Goede duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken en goede instructeurs

zie onderstaande reactie.

goede dag, ik kan er nog niets over zeggen, omdat ik mijn rijlessen nog moet krijgen. deze zijn i.v.m. corona verzet. mvg, w steegh.

Ze werken netjes leggen het rustig uit

Ze werken goed ze zijn gastvrij en luisteren ook naar jou

Vakkundige rijschool

Zeer goede ervaring gehad met deze rijschool. In korte mijn vrachtwagenrijbewijs behaald

Super gezellige ervaring

Geduldige instructeurs die goede tips geven tijdens de rijopleiding.

Gewoon te gek

Top Team bedankt Ronnie, Adrie, Roy ect. Geweldige ervaring. Tot snel

Helemaal top!!

Duidelijke uitleg gehad van zowel instructeur als Examinator.

Door juiste instructies te geven heb ik mn BE rijbewijs behaald. De combinatie reed naar wens , een fijne dag was het.

Jos bedankt!

Fijne rijschool! Makkelijk bereikbaar en denken flexibel met je mee. Ik heb het geluk gehad dat ik een vaste instructeur (Jos) mocht hebben waardoor ik me gerustgesteld voelde. Dankzij Keijbeck en Jos heb ik mijn roze pasje binnen :)

toppers

Verkeersschool Keijbeck is een hele goede rijschool die ik voor de omgeving midden en zuid limburg zou aanbevelen . Als je belt wordt je altijd goed te woord gestaan en zoeken naar een oplossing voor een probleem ( in mijn geval ) was ook geregeld .

Top rijschool!

Er word duidelijk en snel gehandeld en uitleg gegeven.

Zeer leerzaam

Fijne rij instructeurs met veel kennis en ervaring

Super!

Goede communicatie, fijne instructeurs, alles in 1 keer kunnen slagen dankzij Verkeersschool Keijbeck!

Ik zal hier niet meer lessen

- alle motorinstructeuren vrijwel gehad. ( het zou voor degene die les krijgt prettiger zijn om met een iemand een band op te bouwen en een lijn aan te houden). Het is met plannen dan ook wel bijna onmogelijk dit bij een en de zelfde instructeur te doen. - andere motorinstructeur krijgen dan daadwerkelijk gepland is. Dit zonder overleg. - er is een groot verschil in het les geven van de instructeurs. Dit is als je meeredere instructeurs hebt met lessen echt niet prettig. Er lopen wel echt toppers bij! - het lastminute lessen inplannen voor je examen is lastig. - je laatste belangrijkste les ingepland worden met iemand die pas 1 of 2 x op de weg is geweest. Dit is voor degene die en wel op het examen moet en voor degene die voor de eerste keer op de snelweg moet echt niet prettig! - examen die niet goed ingepland zijn. Ik ben zelf een keer voor niets naar susteren gereden ( wat mij een verlofdag - benzine - tijd - en natuurlijk het wachten op een nieuw examen heeft gekost ). Ik had voor mijn examendatum natuurlijk nog lessen gehad waardoor ik er zekerder in stond. Nu gingen hier weer 2 weken overheen en weer tijd en weer een verlofdag. Ik heb wel ter compensatie 1 extra les voor mijn examen gekregen van keijbeck. Hoop dat jullie iets aan deze punten hebben.

Snel en efficiënt !

Zeer goede voorbereiding op examens! Top!!

Ik heb op 21,10,2021 mijn rijbewijs B,E gehaald dat is goed gegaan MAAR ook dankzij Fred hij heeft alles goed en rustig uitgelegd aan mij en mijn collega,een geweldige ervaring super bedankt voor alles.

Goede efficiënte cursus waar slechts 1 dag voor nodig was

Samen met een kennis hebben wij de cursus voor het rijbewijs BE gedaan. Het voordeel aan deze cursus was dat er slechts 1 dag voor nodig was. Het was een leuke leerzame dag waarbij we het rijden met aanhanger hebben geleerd en aan het einde van de dag werd het examen afgenomen.

Altijd weer bij Keijbeck!

Het werd mij allemaal heel gemakkelijk gemaakt, vanaf het moment dat ik de boeken kreeg, tot aan het moment van het examen. Ik denk dat ik door de makkelijke procedure daarom ook de eerste keer geslaagd ben.

was een top school

deze school neemt echt voor iedereen tijd

Prettige rijlessen

Prettige rijlessen, fijner instructeur. Administratief ook alles netjes en goed geregeld.

Goeie rijschool, fijne leraren.

Fijne rijschool zijn erg flexibel in het plannen van lessen, fijne instructeurs die weten wat ze doen en professioneel.

Top rijschool

Mijn ervaring een fijne rijd intructeur Roge dimant! Fijne instructeur ook fijne tips gegeven! Top rijschool top instructeur

Hele fijne lessen!

Leren rijden met zelfvertrouwen

Ik heb een goede ervaring met keijbeck, ik heb een fijne instructeur gehad (Gerard) die duidelijk van zijn werk houd. Lessen met een goede dosis humor en goede uitdaging zorgen ervoor dat ik nu zelfverzekerd zelf de weg op kan.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren