Hele fijne instructeur gehad heel direct maar ook tijd voor een lolletje en een grapje

Top Rijschool!

Fijne verkeersschool voor het tractor rijbewijs te halen.

super

werd goed begeleid

Zeer ervaren en deskundige begeleiding

Hele goede rijschoolhouder die weten waar ze het over hebben. En mocht er iets niet duidelijk zijn of je snapt iets niet, is er altijd iemand te vinden die je kan helpen

Goede kwaliteit rijlessen.

Zeer tevreden over de verloop van de lessen

Erg goed

Voor het rijbewijs E achter B een dagcursus bij Keijbeck gekozen. De instructeur was vriendelijk en heeft mij goed geholpen. Al met al een prettige ervaring, voor een zeer schappelijke prijs Zeker aan te raden!

Voor zover een rij examen een feestje kan zijn, was het dit zeker

A3 bedankt

Prettige en goede rijlessen met Fred .

Zéér goed

Deskundig, mensenkennis, ervaren, goede opleiding

Zeer ervaren instructeur en wat ik gezien heb een kracht binnen de rijschool. Binnen zeer korte tijd, goed inzicht in de sterke en zwakke punten van de cursist. En vakkundige instructie. Enige advies is iets meer vertrouwen aan de cursist (positieve aanmoediging) geven wsnt het is toch een moment opname en pauzes inlassen tijdens een dag opleiding, op een gegeven moment ben je verzadigd en is het emmertje even vol. Niet iedereen is gewend 6 uur achtereen te rijden.

Mijn ervaring met keijbeck opleidingen is gewoon zo als het hoort top zeker aanbevelen voor iedereen

Goede instructeur, fijne uitleg

Serieuze rijles met ook genoeg humor, wat ik zelf ook zeer belangrijk vind.

Goede begeleiding met een goede lading plezier.

De begeleiding was duidelijk en en met veel Rust uitgelegd. Mooi bedrijf met goede instructeurs.

Geweldig ...

Super leerzame dag met een enthousiaste instructrice. Van het moment van aanmelding tot examen super vriendelijk en gemotiveerde medewerkers...

Goede rijschool, goed bedrijf, goede communicatie

Van het begin tot het einde zit het goed in elkaar. Communicatie goed, niveau van de lessen goed. Alles in 1 keer gehaald, top

Degelijke rijschool

Van het eerste telefoongesprek tot de eerste rijles goed en duidelijk geregeld. Zeer te spreken over Marcel, mijn rij instructeur, heb super veel geleerd op die paar uurtjes les.

Goede rij lessen en fijne mensen om mee te rijden.

Mijn complimenten

Ik heb met Roger en met Jos van keijbeck mijn rijbewijs D gehaald... wat zijn dit 2 toppers echt een aanrader.. mannen heel erg bedankt en ga zo door!! Groetjes Albert

Heel slecht

Voor de duidelijkheid de mensen die daar werken zijn vriendelijk en aardig, maar aangezien ik met geld betaal en niet met pinda, wil ik waar voor mijn geld. Twee keer gezakt vervolgens opnieuw gaan lessen en voor het eerst met Ron zo veel commentaar van hem gehad dat ik alles verkeerd deed. Hij geeft je rust en tijdens het rijden geeft hij gelijk feedback, niet als de andere na 2 uur rijden en 5 min je Leskaart invullen. Ron is zeker een aanwinst en zou iedereen adviseren naar Ron te vragen. Het bedrijf geef ik 1 ster omdat ik hun mijn menig heb gegeven ivm het klacht dat de andere niet het niveau hebben als Ron maar helaas hebben zij niks er mee gedaan. Rob geef ik zeker 10 ster dus ik zou voor hem gaan en niet voor het bedrijf.

het begon goed en eindigde goed.

ik had met het begin Rogér diemant, legt alles goed uit. daarna kreeg ik 2keer een andere rij instructeur waar ik steeds aan moest wennen. tot op het laatste moment kreeg ik gelukkig weer Rogér waar ik super blij mee was. waardoor ik het ook haalde. harstikke bedankt Rogér Diemant.

Ik heb mijn opleiding als zeer prettig en goed ervaren heb op een hele fijne maar ook een goede manier les gehad ik ben op een hele goede manier terecht gewezen op mijn fouten waardoor ik dingen veel makkelijker en goed oppakken en daardoor in een keer geslaagd!!! Roger diemant super bedankt en de gene die jij les mag geven mogen van geluk spreken nogmaals bedankt en ga zo door op deze manier want zo stel je mensen op hun gemak en krijg je er plezier in!!!

Moeilijk

Proefles motor. Rijinstructeur (vrouw) gaf meteen aan bevooroordeeld te zijn als ze een vrouw ziet staan op het formulier. Alsof vrouwen minder bekwaam zijn dan mannen om motor te rijden, ze is er immers zelf een. Vreemd maar ik liet me niet tegenhouden. 2uur waren snel voorbij en ik ging ervoor. Ook al viel ik tijdens stilstaan, iets te zwaar mischien de motor? 1e les werd meteen aangegeven dat de lesmotor eigenlijk te groot voor me is (1.55). Maar we gaven het een kans. 2u les gingen redelijk. Met eigen motor lessen kon ook, dus Honda cb1 aangeschaft in de lesverzekering gedaan en 2e les ermee gereden. Ging geweldig. Helaas het A rijbewijs is verplicht op een 50kw motor de cb1 is een 43kw dus te licht voor het A maar te zwaar voorA2 dat is tot 35kw. (had ik moeten weten, of hadden hun mij hierin kunnen begeleiden?) Terug naar de lesmotor van keijbeck. 3e les einde vd 2uur ik val en breek mijn schouder. Na drie lessen waarvan 1 op eigen motor vraag ik mijn geld terug, dit gaat niet op deze motor. Het examen is gecanceld middels een doktersverklaring. En dan...... Moet je 35 euro adm kosten betalen aan cbr , okey, en 75 euro adm kosten aan keijbeck. Hu? 75 euro? Twee lessen op lesmotor 1 op eigen motor en dan ruim 110euro aan administratiekosten kwijt zijn. Wat 'n oplichters... Hoe komen ze aan 75 euro? Das nog meer dan een uur lessen. Schiet mij in een feestverlichting dan. Voor mij geen keijbeck meer. Hoe moeilijk is het een verlaagde motor aan te schaffen. Ik zal toch niet de enige zijn met 1 meter smurf lengte of wel?

Aan te bevelen voor rijbewijs D

Roger Diemant, bedankt voor de fijne, leerzame lessen. Je bent serieus met je vak bezig en ik heb veel bij je geleerd. In 1 keer geslaagd dankzij jou. Tom Nas

Alle opleidingen onder 1 dak

Al 20 jaar is er maar 1 adres voor mij om bij te blijven met rijopleidingen en cursussen betreffende dode 95. De kinderen hebben ook met plezier hun rijbewijs gehaald bij Keijbeck. Zeer gedreven en enthousiast team die iemand kunnen en blijven motiveren. Ook de dames aan de telefoon zijn altijd vriendelijk en prijs kwaliteit is prima

Aanhanger rijbewijs

Duidelijke instructies meerdere opties aangeboden. omdat ik het inzicht in het rijden met een kar niet van nature in mij heb, hebben de instructeurs meerder opties laten zien om dit inzicht we te krijgen.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren