Fijne rijschool alles top geregeld Dankjewel voor de rij opleiding

De lessen als prettig ervaren

Een prettige, ontspannen leeswijzer.

Lessen zijn goed en goed advies

Goeie instructeurs die je advies geven over je rijgedrag en inspelen op wat jij als chauffeur nodig hebt ook om te kunnen slagen maar waar je op moet letten in de praktijk om veilig over de weg tegaan

Fijne school met veel cursusaanboden

Ik was opzoek naar vb1 cursus, en vond keijbeck de beste van allemaal

top rijschool, pima instrukteurs, fijn opleidingstrajekt

Na mij intake van Kristy en haar advies gestart met de rijopleiding bus, Frank- en Fred kregen het voor elkaar om mij voor het busrijbewijs te laten slagen, een topprestatie van hen...

Hele goede ervaring

Goede begeleiding door de ervaren instructeurs. Zowel de theorie als de praktijk.

Humor en Leerzaam

Fijne warme en goede rijschool...

Een rijopleiding zoals het hoort

Goed ontvangen, duidelijke les, geen poespas en overal goed de tijd voor genomen.

Goede instructie, flexibel, komen afspraken na

Top rijschool!

Goed georganiseerd

Fantastische rijschool

Na CE, ADR & code 95 nu ook mijn D rijbewijs in één keer gehaald bij Keijbeck. Alle instructeurs even sympathiek, rustig en duidelijk. Komende jaren blijf ik hier terugkomen voor de 95 herhalingen. Superfijne rijschool

De perfecte rijschool

Perfecte rijschool Goede duidelijke instructies en helpt waar nodig

Top rijschool

Goede instructeurs!

Vriendelijke, goed uitleggend leraren

Na mijn minder goede ervaring bij andere rijschool en overstap naar jullie is het zelfs gelukt om mijn avb en avd in een keer te halen, hartstikke bedankt aan de heren en de dame. Mvgr Rositha

Top rijschool

Snel en goed geholpen door team Keijbeck

Top rij instructeur en super service

Fijne rij instructeur die alles duidelijk uitlegde.

Heel positief

Zeer professioneel en hoe kwaliteit

Rijles gehad van tim super vriendelijk en leerzame lessen en in 1 x geslaagd

Super ervaring

Fijne mensen goed bedrijf en goeie service

Goed en leerzaam

Goede instructies en directe communicatie wat ik als prettig heb ervaren. Dit heeft geresulteerd dat ik de eerste keer geslaagd ben.

Goede rijschool, waar het plannen van de lessen en examen erg fijn geregeld was.

Erg fijne rijschool met diverse instructeurs met elk verschillende kwaliteiten waardoor je vanuit verschillende oogpunten feedback krijgt, voor mij persoonlijk mag de feedback hier en daar iets positiever. Natuurlijk zijn er leerpunten, maar er gaat tenslotte ook veel goed. Leren vanuit bestendiging werkt voor mij net iets beter. Wat ik heel erg positief heb ervaren is de ondersteuning in de planning van de lessen en de examen, de dames van de receptie hebben dit goed gedaan, alles sloot goed op elkaar aan.

tevreden,

helaas liet de communicatie via de mail bij inschrijving een beetje te wensen over. dit werd gelukkig wel opgelost maar helaas voor mij met gevolg dat ik te laat was voor verder te ondernemen stappen. waardoor ik bepaalde procedures door moest schuiven naar later tijdstip. door de uiterst professionele kennis van de instructeur ben ik gelijk geslaagd waar ik erg tevreden over ben.

Goede service en goede begeleider met motor rijles

Heel erg tevreden

Goede instructeurs en het uitleg van alles was ook top

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren