was een super gezellige dag
Helemaal top!
goede rijschool met goede service
Fijne leerzame dag. Met een goede afloop.
Fijne instructeur die alles rustig uit heeft gelegd, punten waar ik moeite mee had gezien en extra geoefend! Voor de rest een super gezellige dag!
Binnenkomend als onervaren motorrijdster.Bij Roel terecht gekomen en doordat hij een aantal weken afwezig was de lessen vervolgd bij Dick.Erg veel geleerd van Dick.Als stagiair Rob erbij gekomen. Allemaal rustige mannen met veel geduld en ze doen hun werk met veel plezier en enthousiasme.En dat weten ze ook over te brengen op de leerlingen.
Fijne rijschool, vriendelijke mensen en erg kundig. Heb mijn lessen als plezierig ervaren. Zeker een aanrader deze rijschool!
Mijn idee is, Meer dezelfde instructeur... Meer structuur en eenheid in opbouw van opleidingsproces.. Meer theoretische kennis/ afbeeldingen/ visualisaties van rij curven en referenties/focus punten voorafgaand te beginnen rijden...
Roordink is gewoon een hele goede rijschool. Alles is goed en duidelijk georganiseerd: van het eerste contact tot de facturering. Door de instructeur wordt je goed op de hoogte gebracht van welke zaken hoe en wanneer geregeld moeten worden. Daarnaast is het ook fijn dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van openstaande facturen en andere belangrijke zaken, en dat er een app is waarin alle rijlessen ingepland worden. Ik heb bij Roordink ook een cursus voor het theorie-examen gevolgd en ook die was super! Daarnaast had ik ook nog eens een hele fijne, behulpzame en gezellige instructeur, waardoor ik het lessen ook alleen maar als heel erg leuk heb ervaren. Kortom: ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden.
Heel fijn om les te hebben gehad van een en dezelfde instructeur.
Fijne dag les gehad een hoop dingen geleerd en afgeleerd😆. Een prettige ervaring.
De begeleiding door Dick was erg prettig en gestructureerd. We konden goed de tijd nemen en ik ben voor zowel de vaardigheid als het afrijden in één keer geslaagd. Ik ben blij dat ik daar goed op voorbereid was!
...
Ik vond wel dat de instructeur niet helemaal was wat ik had gehoopt. Toen ik door omstandigheden twee keer een andere instructeur had vond ik beiden instructeurs fijner dan mijn eigen. Dit komt door de manier van lesgeven (vooral veel focus op de fouten en enigszins pessimistisch. Ook kreeg ik achteraf pas feedback ipv tijdens het rijden zelf) maar ook door de slechte beschikbaarheid. Ik werk veel en kan daardoor dus niet makkelijk afzeggen of ruilen en dat is erg vervelend als de instructeur niet vaak kan.
Les gehad van Jan Roordink voor mij BE-rijbewijs. Super! fijne hoge transporter bus met automaat. Jan heeft veel ervaring met het les geven en dat merk je. Hij geeft duidelijke instructies en blijft rustig, hierdoor ging ik met een goed en rustig gevoel het examen in. Uiteindelijk telt alleen het eindresultaat en die mocht er ook zijn, in 1 keer geslaagd bij Roordink. Bedankt Jan voor de fijne lessen en Corrie voor de duidelijke communicatie.
Jan is een fijne rustige instructeur die precies op de juiste moment iets zegt
Na 2 jaar geleden voor A2 te hebben gelest nu weer gelest voor volledig A. Lambert heeft speciaal tijd gemaakt om met mij dit af te ronden. Aangezien hij eigenlijk geen motor meer les geeft is het heel leuk om mee te maken dat hij voor mij toch nog tijd maakte om mij les te geven op de motor. Daarnaast perfect advies gehad over het aantal nodige lesuren waardoor het uiteindelijk prima te doen was qua kosten.
Zelfde als hierboven
Fijne rijschool met grote betrokkenheid van directie, kantoorpersoneel en de instructeurs.
De lessen van de instructeurs zijn erg leerzaam en duidelijk. Daarin tegen vind ik het erg jammer dat ik een aantal momenten heb gehad waarbij ik minstens een maand moest wachten op mijn volgende les omdat dit simpel weg niet eerder kon. Ik ben begin juni begonnen met lessen en heb mijn rijbewijs eind oktober behaald. In de tussentijd is mijn AVB wel geannuleerd wegens de hitte en heeft dit in totaal een maand gekost door het CBR.
Overgestapt naar roordink wat een verschil met de vorige rijschool in 1 woord klasse👍🏻
Nijkerkerstraat 27
3882 PC Putten
Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.