5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb gelest bij Ko en Jos (standplaats Horn). Allebei super instructeurs! Alle personeel van Keijbeck is erg aardig en meedenkend. Bereid om oplossingen te zoeken (extra lessen inlassen, verzetten etc.). Rijschool ziet er prima uit: net wagenpark. Zeker aanbevolen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De eigenaar is een \"oude\" schoolkameraad en mijn zoon is hier gaan lessen. Al met al zijn we zeer tevreden en is mijn zoon geslaagd voor het 2toDrive rijbewijs. Dank je wel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo, Alle personeel( en zeker Annie mijn instructrice ) bedankt voor jullie deskundigheid en hartelijkheid . Zowel voor theorie en praktijk de eerste keer geslaagd . Met 17 mijn rijbewijs , Groet Britt Beckers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig bedrijf denk met de mensen mee geeft veel persoonlijke aandacht. Echt een aanrader ik heb er al 4 rijbewijzen gehaald. KEIJBECK ga zo door.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en fijne instructeurs, goede lessen en mijn rijbewijs in 1 keer behaald! Jongens bedankt! Gr Maurice

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig Bedrijf ben snel en voor een redelijk prijs aan mijn Rijbewijs geholpen. Keijbeck Hartelijk Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen. Goede instructeur en degelijke autos.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren