Helemaal perfect

Leuke instructeur gehad, duidelijke aanwijzigingen.

Een fijne en goede Rijschool

Zeer fijne en geduldige instructeurs , die je op een korte tijd veel bijspijkeren. Ik heb dan ook mijn Rijbewijs D en Code 95 in een keer gehaald dankzij deze mensen. Een speciaal woord van dank aan Harrie en Jack.

Het is een prima rijschool

Het waren fijne lessen, waren alleen problemen met praktijkexamen wat heel vervelend is.

Fijn

Fijne rij instructeur! Heb het naar mijn zin gehad Groetjes Joey jacobs

Flexibel

De rijschool biedt veel rijinstructeurs aan. Dit zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor de juiste instructeur bij jou en veel mogelijkheden betreft lestijden.

Was super

Heel goed en fijn aardige rij instructeurs

Heel fijn

Goeie begeleiding tijdens de rijlessen. Heb je vragen? Dan kan je gewoon bellen en wordt je vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers achter de balie.

Heel erg goed

Enige minpunt is de onduidelijkheid met de facturen. Niet logisch en onoverzichtelijk.

Uiterst leuke ervaring goede rijlessen

Zeer leuke rijlessen de 2 uur worden erg productief gebruikt. Je leert veel leuke rij instructeuren.

Heel tevreden.

Ervaring is goed. We zijn heel tevreden.

Heel snel geleerd en super gedaan

Ik heb een leuke man gehad als rij instructeur, ik was snel klaar en kreeg veel geleerd. mijn examen is ook goed gegaan, ik ben in een keer geslaagd!

Verwarrende en onzeker makende leerproces

Verwarrende en onzeker makende leerproces. Zoals de titel het zegt, vanwege dat ik 5 verschillende instructeurs heb gehad. De eerste schiet gelijk uit de sloffen. Indo-ex-militair. Vreselijk. En vind jip en janneke taal erg. (Heeft dus geen inbedeelding, dat zijn manier van communiceren wellicht het probleem is) De anderen hadden weer andere mening hoe het moest. Wat ik op andere rijschool geleerd heb, van een nog meer ervaren instructeur, was niet goed. Een vond ik echt goed, omdat hij zich ook de tijd nam om te motiveren (vertellen watje goed doet) en niet alleen maar iemand af te kraken, bij het kleinste minste. En die heet Roy. Dus vraag naar Roy!!! Verder is het wagenpark opzich wel in orde. Dus vanwege de over het algemene slechte ervaring met instructeurs, waardoor ik onnodige extra uren nodig had en het in orde wagenpark : 3 sterren Matig

Goede service en vriendelijk personeel en instructeurs

Mijn zoon heeft rijlessen gevolgd bij Keijbeck. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en ook de rijlessen zijn relaxed en alles wordt goed uitgelegd. Mijn zoon heeft faalangst en daar wordt heel goed rekening mee gehouden. De lessen in de simulator zijn hiervoor zeer aan te raden, maar ook andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Helaas haalde hij zijn theorie niet in een keer dus dat moest een paar keer over, maar nadat hij eindelijk het papiertje had kon hij vrij snel op praktijkexamen en dat haalde hij meteen de eerste keer! Ik zou Keijbeck dan ook zeker aanbevelen.

Één geweldige rijschool met geweldige instructeurs

Rijschool Keijbeck is één rijschool die zich inzet voor de kandidaat om de rijopleiding succesvol af te sluiten zowel de instructeurs maar ook de dames van de receptie. In één woord Top

Goede opleiding.

Kennis van instructeurs is goed en wordt ook goed overgebracht, faciliteiten zijn goed. Twee opmerkingen: een extra (halve) lesdag voor de theorie Rijbewijs D zou fijn zijn i.v.m. de hoeveelheid lesstof en lesbussen hadden soms wat kwaaltjes.

Goede ervaringen

Een leuk team van instructeurs tijdens de rijlessen voor buschauffeur. Top !!

Goexe ervaringen en prettige manier van les geven

Goed en prettige manier van les geven.

Leuke leerzame rijschool

Fijn dat je 2 uur achter elkaar les hebt, en dat de lessen allemaal vooraf ingeroosterd worden

Goed geholpen

Netjes

Had geen betere opleider kunnen bedenken!

Met dank aan de instructeurs van Keijbeck een prachtige, unieke, en leerzame tijd beleefd!

Goed maar planning minder

Goede ervaring met de professionele instructeurs. 1 keer voor niks om 8 uur aanwezig bleek de de les verschoven te zijn ivm verlof instructeur. Gek want de les stond al maanden geleden gepland. Er zou de dag er voor gebeld zijn maar helaas was ik niet bereikbaar. Voicemail zou zijn ingesproken (heb ik niet) WhatsApp werkte niet (apart). Kwam over als excuses. Heb het advies gegeven wanneer iemand niet bereikbaar is altijd even een mail te versturen.

Wat ze vooraf vertellen maken ze ook waar.

Pittige rijlessen die zijn vruchten afwerpen bij het examen.

prima rijles.

fijne rijles, geslaagd in 1 keer

Goede begeleiding tijdens de theorie en praktijk lessen

Afspraken die gemaakt werden duidelijk op papieren en mondeling met aankomend chauffeur Vriendelijk personeel

Zie volgend veld

De instructeur tijdens de examendag was aan te raden, die van de proefles niet. Hij had geen opbouwende positieve benadering. Ik zou hem niet met mijn klanten laten communiceren...

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren