Helemaal top!

Duidelijk, eerlijk en vriendelijk, alles wat je nodig hebt

Extreem goed

Hele fijne rijs school volgendemaand willen beginnen met me motor rijbewijs

Geweldig!

Een zeer professionele en flexibele organisatie die er voor gezorgd heeft dat ik binnen 48 uur (na contact) 6 lessen en een praktijkexamen BE heb kunnen uitvoeren. Met een positief resultaat!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Goede lessen gehad! wel prijzig

De lessen waren erg goed, er werd precies aangeleerd wat je moet kunnen voor je praktijk examen. Ook goede rij insructeurs.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Plezierige lessen, waarin ik op mijn eigen tempo heb leren rijden.

Op het begin moest het opgang komen, maar toen ik het doorhad kreeg ik er steeds meer plezier in. Daarnaast ook fijne lessen gehad van Aliene!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

goede rijschool met voldoende aandacht voor de leerling

fijne rijschool met duidelijke afspraken en goede instructeurs. leerling wordt goed op de hoogte gebracht van zaken en afspraken worden nagekomen. ook goede begeleiding gehad in het halen van mijn rijexamen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Duidelijke en leerzame rijles mogen volgen

De rij instructeur stelde me erg om me gemak wat ik erg fijn vond

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Prettige rijinstructeur, waardoor je je snel op je gemak voelt.

Voor mijn BE rijbewijs heb ik een prima ervaring bij Roordink. Het begon al bij de aanvraag. Direct na het sturen van een mailtje werd ik al gebeld en binnen een uur was alles geregeld. In tegenstelling tot een conculega die mij pas een eerste reactie stuurde dat ik welkom was nadat ik al was afgereden bij Roordink. Tijdens de informele les kreeg ik fijne aanwijzingen en genoeg ruimte om te oefenen voor een goed examen. Wellicht zouden we de theoretische kant van BE iets meer kunnen herhalen tijdens de les, zodat het nog beter blijft hangen, maar ik wijs zijn eerste BE leerling en daar was niks van te merken.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Zeer goede rij instructeur met veel ervaring echt top

Zeer goede rij instructeur weet waar hij over praat echt goed

Fijn

Hele fijne rij instructeur die mij veel heeft geholpen met problemen, heel erg hbdog dat alles voor me ingepland werd door rijschool

Grondige en plezierige lessen

Een dag met Rinus was de moeite waard. Hij is geduldig en grondig en bereidde me perfect voor, voor het examen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Goed maar er zijn verbeter dingetjes

Veel verschillende instructeurs en dan heeft iedereen een andere rijstijl en daardoor ging het sommige dingen goed bij de ene en bij de andere was dat niet goed, erg verwarrend.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Veel plezier gehad met mijn rijlessen.

Ik vond het altijd erg leuk om te lessen en ik heb veel geleerd van mijn instructeur.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Goede lessen voor veilige toekomst

Het rijden was wel even wennen maar ben goed geholpen en trots dat het gelukt is

Ik heb goed les gehad

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Het ging goed. Corona periode was balen.

Het was vervelend dat door de corona er een periode niet gelesd kon worden. Maar hier kunnen jullie niets aan doen. Verder was alles goed geregeld.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Lessen met Fred is heel leuk.

Instructeur altijd op tijd. Ik ben zeer teverden over de lessen en in 1x geslaagd. bedankt voor de fijne en gezellige rijlessen!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Super rijschool met kwaliteit en goede service.

Ondanks Covid-19 toch nog snel mijn C rijbewijs gehaald. Leuke leerzame theorielessen gehad en aansluitend mijn praktijk lessen en examen.

Fantastisch rijschool!

Dagcursus gedaan B-E ,Jan is een fijne instructeur. Qua werk en in de omgang. De Volkswagen bus is een fijn voertuig om in te lessen en af te rijden. Een super combinatie!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Onlangs ben ik in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Aliene is een topper, eerlijk en met veel geduld! Ik heb bij haar leerzame en gezellig lessen gehad. Daarnaast is de digitale app erg handig.

Doet wat is beloofd

Tijdens telefonisch overleg een duidelijk beeld gekregen van de opleiding. To the point en geen overbodige tekst. Mooi overzicht wat theorielessen betreft. Prima lesmateriaal. Praktijklessen uitstekend. Goed voorbereid naar het examen. Super!!!!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Lessen met Rob is leuk. Slagen in 1x = hét resultaat!

Geslaagd! Bedankt Rob van Rijschool Roordink voor de super leuke lesvorm en geslaagde lessen met af en toe wat maandjes onderbreking ivm een hardnekkig virusje. Maar daardoor laten wij ons natuurlijk niet uit het veld slaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Leuke en leerzame lessen!

De lessen die ik heb gevolgd heb tij roordink waren altijd heel leerzaam en gezellig. Zelfs met covid had ik snel mijn rijbewijs!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Goede begeleiding en duidelijke instructies

De eendagscursus was duidelijk vooraf werd er duidelijk en goed gecommuniceerd en meegedacht. De instructeur was aardig en goed mee te werken. Hij zei waar het op stond en wist je te motiveren.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Uitstekende persoonlijke begeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jouw leertempo!

Perfecte persoonlijke begeleiding. Veel ruimte voor eigen inbreng en altijd ruimte voor een (leerzaam) grapje. Instructeurs zijn eerlijk en oprecht en doen alles om jou te doen slagen. Administratie is bijna vlekkeloos, in contact komen met personen zoals instructeurs is een fluitje van een cent.

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.