4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeker goed. Al vanaf dag 1 had ik het idee dat ik veel dingen heb geleerd. Daarnaast is dat nooit opgehouden zelfs niet bij de laatste les net voor het examen. Ik voelde mij veel zelfverzekerde tijdens het rijden sinds ik bij Roordink ben gaan lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, informeel en meedenkend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

plezierig, de dag was zo voorbij (aanhanger rijbewijs), goede uitleg waar je iets mee kan om jezelf te verbeteren. bij het afrijden de eerste keer exact uitgevoerd wat Jan me had geleerd. Echter vond de examinator het niet voldoende. (zowel jan als ik waren zeer verbaasd) Direct een her-examen gepland die ook nog eens veel eerder dan gepland kon omdat er iemand uitviel, complimenten voor het meedenken. Tweede keer afrijden zonder problemen en daarmee dus het rijbewijs in de pocket. Jan Bedankt.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is positief. Gemoedelijke sfeer geen poe ha. Zowel directie als instructeurs en overige personeelsleden geven mij een goed gevoel!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met het bedrijf. De instructeur was prettig en alles verliep soepel qua communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeur, Altijd op tijd, goede zinvolle lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de eendaagse cursus E achter B ervaren als een leerzame dag . met goede en duidelijke aanwijzingen ( instructies ) . Dat is te zien aan het resultaat .

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanwege een te zware camper opgeleid voor C1. Eén dag voor het examen zes uur les en op de dag zelf een uur les. Dit bleek heel effectief. Vriendelijke, deskundige instructeurs. Ga in het najaar 2018 bij hen de camper-rijvaardigheidstraining doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg goed. Ik vond het fijn dat ik snel kon beginnen met auto rijden nadat ik me had aangemeld. Ook de vakkundigheid van mijn instructeur en geduld vond ik heel fijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede lessen en de service afdeling helpt graag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met plezier bij Roel gelest die mij op de beste manier het motor rijden bij heeft gebracht. Het kontact met putten was ook prettig. Goed geïnformeerd en geholpen.

Ging super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele rustige instructeur die alles goed duidelijk uitlegt. Verder hele vriendelijke mensen. Professionele rijschool die ik als heel prettig heb ervaren.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een hele fijne ervaring ondervonden bij rijschool Roordink. Ontzettend meedenkend en nemen alle tijd voor je. Met een lol maar ook streng en rechtvaardig als \'t moet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zyn bly dat we voor deze ryschool hebben gekozen als je met bepaalde dingen zat kon je altyd by hun terecht en we kwamen er altyd uit heel belangryk1

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijlessen gehad bij Aart van zeumeren via rijschool Roordink. Hele positieve ervaring. TTT en praktijk in 1 keer gehaald. De rijlessen werden goed op mij als persoon afgestemd. Ik heb een nette basis gekregen waar ik op verder kan bouwen. Enige minpunt was de administratie van het kantoor. De laatste factuur heb ik tot twee keer toe terug moeten sturen omdat deze niet goed gegaan was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rij school staat altijd klaar als je hulp nodig hebt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toffe instructeurs duidelijk uitleg en begrip als je iets niet begrijpt

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.