Ook tijdens het rijden op de motor kort en bondig feedback gekregen, daar houdt ik van. Tussen door ook even de mogelijkheid om het door te bespreken.
In één keer geslaagd door de goede lessen van Gijs. Veel flexibiliteit met lessen inplannen, en ook niet onbelangrijk gezellige lessen. Bedankt!
Fijne lessen, ook leerzaam en alles is goed geregeld!
Ik moest mijn c1 rijbewijs halen om met onze grote camper te mogen rijden. Richard de Gooijer heeft mij in 10 uur klaargestoomd en dankzij hem ( en rijschool Roordink uiteraard) heb ik het in een keer gehaald! Richard de Gooijer: bedankt! Bovendien konden we lekker kletsen over van alles en nog wat, ik heb er van genoten!!
Fijne instructeur en lekker makkelijk in een dag
Ik heb mijn aanhanger rijbewijs in één dag gehaald bij Roordink!
Goeie duidelijke uitleg Nemen de tijd om je iets uit te leggen En van een gezonde discussie met hun leer je ook veel
Al vanaf de eerste rijles had ik een goeie klik met de instructeur. Er werd goed gelet op je voortgang en de lessen werden hierop afgestemd. Voor de tussentijdse toets en rijexamen werd intensiever geoefend, wat enorm hielp. De lessen waren niet alleen "een stukje rijden" maar er was ook ruimte om vragen te stellen. Er werd les gegeven met het einddoel in gedachten "wat moet je weten als je straks zelf op pad gaat". Uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Kortom een goeie ervaring. Ik raad rijschool Roordink en instructeur Goossen ten harte aan.
Ik vond het fijn dat ik meestal elke week wel een les kon inplannen, zodat het sneller ging. Ik vond de manier van opbouwen fijn. Als je bij Roordink je theorie hebt behaald plannen ze gelijk je praktijkexamen voor je in en dat vond ik erg fijn. Wel is het duur vergeleken andere rijscholen.
Mijn ervaring was super! Het contact was heel goed, Evy had de planning zeer goed afgesteld op mijn situatie en deed dat altijd in overleg. Altijd netjes je vragen beantwoorden. En de lessen met Rob zijn fantastisch! Rob is heel geduldig tijdens het leer traject en zelf ook zeer enthousiast wat het alleen maar leuker maakt. Ik vond het elke keer weer erg leuk om te gaan lessen, ook al was het weer slecht. Mijn dank is zeer groot aan de rijschool! Voornamelijk aan Rob en Evy! KLASSE!
Een fijne instructeur die je op je gemak stelt en op een fijne manier les geeft. Die alles duidelijk uitlegt en ook een gezellig babbeltje maakt.
In 1 dag mijn BE rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Rijschool Roordink!
Een zeer goede leservaring. Het tempo was perfect om alles goed onder de knie te krijgen. De smintjes elke les waren ook erg gewaardeerd.
Ik ben erg tevreden over mijn rijlessen bij roordink, een fijne instructeur die rustig en duidelijk uitleg gaf. Ook was er genoeg ruimte om dingen te oefenen die ik zelf wilde. Ik heb erg snel mijn rijbewijs gehaald wat echt super was. Ik raad iedereen deze rijschool aan.
Ik heb een goede ervaring met rijschool Roordink. De lessen waren goed en de instructeur ook.
Ik ging voor mijn C Rijbewijs en had een strenge maar goede instructeur die me in 25 uur de kneepjes van het rijden van een vrachtwagen heeft geleerd!
Veel geleerd en leuke en leerzame lessen
Zeer positief. De rijschool communiceert duidelijk over de afspraken. De instructeur is vriendelijk en geeft constructief feedback over aandachtspunten tijdens de lessen. De instructeur stelde me op mn gemak en gaf me het vertrouwen in mijn kunnen.
goed opgeleid voor mijn BE. veel praktische ervaring geleerd, hoe te rijden met 11 meter lengte op de weg. Geleerd wat dat van je vraagt als verkeersdeelnemer
Was zeer op mijn gemak tijdens de lessen. Zowel feedback als inzicht in mijn groei was qua communicatie top!
Met de korte lessen die ik heb gehad voor mijn examen heb ik een goede ervaring met de rijschool dankjewel daar voor
Goede lessen en veel praktische adviezen gekregen en ook het opbouwen van zelfvertrouwen met rijden met een aanhangwagen.
Nijkerkerstraat 27
3882 PC Putten
Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.