Tevereden

Fijne instructeur en afspraken worden goed nagekomen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Met Henri lessen is ontspannend, leerzaam en vooral gezellig!

Lessen en examens plannen werkt goed bij Roordink. Contact met rijinstructeur is duidelijk en informeel. De RijbewijsApp is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor overzicht.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Fantastische rijschool en zeer vriendelijk personeel!

Ik wou mijn CE rijbewijs halen op best wel een kort termijn! Nou binnen een maand kon alles ingepland worden! Zeer vriendelijke rij instructeur gehad die echt een passie heeft om mensen dingen te leren! Ik raad Roordink dus ook zeker aan bij anderen! En ik kom snel terug voor mijn motor rijbewijs!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

hele fijne en rustige instructeurs

Prettig bedrijf, goed contact en je wordt goed voorbereid op het examen.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Ik ben ontzettend geholpen door en instructeur en ook door het andere personeel!

Ik ben alle tijd super goed geholpen door iedereen van Roordink. De tijd en het geduld dat ze in mij hebben gestoken is geweldig. Roordink heeft mij aan mijn rijbewijs geholpen en daar ben ik ze echt verschrikkelijk dankbaar voor!

Super met rust

Ik heb echt geweldig lessen gehad met Jan voor mijn aanhanger rijbewijs (E achter B). Ik kan wel eens de weg kwijt zijn, maar daar begeleiden Jan mij heel fijn in. Die man straalt een en al 'rust' uit, wat heel fijn is. Als je iets wilt weten 'gewoon vragen'! Jan geeft ook alle informatie die je nodig hebt en dat niet in overmaten.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Geweldige motorrijlessen gehad bij Max!

De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Max weet precies hoe hij de juiste balans vindt tussen serieus oefenen en plezier maken. Er is veel gelachen, maar ik heb ook enorm veel geleerd. Dankzij zijn duidelijke uitleg, geduld en enthousiasme ben ik in één keer geslaagd! Een topinstructeur die ik iedereen kan aanraden. Bedankt Max!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Gewoon goed geregeld

Heel fijn en een professioneel bedrijf. Met vakkundige en goede instructeurs.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Zonder enige twijfel, Richard is een fantastische instructeur!!!

Richard in combinatie met de heerlijke MAN vrachtwagen hebben mij er doorheen gesleept.

Een heel geduldige rijinstructeur

Toen ik voor het eerst naast Aart achter het stuur stapte, moest ik eerst heel wat afleren en de onrust uit mij krijgen. Na vele lessen en het engelengeduld van Aart is dit uiteindelijk met goed gevolg afgesloten.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Fijne rijschool met mooi materieel

Fijne instructeurs en mooi materieel om mee rond te rijden. Goede begeleiding. Enige verbeterpunt is de wisseling tussen instructeurs. Ik heb in 25 uur rijles 5 verschillende instructeurs gehad. Allemaal even vakbekwaam, alleen soms wel weer lastig omdat elke instructeur eigen gewoontes etc. heeft.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Top geregeld werken graag met jouw wensen mee

Wensen aangegeven die voor mij goed uitkomen wordt aan meegedacht en een goede planning voor gemaakt. gezellige en vriendelijke mensen zou dit zeker aanbevelen

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Lekker snel geregeld en goed materiaal

Gewoon als fijn ervaren

Goed verzorgde rijschool

Ik werd goed begeleid met de rijlessen, het werd op een rustige en duidelijke manier uitgelegd en daardoor ging het goed en heb ik succesvol mijn rijbewijs behaalt in 1 keer!

inspirerend

max zijn doorzettingsvermogen om mij toch te laten slagen voor mijn motorrijbewijs dank

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Geweldig!

Super rijles gehad

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Eerst onprettig en daarna super

De eerste maanden met rilana gingen niet perfect ze zei vaak af en besteede meer aandacht aan random rondjes rijden dan echt de dingen wie ik nodig had. Daarna heb ik met Sandor gereden en dit ging wel goed.

prima verlopen

alles verlopen volgens afspraak, gezellige en fijne instructeur , enige opmerking die ik kan plaatsen zijn dat die 6 uurs blokken eigenlijk aan de lange kant zijn.

Een hele leerzame ervaring

Hoop nieuwe dingen geleerd om nog veiliger door het verkeer heen te gaan.

erg goed en fijn

De rijlessen kan ik echt heel erg aanraden alles gaat op jouw tempo, en je wordt echt goed geholpen met het behalen van je rijbewijs

Fijne feedback!

Als ik bijvoorbeeld iets deed wat niet goed was, gaf ze daar goede instructies voor hoe je het wel moest doen. En ze is heel aardig, en het was altijd gezellig

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Fijne lessen en goede instructeur

Fijne en leerzame lessen gehad in Zwolle van Lambert!

Goed maar…..

Gelukkig ben ik geslaagd in 1 keer alleen wat ik echt niet fijn vond is dat ik geen vaste rijinstructeur had

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Top bedrijf, goede instructeur, in 1x geslaagd!

Goed bedrijf, leuk en fijn contact. Goede instructeur Lambert die in Zwolle les geeft. In 1x geslaagd.

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.