4 sterren: goede service, goed behandeld

Personeel is deskundig en eerlijk. Geldt als een aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontvangst en vriendelijkheid ter plaatse had wellicht wat beter gekund. De deskundigheid van de instructeur compenseerde dit echter volledig, bovendien is er door de aanmelding via vakantieveilingen.nl een uistekende prijs/kwaliteit verhouding en is deze rijschool op deze manier een goedkope optie om goede betaalbare rijlessen te krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hallo, 12-07-2013 via de website een aktie gekocht. dit was een super goede aanbieding. dit allemaal binnen enkele weken gedaan en gisteren gelukkig de eerste keer geslaagd. een super instructeur gehad met goede uitleg. ik raad deze rijschool iedereen zeker aan, mijn zusje gaat hier zeker ook rijlessen. hartstikke bedankt Keijbeck

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima begeleiding,hoge kwaliteit.Enthousiaste instructeurs met passie voor hun vak.Ik heb genoten van zowel de theorielessen als de praktijk.Bedankt voor de beggeleiding en ik ben dan ook blij voor mezelf maar ook voor jullie dat er weer een kandidaat succesvol is afgeleverd.Wellicht tot een volgende keer, succes voor de toekomst en succes aan alle chauffeurs die jullie nog mogen opleiden.Chapeau!!.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige ervaring met dit bedrijf, zeer vriendelijk personeel en een mooi wagenpark. Heb net mijn C en CE rijbewijs hier gehaald en voor alles de 1e keer geslaagd. Tevens vond ik het geweldig dat ze zonder BTW naar Particulieren kunnen factureren dat scheelde mij liefst 21 % in de kosten dat is mooi meegenomen. KEIJBECK BEDANKT.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag via Vakantieveilingen.nl een poging gedaan om mijn (B) E rijbewijs te behalen. Dankzij de professionaliteit van instructeur Harry is dit alles binnen 1 dag perfect verlopen: geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne ervaringen met dit bedrijf. De lessen verliepen allemaal voorspoedig. Geen klachten. Ben heel erg blij met mijn rijbewijs. Ik wil ook graag mijn instructeur bedanken voor de fijne lessen en het vertrouwen in mij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Extreem last van examenvrees. Liep ik ook nog buikgriep op. Maar mijn instructeur bleef mij pushen. En blij toe het eindresultaat mocht er wezen. Ik heb voornamelijk gelest bij Jos. Was bereid om extra tijd te maken voor lessen. Prijs kan ik niet beoordelen. Doordat ik niet alles zelf hoef te betalen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben via Vakantieveilingen een dagcursus E achter B geboekt bij Keijbeck. Mijn zus en ik hebben deze dag gister gedaan. Mijn zus is geslaagd, ik jammer genoeg gezakt. Maar het was een heel leerzame dag en we kunnen het iedereen aanbevelen!! Harry, bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is super. De instructeur is duidelijk en heeft mij goed voorbereid op het praktijk examen. Dankzij Keijbeck ben ik sinds kort in het bezit van BE rijbewijs. Bedankt daarvoor

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb gelest bij Ko en Jos (standplaats Horn). Allebei super instructeurs! Alle personeel van Keijbeck is erg aardig en meedenkend. Bereid om oplossingen te zoeken (extra lessen inlassen, verzetten etc.). Rijschool ziet er prima uit: net wagenpark. Zeker aanbevolen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De eigenaar is een \"oude\" schoolkameraad en mijn zoon is hier gaan lessen. Al met al zijn we zeer tevreden en is mijn zoon geslaagd voor het 2toDrive rijbewijs. Dank je wel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo, Alle personeel( en zeker Annie mijn instructrice ) bedankt voor jullie deskundigheid en hartelijkheid . Zowel voor theorie en praktijk de eerste keer geslaagd . Met 17 mijn rijbewijs , Groet Britt Beckers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig bedrijf denk met de mensen mee geeft veel persoonlijke aandacht. Echt een aanrader ik heb er al 4 rijbewijzen gehaald. KEIJBECK ga zo door.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en fijne instructeurs, goede lessen en mijn rijbewijs in 1 keer behaald! Jongens bedankt! Gr Maurice

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig Bedrijf ben snel en voor een redelijk prijs aan mijn Rijbewijs geholpen. Keijbeck Hartelijk Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen. Goede instructeur en degelijke autos.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren