Het was fantastisch

Je begint zonder kennis maar met een goede instructeur kun je binnen 3 uur lessen je rijbewijs halen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Bromfiets (AM)

Goede uitleg wat de bedoeling is wat er moet gebeuren

Heb een zeer goede les gehad en door goed te luisteren en vragen te stellen mocht ik me BE rijbewijs in 1 dag halen. Dank je wel

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Ging perfect goede instructeur.

Ik heb heel veel aan de lessen gehad, waardoor ik ook direct ben geslaagd. Het was een aardige man waar je ook gezellig mee kon praten. Hij gaf duidelijke uitleg dus het was hartstikke best.

Fantastisch!!!

Een hele fijne en goede rijschool goede uitleg en fijne benadering!!!! Een echte aanrader !!!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Iets leren in een korte tijd

Nadat ik na 6 uur lessen mijn BE niet haalde, ben ik voor de herkansing gegaan met opnieuw een paar uur les en als instructeur Christan die mij op mijn gemak stelde en we samen juist die dingen gingen oefenen die toen niet goed gingen resulteerde in het feit dat ik nu wel mijn BE behaalde!

Een top ervaring!

De lessen hebben mij goed geholpen. Ben hierdoor ook in één keer geslaagd!! Erg bedankt Aart voor de lessen, heeft geholpen!

Fijn en vriendelijk begeleid

Tijdens mijn lessen werd ik fijn en vriendelijk begeleid, alles werd duidelijk uitgelegd en werd mij de tijd gegeven om dit te oefenen. Helaas niet in 1 keer geslaagd maar kon via Roordink gemakkelijk opnieuw een examen inplannen inclusief lessen. Ik ben hierbij fijn geholpen. En waren ze erg meelevend. Bedankt voor deze ervaring!

Super rijschool

Fijne rijschool goede service en de rijinstructeur was ook super fijne dag gehad

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Goede ervaring, fijne lessen!

Top rijschool

Echt een fijne rijschool je kan goed kletsen en ze leren het je goed

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Goed!! Leuke lessen gehad en alles in 1 keer gehaald! dus dik tevreden.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Top motorlessen gehad

Mijn motor rijlessen die ik van Max kreeg heb ik als heel leerzaam ervaren. Hij legt hoed uit wat je moet doen, wat er van je verwacht wordt en vindt het niet erg als je foutjes maakt zolang je er maar van leert. Als bochten of oefeningen niet gaan zoals ze horen neemt die je mee achterop zodat je kan ervaren hoe het moet. Ook hele fijne motoren om op te lessen. Ik ben blij dat ik geslaagd ben door de goeie lessen van Max.

Leerzame en gezellige lessen

Max is altijd eerlijk en gezellig. Hij neemt altijd de tijd om iets (extra) uit te leggen. Als je goed naar zijn advies luistert kan je in 1x slagen voor je motor. Mocht je hem ooit willen bedanken. Haal kinder buenos. Shout out naar Evy die met onze drukke planning toch ons altijd snel en samen heeft weten in te plannen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Helemaal top! goede uitleg en zeker tevreden met de rijschool en rijinstructeur

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Vriendelijke en bekwame rij instructeur

Duidelijke communicatie, hadden snel een plekje voor het lessen en afrijden. Vriendelijk en sociale rij instructeur. Goede uitleg voor het starten van de les. Bedankt Max

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Bromfiets (AM)

Goede uitleg, met nuchter en gezond verstand.

De dagcursus is goed bevallen. Met een mooie verdeling van de dag. Fijne klik met de instructeur. Christian gaf goede tips en tops.

Goede fijne rijschool

Max is een fijne instructeur duidelijk kritisch gezellig een toppertje Roordink is een fijne rijschool 1 instructeur voor de motor super fijn. Max en team Roordink bedankt

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Echt super goed les gekregen

Nadat ik voor mn eerste examen ben gezakt ben ik overgestapt naar Roordink. Dat is een hele verstandige keuze gebleken. Mijn instructeur was Stefan, hij had na 1 les gelijk door waar aan gewerkt moest worden en daar heeft hij in de lessen daarna de nadruk op gelegd, met als gevolg dat ik nu geslaagd ben. Verder was hij ook heel relaxed wat de lessen ook leuk maakte.

Zeer goede rijschool

Ik ben zeer tevreden over de rijschool. Goede uitleg krijg je en je word vriendelijk geholpen.

Fijne begeleiding gehad van Sandor

Prima ervaring met rijschool roordink

Geslaagd is geslaagd

Feedback examinator sloot niet helemaal aan bij mijn gevoel tijdens de lesuren, 1) nog meer kijken en 2) lager tempo. Volkomen terecht maar was me niet bewust van dergelijke aandachtspunten. Al met al gezellige en nuttige lesuren gehad, soms wat lastig om datgene wat tegen je wordt gezegd om te zetten in handelingen zoals die verwacht worden. Maar rijbewijs BE mogen halen. Bedankt!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

In korte tijd veel vertrouwen gekregen

Ik had een ochtend (5uur) les en vervolgens examen. Hoewel ik enigszins gespannen was, werden de basis vereisten en speciale verrichtingen helder uitgelegd en kreeg ik de voldoende gelegenheid om te oefenen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Zeer fijne rijschool, en hele fijne rij-instruncteurs

Ik heb bij Henry een hele fijne tijd gehad, altijd aardig en in voor een geintje. Maar ook als het serieus moet dan is Henry top.

geweldige begeleiding

mijn ervaring was super. goede begeleiding tijdens het rijden en veel geduld voor de leerling. en een gezellig praatje tussen door. bedankt voor de fijne lessen Roordink.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Super bedrijf met vakbekwamen mensen

Goed begleidt tijdens de cursus voor het praktijkexamen. Veel geleerd en daardoor geslaagd. Een echte aanrader.

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.