Goede service, ze houden rekening met al je wensen en zijn erg flexibel. Ik ben super tevreden en mijn dochter is in 1 keer geslaagd.

Fijne instructeur!

BE in 1 keer gehaald.

Prettige sfeer / Goede instructeur / Resultaatgericht

Geen poespas. Het doel is het papiertje halen (E achter B in mijn geval). Goede instructie, veel rijtijd en dezelfde dag geslaagd!

Het is een fijne rijschool.

Ik heb fijne lessen gehad vooral van Edu :)

Genoten van de lessen van een top instructeur.

Mijn ervaring was geweldig, voor het examen was ik een beetje zenuwachtig maar dat was nergens voor nodig want ik slaagde in 1 keer door de beste instructeur Gérard! Gérard we hebben de grootste lol gehad in de auto, ook momenten dat ik echt moest luisteren maar vooral hebben we gelache. Leukste instructeur die ik ken, Gérard we gaan snel een keer een frietje eten met de manne als we allemaal een keer vrij hebben. Super rijschool en de beste service die ik gehad heb. Dankjewel voor alles!! Groetjes: Jarno Huijs.

Hele goede instructies

Voor mijn avb examen goede instructies gehad en waar ik op moest letten. Voor mijn avd was het lekker touren veel plekken gezien waar ik zelf nog nooit ben geweest. Zou wel fijn zijn als alle rij instructeurs dezelfde richtlijnen hebben was soms nogal verwarrend maar al bij al was is het een goede ervaring. Vast adres voor alle andere rijbewijzen die nog op mijn lijst staan.

Goede instructeurs

Met grote dank aan Adrian en Ron dankzij hun nu mijn rijbewijs C top

Heel positief

Goede communicatie. Zeer goede bereikbaarheid en de dames zijn zeer behulpzaam bij vragen. Over het algemeen een hele goede ervaring zowel met theorie alsook met praktijklessen. Mijn zoon heeft de rijlessen van Roy als zeer positief ervaren. Dankjewel Roy, Dankjewel dames!

Goede ervaring

Fijne rijopleiding. Ik heb bij Keijbeck een dagopleiding BE gevolgd. Deskundige begeleiding gehad van Hans. Hans heeft me goed begeleid en opgeleid. Zodat ik mijn rijbewijs gehaald heb.

Leuke rijlessen van Rob!

Ik heb mijn meeste uren met Rob gelest Deze waren super fijn!! Het enige minpunt is dat ik bij mijn examen een ancere instructeur mee had en zei helemaal niet wist hoe ik rij en ben in mijn zenuwen… Hun 2 zaten totaal niet op 1 lijn en is niet prettig want zo weet je bij kleine dingen niet meer of het nu fout of goed is..

Na 35 jaar rijervaring was het best een pittige opleiding.

Pittige opleiding in een voertuig wat niet ideaal was. Jammer.

Goede en duidelijke begeleiding

Alles word heel duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je.

Lekker relaxed daarna goed op geschaald naar examen toe

Ik vond zowel de lessen als de communicatie met de rijschool erg goed. Ik ben voor zowel AVB als AVD in één keer geslaagd.

Een top ervaring

Ik had eerst een paar lessen in de simulator, deze lessen hebben mij goed geholpen om gelijk de basishandelingen goed toe te passen op de echte weg. Daarbij waren die instructeurs tijdens de rijlessen zeer vriendelijk, en erg goed in hun vak. Door al deze factoren mag ik zeggen dat ik bij de eerste keer geslaagd ben voor mij praktijkexamen. Al met al een hele fijne rijschool.

Helemaal prima niks mis mee.

Alleen de herinneringen van de administratie per mail mogen iets of wat minder en de geweldige hard stenen trap in het gebouw is levens gevaarlijk. Maar de instructeurs en de lessen en een het totaal plaatje is helemaal top. Ga vooral zo door. Ik heb via jullie al meerdere rijbewijzen en diploma's mogen behalen en ik zou ook altijd iedereen aan raden naar Keijbeck te komen voor het een of andere ribbetjes of certificaat.

In een keer geslaagd

In 1x geslaagd bij jullie allemaal met behulp van gerard

Professionele rijschool

Goede professionele rijschool met zeer kundige rij-instructeurs. Ik ben zowel voor mijn C rijbewijs als mijn C1E rijbewijs in 1 keer geslaagd dankzij de goede begeleiding van de rij-instructeurs.

Prima rijschool

Ik heb het erg prettig bevonden en heel leerzaam en goede instructeurs

Professioneel, adequaat, vriendelijke en hulpvaardig.

Altijd bereikbaar en behulpzaam bij vragen. Zelf gekozen voor e-learning en voor examentraining verlenging binnen enkele tientallen minuten geregeld. Tevens de rij planning in prima overleg kunnen opstellen. Zeer tevreden.

Eye-opener

Als ervaren automobilist wel weer op de feiten gedrukt dat als vrachtwagen chauffeur dat je meer moet opletten en anticiperen op het verkeer. Mijn dank is groot naar de instructeurs die ik heb gehad. Dank jullie wel

prettige ervaring

Over het algemeen hele goede ervaring. Goede communicatie, prettige rijlessen, altijd op tijd. Schone auto en veelal goede instructeurs. Het was wel jammer dat er veel gewisseld werd in instructeur. Ieder legt het anders uit (de uitleg stond vaak haaks op elkaar of kwam men tot de conclusie dat het vermeerd aangeleerd was.

Alles goed geregeld en fijne instructeurs

Mijn C rijbewijs gehaald en zeer tevreden over het verloop ervan . Ik had een pakket inclusief theorie thuis studie en praktijk lessen en examen.

Prettige leerzame lesdag!

Ik heb de cursus BE-rijbewijs mogen volgen, waarbij ik van 08.30 tot 15:00 lessen kreeg en aansluitend direct het examen mocht afronden. Eigenlijk was alles goed geregeld, materialen / voertuig was in orde. En ook de instructeur was erg prettig om mee samen te werken.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren