4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en goed opgeleide instructeurs. Duidelijke instructie tijdens de praktijklessen. Zeer geduldig in omgang met de clienten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rijschool Roordink heeft mij enorm geholpen tijdens de rijopleiding voor de motor. De combinatie tussen instructies, rust en enthousiasme voor het rijden is echt fantastisch. Ze zorgen dat je jezelf zeker voelt en dat je het echt kunt. Dit geeft zelfvertrouwen en maakt je meer ontspannen tijdens het rijden, daardoor verloopt het alleen maar beter en sneller. 21,5 uur les nodig gehad om AVB en AVD te halen, lijkt me een super resultaat. Bedankt voor het enthousiasme tijdens alle lessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een erg leuke en soepele ervaring. Omdat ik eerst van een andere rijschool terechtkwam, heb ik vergelijkingsmateriaal. De instructeur was vrijwel altijd op tijd en zeer geduldig. Alle facturen zijn ook zeer geordend en konden handig worden afgerond.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed en duidelijk uitleggen van de en tijdens de theoriecursus ook praktijk was erg leuk en goede instructies, veel geleerd en aardige en flexibele instructeur. Vriendelijke mensen die goede kwaliteit leveren! Echt een aanrader om hier te lessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Prettig om in stappen te leren. Eerst een goede basis en daarop verder werken. Goed georganiseerd allemaal. Goede en leuke instructeur!

Prettig en deskundig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn rijbewijs bij roordink gehaald

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het bedrijf kan ik niet heel veeel zeggen ik moet wel zeggen dat de theoriecursus mij erg geholpen heeft bij Arie vd Kamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Roordink mijn rijbewijs gehaald voor de auto. Ik ben dik tevreden over deze rijschool. Goede en snelle service. Ik had een hele leuke rij instructrice! Toen zij niet aanwezig kon zijn bij mijn TussenTijdseToets kon er heel makkelijk en snel een andere instructeur worden geregeld die met mij mee ging. Deze rijschool is zekere een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijke communicatie met deskundige instructeurs die weten hoe ze het rijden de leerling op hun manier aan moeten leren. Wel aan de dure kant, maar hierdoor zekerheid op een zeer kwalitatieve rijopleiding.

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.