Top rij instructeur en super service

Fijne rij instructeur die alles duidelijk uitlegde.

Heel positief

Zeer professioneel en hoe kwaliteit

Rijles gehad van tim super vriendelijk en leerzame lessen en in 1 x geslaagd

Super ervaring

Fijne mensen goed bedrijf en goeie service

Goed en leerzaam

Goede instructies en directe communicatie wat ik als prettig heb ervaren. Dit heeft geresulteerd dat ik de eerste keer geslaagd ben.

Goede rijschool, waar het plannen van de lessen en examen erg fijn geregeld was.

Erg fijne rijschool met diverse instructeurs met elk verschillende kwaliteiten waardoor je vanuit verschillende oogpunten feedback krijgt, voor mij persoonlijk mag de feedback hier en daar iets positiever. Natuurlijk zijn er leerpunten, maar er gaat tenslotte ook veel goed. Leren vanuit bestendiging werkt voor mij net iets beter. Wat ik heel erg positief heb ervaren is de ondersteuning in de planning van de lessen en de examen, de dames van de receptie hebben dit goed gedaan, alles sloot goed op elkaar aan.

tevreden,

helaas liet de communicatie via de mail bij inschrijving een beetje te wensen over. dit werd gelukkig wel opgelost maar helaas voor mij met gevolg dat ik te laat was voor verder te ondernemen stappen. waardoor ik bepaalde procedures door moest schuiven naar later tijdstip. door de uiterst professionele kennis van de instructeur ben ik gelijk geslaagd waar ik erg tevreden over ben.

Goede service en goede begeleider met motor rijles

Heel erg tevreden

Goede instructeurs en het uitleg van alles was ook top

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer vriendelijk en professioneel

Halen rijbewijs be,was een leuke dag

Prima Instructeurs!

Top rijschool, praktijkexamen gelijk de eerste keer geslaagd! Hele fijne rij instructeurs. Gaan echt in op wat je moeilijk vindt en herhaalt dat steeds. Geven ook genoeg aandacht aan de bijzondere verrichtingen.

Faalangst overwonnen!

Je wordt heel goed begeleid zolang je goed luisterd en goed kijkt kom je er wel ik ben heel goed begeleid het was voor mij een top ervaring ze hebben me goed gerust gesteld en zijn in me blijven geloven dankzij keijbeck heb eindelijk mijn stukje vrijheid behaald ik ben dan ook heel dankbaar hiervoor en vooral trots op me zelf en wat we samen berijkt hebben..

Goede rijschool

Zeer fijne en goede rijschool, goed opgeleide rijinstructeurs en klantvriendelijkheid

Goede professionele partij

Ik wordt altijd altijd en correct geholpen

Top rijschool goeden lesgever

Top rijschool

Goede uitleg

Gezellig,leuk,en goed georganiseerd !

goed georganiseerd

Uitstekende service en hulp en geslaagd

Mijn ervaring is dat ze heel goed de tijd met je nemen voor uitleg en diverse. Ook de instructeurs toppers stuk voor stuk.

Goeie ervaring

Ben geslaagd!! Dat zegt genoeg. Prima ervaring. Bedankt aan iedereen van de Keijbeck medewerkers.

Kundig en gezellig: aanrader

Goede kundige instructeurs, fijne auto’s en gezellige lessen.

Wat een fantastische ervaring met professionele instructeurs!

De instructeurs zijn professioneel en vooral gericht op interactie met de leerling. De instructeur Ron Breidenbach heeft een directe benadering met een pragmatische insteek. Zijn manier van instructies leiden ertoe dat je aan het einde van de dag het rijbewijs B/E kan behalen.

Ik had een 1-daagse opleiding BE Top instructeur die weet waar hij over praat

Ik vond de lessen fijn, ze hebben me goed geholpen en ze waren vriendelijk. Als het me even te veel werd kon ik de receptie contacteren en kreeg ik een goeie boost. Kortom het is een uitstekende rijschool, zeker een aanrader!

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren