4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede lessen en gezellig tijd met Pieter

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een no-nonsens begrip, duidelijk verteld wat er moet gebeuren en hoe het moet. Dus begrijpelijk voor iedereen. Dat was voor mij een prettige ervaring.

Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool en gezellige instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaringen met Roordink Putten en met de rij-instructeur Gert Staal. Ik had een aardige instructeur die het goed uitlegde en mij in 22 uur tot slagen leidde. Je bent niet verplicht meer lessen dan nodig is te nemen en daardoor heb je flexibiliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden met de opleiding en de les instructeur, ook het geduld van hem inzake mijn beperking heb ik zeer op prijs gesteld. Persoonlijk vind ik wel dat de planning van het rooster teveel is gewijzigd tijdens de periode van het lessen werd het rooster weer gewijzigt omdat er geen vrachtwagen beschikbaar was of de instructeur niet kon. Ook werd b.v examen datum 2 keer gewijzigd en daarna tijdstip 2 keer. Het is allemaal goed gekomen als er een wijziging was werd er wel geluisterd naar mijn wensen dus al met al kwam het weer goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met de rijschool is zeer positief

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het begin tot het einde ontzettend goed begeleid tijdens de motorrijlessen door Lambert. Super bedankt allemaal!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zich wel zeer positief wordt zeer motiverend gewerkt. Na het niet behalen van het examen duurt het lang voordat er weer examen gedaan kan worden .Betreft voor de motor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen zijn zeer goed. Vanaf het eerste contactmoment aan de telefoon om informatie in te winnen alsmede de rijles die ik heb ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leuke lessen gehad en ben altijd goed geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een half jaar ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ze leggen alles duidelijk uit en als je iets niet begrijpt leggen ze je het nog een keer uit. Door Roordink ben ik wijs in het verkeer geworden en kan ik nu kilometers maken! Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik informeerde naar het praktijk examen voor het scooter rijbewijs. Zeer vriendelijke geholpen en van goede informatie voorzien. Het pakket was al snel geregeld. Mijn zoon heeft praktijkles gehad. Kundig en goed, fijne instructeur. Al met al een goede ervaring met rijschool Roordink. De kans is groot dat hij er ook zijn auto gaat doen. Als ik dan toch een puntje mag noemen.... de factuur kreeg ik erg laat. Op 8-12 kreeg ik de factuur die voor 11-12 betaald moest worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief. Prettig in back-office, en goede lessen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een ontspannen manier motor leren rijden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Roordink zijn erg positief. Het personeel is professioneel en vriendelijk, bovendien worden vragen via de mail vlot beantwoord. Het lessen voor mijn motorrijbewijs heb ik gedaan bij Lambert Zoet. Deze instructeur is zeer ervaren en heeft mij op een rustige en fijne manier leren motorrijden. Lambert neemt de tijd voor je en zorgt dat je je op je gemak voelt. Deze instructeur wil dat je veilig de weg op gaat en doet dan ook net een stapje meer. Hij leert je wat je moet kunnen/beheersen tijdens het motorrijden, maar ook waarom je dit nu moet kunnen. Ik denk dat ik tijdens mijn toekomstige motorritten nog wel eens aan deze instructeur zal denken. Ik zou iedereen dan ook zeker willen aanraden om bij meneer Zoet te gaan lessen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super en zeer vriendelijk personeel. Echt top

4 sterren: goede service, goed behandeld

In verband met mijn gehoorbeperking heb ik fijne begeleiding gehad. Mijn rij instructeur, Gijs, heeft goed met mij rekening gehouden en we stonden samen op een lijn. Het werd mij duidelijk verteld wat de verbeterpunten waren maar ook kreeg ik genoeg complimenten, waardoor ik uiteindelijk met genoeg zelfvertrouwen af heb kunnen rijden!

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.