4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en deskundige instructeurs, mooi nieuw maar ook iets ouder materiaal maar zeker wel in goede staat. Zeer prettig contact met iedereen. Het contact onder het personeel is ook heel goéd waardoor men zich hier echt op het gemak voelt. Meerdere rijbewijzen binnen deze rijschool gehaald en ik kam niks anders dan deze rijschool aanbevelen. Een top team waar uiteraard fouten worden gemaakt maar deze worden mar tevredenheid opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet voor herhaling vatbaar. Niet op het gemak gesteld gedurende de dag en kreeg het gevoel dat de instructeur de combinatie vrouw en het lessen met een aanhanger niet kon waarderen. Denigerende uitspraken vanuit de instructeur zijnde, zowel betreffende het rijden als de kennis van het materiaal. Communicatie met betrekking tot het inplannen en regelen van de lesdag in orde. Relatief oude lesbestelbus gehad gedurende de lessen en examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb na de eerste keer gezakt te zijn besloten om bij keijbeck te gaan lessen. Ik ben hier in 10 uur meer te weten gekomen en heb meer geleerd als in de 50 uur bij mijn andere rijschool. Het was super om hier te hebben mogen lessen. Ben ook gelijk geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon is de eerste keer geslaagd met dank aan Ko! Een uitstekende rij instructeur! Martijn heeft zich altijd erg op z\'n gemak gevoeld bij hem.

2 sterren: slechter dan verwacht

BE dag curses met 2 personen gedaan. Instructeur was een compleet drama. Er is een hele dag geen positief woord uit hem gekomen. Alleen maar negatief gelul, over jou, je vaardigheden, over leerlingen in het algemeen, over andere weggebruikers, over vrouwen. (ja zelfs in 2019 zijn er nog mensen die in een beroep met klanten contact hun misogynie niet kunnen verbergen). Hij beantwoord niet je vragen, maar komt met totaal irrelevante antwoorden. Waarschijnlijk omdat hij gewoon exact weet wat ie volgens het boekje moet vertellen en verder niets. (Hij was niet erg intelligent, dat is geen ramp, maar wel heel vervelend als het gepaart gaat met een enorm ego en hij doet alsof jij, de klant, nog dommer is)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben binnen 1 maand geslaagd voor E had dat niet verwacht maar dank zij de rijinstructeur van keijbeck is het toch gelukt mijn dank hier voor .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ervaring met Keijbeck fijne instructeurs en ook goed geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben zeer tevreden over. De communicatie met mijn rij instructeur en begeleiding met mijn rijopleiding Verder over de rijschool niet veel meetemaken met het personeel gehad buiten mijn instructeur en kwa informatie goed op de hoogte gehoude De planning van. Vervolg van c na e is wat stroever en samen met adr opleiding de examens datums.beetje slordig ingeplant op dagen. Ma. Dat is niet door keijbeck geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Theorie en praktijk zeer duidelijk en door ervaren instructeurs gegeven. Algemene omgang zeer relaxed, maar wel zo dat slagen eerste keer makkelijk mogelijk is en dus ook gedaan. Ligging Susteren vond ik ook ideaal vanuit mijn woonplaats.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel persoonlijke en prettige rijlessen en contact! Heel fijn team!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed! Goede instructeur gehad. Vriendelijk, rustig, goede uitleg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

BE rijbewijs gehaald, super les gehad!

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren