Leuke en vooral goede instructeurs

Ik heb mijn tijd bij Keijbeck als positief ervaren. Wel vind ik dat jullie meer plek mogen vrijhouden voor mensen die al aan het lessen zijn. Ik heb geen enkele extra les kunnen inplannen omdat jullie geen plek meer hadden. Nu ben ik gelukkig geslaagd maar als iemand echt een extra les nodig heeft vind ik het erg dat die niet geboekt kan worden.

Fijn geregeld alles

Wij zijn zeer tevreden over jullie verkeersschool.Over 2,5 jaar zullen we voor Isa haar broer terug komen. bedankt voor de fijne service. groetjes Sabrina maassen

Fijne theorielessen en fijne en goede instructeurs!

Goede ervaring

Leerzaam en leuk

Het waren leerzame en leuken lessen

Leuk

Leuke rij instructeurs en kom zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs

Zeer goed en professioneel personeel

Zowel instructeur als kantoor personeel Was erg behulpzaam en duidelijk tijdens vragen en les geven

Uitstekende service, flexibel en top kwaliteit

Correcte en snelle mondelinge en schriftelijke communicatie met secretariaat en goede en persoonlijke begeleiding door instructeurs

Gewoon duidelijk en goede lessen.

De instructeur neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ook laat hij wel merken dat je het kan en dat geeft vertrouwen. Ik dacht zelf meer lessen nodig te hebben voor mijn oplegger maar ik leerde het toch binnen de gestelde uren.

Ik heb de rijlessen zeer positief ervaren!

De rijlessen waren goed, de instructeurs anticipeerde goed op de vaardigheid van de leerling. Het enige wat voor mij nadelig was, was dat alle lessen van te voren werden in gepland, en aangezien mijn schoolrooster maar voor 10 weken bekend is, was dit soms wat hangen en wurgen met de planning. Maar in het algemeen gekeken is deze rijschool een hele goede, de auto is top, instructeurs zijn top en de planning helpt je waar mogelijk, dus ik ben zeker zeer tevreden.

Het was een leerzame en gezellig ervaring

Dankzij de goede begeleiding van de Keijbeck heb ik in een keer mijn aanhangerrijbewijs gehaald. Het was een gezellige en leerzame dag samen met Fred. Ik wil graag Fred en rijschool Keijbeck bedanken voor mijn aanhangerrijbewijs.

Fijne begeleiding op maat.

Betrokken rijinstructeurs met kennis van zaken. Eerder voor auto met aanhangwagen en nu voor C1 rijbewijs via actie. Geven eerlijk en realistisch advies. Bedankt.

Prima!

Vriendelijke instructeurs, planning goed geregeld. Fijn dat er een digitale leskaart is die goed bijgehouden wordt.

Zeer goede rijschool

De mensen bij de receptie plannen alles zeer goed en de rij instructeurs zijn ook zeer goed

Goede rijschool met een fijne begeleiding

Als zeer goed. Zowel het theoretische als het praktische gedeelte worden zeer goed getraind en uitgelegd, zowel klassikaal als individueel. Hierdoor wordt het met voldoende eigen inzet zeer goed mogelijk je rijbewijs snel en veilig te halen. Extra dank aan Jaques en Roy, mijn twee fantastische leraren. Thnx voor het in één keer mogen slagen door jullie lessen!

Goede en duidelijke lessen.

Rustige en duidelijke uitleg.

In 1 keer geslaagd!

Ik heb buiten mijn vaste instructeur ook een ook paar andere gehad maar iedereen beviel prima. Ook fijn dat ze altijd op tijd waren om me op te halen.

Leuke tijd gehad

Top instrecreurs en hele goede begeleiding

fijne en prettige omgeving.

Alle adviezen worden op maat gemaakt, en er word gekeken naar wat jij nodig hebt.

Zeer goed en geslaagd :)

Instructies netjes uitgelegd waardoor ik op de juiste dingen kon letten.

Zeer goed geregelt

Heb verschillende instructeurs gehad rijdens de rijopleiding en allemaal toppie Groetjes

Zeer fijne ervaring mee helemaal top

Zeer fijne ervaring mee helemaal top

Zeer goede begeleiding

Zie boven

Stuk voor stuk helden en heldinnen

Iedereen denkt mee om alles goed en snel te laten verlopen !

Prima rijschool

Voor mijn be rijbewijs geweest. Leuke instructeur, alleen vergiste hij zich geregeld , met de route, waardoor ik iedere keer bochtje achteruit moest maken , met de aanhanger om te keren.;)

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren