Goede service en leuke instructeur!

Snelle afhandeling en leuke dag gehad. Complimenten voor instructeur Ron!

Uitstekend begeleid naar het BE-rijbewijs examen.

Met behulp van de duo-opleiding bij Keijbeck Opleidingen ben ik geslaagd voor het BE-rijbewijs. De instructrice heeft ons goed begeleid en duidelijk gecommuniceerd om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Achteraf was het qua tijd in een duo-opleiding aan de krappe kant, vandaar dat ik een ander wil aanbevelen om de intake rijles af te spreken.

Een goede georganiseerde rijschool met de juiste opleiders!

Ik vindt keijbeck een goede rijschool. Alles is goed geregeld en ben in één keer geslaagd voor mijn C! De rij instructeurs zijn duidelijk en zeggen precies wat je moet doen. Een echte aanrader!

Alles tot in de puntjes goed geregeld!

Heldere communicatie, goede instructeurs en prima auto om in te lessen. Mijn zoon van 17 is binnen 3 maanden geslaagd!

Prima opleider

Tijdens mijn opleiding voor vrachtwagen chauffeur heb ik les gehad van verschillende instructeurs. De instructeurs hebben toch ieder een eigen kijk op de rij-eigenschappen van de kandidaat zodat je van iedereen iets anders mee krijgt. Uiteraard klikt het met bepaalde instructeurs beter dan met anderen maar ze waren allemaal uitermate profecioneel.

Prima geregeld BE in één dag!

Genoeg tijd gehad om voor te bereiden op het examen. BE in één dag, Top!

Goed gezellig en leuke instructeur

Hele goede ervaringen

Heel prettig en heel mooi nieuw materieel en super prijzen

Ik heb op 24 maart mijn motorrijbewijs gehaald en mijn laatste lessen bij Rob gehad, ik ben zeer tevreden over de rijinstructeur Rob. Hele fijne en rustige man. Ook ben ik zeer tevreden over keijbeck zelf. Goede communicatie en samenwerking. Kortom ik raad deze rijschool iedereen aan.

Prettige rijschool

Rijschool overlegt wel goed met je over wanneer je kan lessen. Rij instructeuren super leuk. Alleen jammer dat ze omdat ze zoveel leerlingen hebben je niet goed kunnen inplannen op je eigen gewenste tijden, vaak school moeten opofferen. Verder goede gestructureerde rijlessen.

Hele fijne rijschool

Scooterrijbewijs gehaald en nog losse brommobielles gevolgd met top instructeur!!!

Professionals en vriendelijke benadering, van administratief/receptie-personeel t/m instructeurs.

Zie hierboven

Hele fijne dagopleiding mogen ervaren. Fred ziet héél snel waar de focus op dient liggen. Hierdoor ga je met veel vertrouwen het examen tegemoet! Tevens was het een uiterst gezellige dag die werd afgesloten met het woord GESLAAGD!

Fijne rijschool

Mijn ervaring met deze rijschool is zeer prettig. Er werken kundige mensen die alle tijd voor je nemen om je zo goed mogelijk te leren rijden. Wat ik ook erg prettig vond is dat zij werken met standaard lessen van twee uur, hierdoor kun je in mijn mening net wat meer vaardigheden oefenen en het rijden echt onder de knie krijgen.

goede les gehad die met goed gevolg is afgesloten

goede instructeur die je op jegemak stelt en vertrouwen geeft

Goede ervaring echt top!

Goede ervaring ze leren je het goed en gezellige mensen!

Zeer leuke en goeie rijlessen gehad van gerard top leraar

Fijne ervaring geweest, kom zeker terug!

Mooi concept, in 1 dag je aanhanger rijbewijs halen. Werkte perfect!

Super leuke en fijne ervaring

Hele fijn rijschool, alles goed geregeld. De instructeurs zijn heel vriendelijk, kan niet anders zeggen dan dat ik een hele goeie en fijne ervaring heb over gehouden aan mijn rijlessen!!

Perfecte rijschool

Prima lezen gehad met zeer nuttige adviezen. Daardoor mijn c rijbewijs in 1x gehaald! Ik ga bij deze rijschool ook mijne achter c volgen.

Geweldige instructeurs weten waar ze mee bezig zijn. Planning is ook top!! hoe goed ze omspringen om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen... zeker in de onzekere corona tijd.

Goede opleiding

Het pakket is prima en een goede prijs. Enige minpuntje is dat je vooraf weinig info krijgt. Klein telefoontje of mail een week voor examen moet toch kunnen.

Goede instructies van de rij instructeur, daarom geslaagd.

Prettig, correct en vlot

De instructrice heeft mij als persoon snel doorgrond, wist wat ik nodig had om te kunnen slagen en heeft hier alles aan gedaan. Top gedaan, erg prettig. De communicatie met kantoor van Keijbeck was steeds vlot en correct.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren