5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb Mijn Motor Rijlessen gehad bij jullie, ik heb daar een fantastische ervaring mee gehad, ook met Mijn best strenge en duidelijke instructeur, ondanks ik angst had en toch met Zijn goede hulp Mijn Rijbewijs gehaald. 👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super, correcte en snelle afhandeling, daarnaast vond ik Corry maar zeker ook Jan - bevlogen en echte \'mensen\' mensen, persoonlijk. Het gemoppel van Jan, moest ik zo nu en dan even ontcijferen, haha. Ik wens jullie alle goeds en goede zaken toe!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn vertrouwd lessen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Roordink denkt mee met de leerling en helpen je graag. De instructeurs weten waar ze over praten en geven gezellig en leerzaam les! Zeker een aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het super fijn om hier te kunnen lessen en slagen!

Ik heb mijn B en BE rijbewijs gehaald bij Roordink

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles in een keer. Goede uitleg en leerzaam.

Goede begeleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeur en leerzame lessen. Ik was aan het begin erg bang achter het stuur en door de goede lessen heb ik nu vertrouwen in mijzelf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en rustige uitleg, veel geduld door de instructeurs die ik heb gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed! Ik zou jullie zeker bij een vriend aanraden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima. Rijinstruceteur vond ik niet de beste. Ook vind ik het jammer dat het zo lang duurde voordat ik kon afrijden. Een vriendin vroeg haar rijexamen 2 maanden later aan en is nog geen 3 weken later. Misschien zouden jullie een app kunnen ontwikkelen waarin je duidelijk kunt zien wanneer je moet lessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede dag les gehad, was goed leerzaam. Alles wat nodig was voor praktijk examen, top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zijn goed voor hun klanten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goede instructeurs, vriendelijk en flexibel. De rijschool is goed telefonisch bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Over het algemeen helemaal super!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn ervaringen met Rijschool Roordink zijn wisselend te noemen. Mijn eerste contact voor het behalen van mijn Motor rijbewijs was zeer positief. Het contact betreffende het halen van mijn Vrachtwagen rijbewijs was helaas minder positief. Hier zal ik wel een nuance moeten maken, tussen de rijinstructeur en de overige medewerkers van Rijschool Roordink. De heren van de theoriecursus en de dames en heren op kantoor zijn, zoals ik dat ook heb ervaren gedurende het behalen van mijn Motor rijbewijs, zeer positief, meewerkend en op zoek naar een passende oplossing voor de problemen welke gedurende een les periode (kunnen) ontstaan. Persoonlijk ben ik zeer ontevreden over mijn rijinstructeur Roel Vrenken. De les methode was, niet of nauwelijks aanwezig, feedback ging niet veel verder dan ja of nee en aangeven wat er niet goed ging. Het aangeven hoe dit te verbeteren of anders te doen ontbrak volledig. De overige communicatie gedurend de lessen was over het algemeen zeer negatief, hierbij werden andere collega’s inclusief werkgever niet geschuwd. Dit doet mijzelf afvragen hoe er over mij als betalende klant wordt gesproken in mijn afwezigheid. Het gebrek, of het ontbreken van een juiste vorm van educatie en communicatie in deze heb ik meer dan eens bij Roel aangegeven. Waarbij de uiteindelijke terugkoppeling in letterlijke bewoording was “sommige mensen willen gewoon niet leren” en “ik geef al twintig jaar les, je hebt altijd een 5% van de mensen die het gewoon niet willen luisteren”. Dit heb ik ervaren als weinig opbouwende feedback, hetgeen mijn plezier gedurende het traject tot nul heeft weten te reduceren. Een ander voorbeeld is geweest het moment van mijn eerste examen, in aanloop naar deze moment heb ik aangegeven dat ik gevoelsmatig nog niet klaar was voor dit moment. Geen reactie van Roel, na afloop van het niet gehaalde examen, was de terugkoppeling “was te verwachten”. Kortom, kandidaat geeft aan er nog niet klaar voor te zijn, Rijinstructeur zegt niets, duwt examen door (althans zo heb ik dat ervaren) om vervolgens doodleuk te bevestigen wat de kandidaat reeds had aangegeven. Dit vind ik een zeer kwalijke zaak om meerdere redenen, daarbij niet te vergeten de financiële consequenties. Het is helaas nog kwalijker om te vernemen vanuit contact met andere klanten / leerlingen dat mijn ervaringen niet op zich staan maar door meerder mensen bevestigd. Dit zijn enkele voorbeelden van mij ervaring welke mijn beoordeling en aanbeveling van Rijschool Roordink, helaas, zeer negatief beïnvloeden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben tijdens de rijlessen voor de schakel auto goed geholpen door de rijinstructeur en de rijschool. ook toen er een probleem was met het CBR betreft de keuring ivm mijn autisme deed de rijschool ook niet moeilijk om de rijlessen tijdelijk stop te zetten. een top rijschool

4 sterren: goede service, goed behandeld

I am very happy with the driving instructor who was assigned to me. He was approchable, professional and guided me safely throughout the entire process. He was aware and focused on my progress- I didn\'t have to remind him where we left off on each lesson. I passed at first attempt and that\'s more than I could ask for.

Positief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is mij goed bevallen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ! Edwin was altijd vrolijk en heb enorm veel geleerd en daardoor ben ik geslaagd !

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.