5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig! Korte lijnen, snel schakelen... toffe instructeur... heb fijne tijd gehad... op naar de volgende.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het is een goede rijschool en instructeur jammer dat er langen wachttijden van examens zit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sympathieke rij-instructeur, duidelijke regels en afspraken/

Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeur en er was heel snel plaats voor een versneld traject.

2 sterren: slechter dan verwacht

Slechte ervaring, ik begon in februari met de rijopleiding voor motorfiets, ik had er nog geen idee van hoe jullie examens aanvragen aangezien jullie op naam examens inkopen heeft het mij veel geld extra gekost! Wat totaal niet nodig was. Vaak kwam ik ook lessen terwijl de instructeur totaal niet wist wat die al allemaal gedaan had met mij. Stukje inlezen van tevoren wat je al allemaal behandeld heb. Zeker niet tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed! Overgestapt van een andere rijschool, aangezien ze daar duidelijk niet wisten hoe ze met mij om moesten gaan (ADHD/ADD). Aart heeft me in een klein halfjaartje opnieuw zelfvertrouwen gegeven in het autorijden en er mede voor gezorgd dat ik in één keer slaagde voor mijn aangepast faalangst examen, TTT en medische testrit. Hier ben ik hem super dankbaar voor. Soms streng, altijd grappig maar helpt je overal waar mogelijk. Geen moment spijt gehad van de overstap!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring met Roordink, vriendelijke mensen, meedenkend en ervaren. Het enige punt is dat ik gisteren gevraagd werd mijn prive auto aan een andere leerling mee te geven zodat deze weer naar Putten kon. Dit heb ik gedaan, maar achteraf vond ik dat wel apart. Als tip, ik zou dit niet meer vragen aan klanten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik kan het omschrijven als een fijne en vooral leerzame ervaring!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder fijn en flexibel bedrijf. De contact zijn altijd zeer prettig verlopen, ook het persoonlijk contact word zeer gewaardeerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al eerder bij Roordink gelest voor mijn rijbewijs B. Toen als prettig ervaren en dat is niet veranderd. Vriendelijk personeel, goede sfeer op de school en goede instructeur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verschillende instructeurs gehad voor C en CE. Er zit een groot verschil in de onderlinge chauffeurs, maar ik was erg blij op het laatst les gehad te hebben van iemand die echt vrachtwagenchauffeur is geweest. Dit merk je goed in het lesgeven. Het nadeel van de lesvrachtwagens is dat er achter de spiegel een hele grote dode hoek is, wat je met andere merken minder hebt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede informatie voorziening vooraf, meedenken met de klant qua tijden en ervaring. Persoonlijke benadering! Je voelt je er echt op je gemak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met de rijschool, komen de gemaakte afspraken netjes na en altijd snel een reactie als je vragen hebt. Vooral goede ervaringen met m\'n instructeur, Roel Vrenken, waar je toch het meeste mee te maken hebt. Aardige man die op een leuke en ontspannen manier les geeft, en waar je toch veel van opsteekt. Dus bij deze nog even de complimenten ;-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prijs herexamen theorie vind ik bij jullie aan de hoge kant, scheelt +/- 40,00, verder dik tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super! De snelcursus BE gedaan, verdeeld over twee dagen en in 1 keer geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn dat er wordt mee gedacht met de leerling. Altijd vriendelijk en goed te bereiken. Vooral de persoonlijke aandacht van de instructeur.

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.