Hele fijne rijschool

Scooterrijbewijs gehaald en nog losse brommobielles gevolgd met top instructeur!!!

Professionals en vriendelijke benadering, van administratief/receptie-personeel t/m instructeurs.

Zie hierboven

Hele fijne dagopleiding mogen ervaren. Fred ziet héél snel waar de focus op dient liggen. Hierdoor ga je met veel vertrouwen het examen tegemoet! Tevens was het een uiterst gezellige dag die werd afgesloten met het woord GESLAAGD!

Fijne rijschool

Mijn ervaring met deze rijschool is zeer prettig. Er werken kundige mensen die alle tijd voor je nemen om je zo goed mogelijk te leren rijden. Wat ik ook erg prettig vond is dat zij werken met standaard lessen van twee uur, hierdoor kun je in mijn mening net wat meer vaardigheden oefenen en het rijden echt onder de knie krijgen.

goede les gehad die met goed gevolg is afgesloten

goede instructeur die je op jegemak stelt en vertrouwen geeft

Goede ervaring echt top!

Goede ervaring ze leren je het goed en gezellige mensen!

Zeer leuke en goeie rijlessen gehad van gerard top leraar

Fijne ervaring geweest, kom zeker terug!

Mooi concept, in 1 dag je aanhanger rijbewijs halen. Werkte perfect!

Super leuke en fijne ervaring

Hele fijn rijschool, alles goed geregeld. De instructeurs zijn heel vriendelijk, kan niet anders zeggen dan dat ik een hele goeie en fijne ervaring heb over gehouden aan mijn rijlessen!!

Perfecte rijschool

Prima lezen gehad met zeer nuttige adviezen. Daardoor mijn c rijbewijs in 1x gehaald! Ik ga bij deze rijschool ook mijne achter c volgen.

Geweldige instructeurs weten waar ze mee bezig zijn. Planning is ook top!! hoe goed ze omspringen om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen... zeker in de onzekere corona tijd.

Goede opleiding

Het pakket is prima en een goede prijs. Enige minpuntje is dat je vooraf weinig info krijgt. Klein telefoontje of mail een week voor examen moet toch kunnen.

Goede instructies van de rij instructeur, daarom geslaagd.

Prettig, correct en vlot

De instructrice heeft mij als persoon snel doorgrond, wist wat ik nodig had om te kunnen slagen en heeft hier alles aan gedaan. Top gedaan, erg prettig. De communicatie met kantoor van Keijbeck was steeds vlot en correct.

Ja super Ik werd s’morgens netjes ontvangen Alles werd me duidelijk uitgelegd Je kon vragen wat je wilde er werd overal antwoord opgegeven Dat uiteindelijk het juiste resultaat opleverde geslaagd Bedankt hiervoor gr

Leuke rijinstructeuren en rijlessen, veel geleerd

In eerste keer mijn rijbewijs gehaald, gelukkig. Had een hele fijne rijinstructeur. Heb veel geleerd. Wel veel telefonisch contact over planning. Maar snel examen gekregen, hoefde niet lang te wachten. Dus bedankt!

Super instructeurs

Fijne mensen waar je veel van leerd ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen

Heel prettig en duidelijk

Ik wil vooral de rijinstructeur bedanken die vanaf 1976 bij jullie werkt, zeer fijne man met duidelijke uitleg. M'n volgende rijbewijs is zeker bij jullie, tot komend jaar, en bedankt voor de goede service.

Vriendelijk vakbekwaam personeel dat in korte tijd goed kan helpen om rijbewijs te behalen

Gewoon goed

Aangename dame die veel tips gaf en serieus les gaf

Een top rijschool!

Ondanks rijlessen bij een andere rijschool er toch voor gekozen om te switchen naar Keijbeck. Ik vind het prettig dat er les word gegeven in blokken van twee uur. Hierin kun je gewoon veel meer leren dan in een uurtje les. Ik ben zeer te spreken over deze rijschool. Erg leerzame, leuke en luchtige lessen. Er is ruimte voor een break als dat nodig is en er word je veel ruimte geboden aan het zelf oplossend rijden. Ik zou in de toekomst zeker terugkeren naar Keijbeck voor een eventueel motor rijbewijs.

Gerard is een bijzonder goed rijinstructeur,

Mijn beide kinderen hebben de eerste keer hun rijbewijs gehaald. Gerard was makkelijk in omgang, positief en gaf zijn leerlingen zelfvertrouwen.

Leuke en leerzame lessen gehad

Leuke, gezellige en vooral leerzame lessen gehad van gerard. Bedankt!

Goede begeleiding en uitleg, in een keer geslaagd

Alles als prettig ervaren

Oude Rijksweg Noord 62 A