Top uitlegt

Goede uitlegd gekregen

Goed voorbereid op examen BE

Op 21-11 de dagopleiding BE gevolgd met afsluitend een CBR-examen Rijopleiding waar de "leerling" centraal staat. In korte tijd en met opoffering van pauze heeft instructeur Jos Paes mij de belangrijkste vaardigheden van het BE-rijbewijs aangeleerd. Met positief resultaat. Met dank aan Jos en Keijbeck. Tijs Bos, Bakkerij Heerschap

Super fijne en kundige mensen

Rijbewijs c1 gehaald in 1e keer

Fijn meedenkend bedrijf top rij instructeurs

Rijbewijs c en ce behaalt top bedrijf

Perfect..

Zowel de service als instructeurs zeer fijne ervaring als nieuwkomer, makkelijk bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid. Met dank aan Rob, Guy en Jacqueline voor wijsheid, moeite en insteek. Fijn bedrijf dat zich niet alleen bezig houdt met weggebruikers maar ook werkgerelateerde pakketten aanbied zoals ehbo en adr.

Lekker relaxte sfeer om je lessen te ontvangen.

Ik heb diverse rijinstructeurs gehad die mij op een geode manier begeleid hebben naar uiteindelijk mijn rijbewijs

Alles goed geregeld!

Ervaren instructrice!

Super tevreden

Super goede begeleiding.

Kwaliteit

Kwaliteit professioneel Altijd vriendelijke mensen

Alles goed geregeld

Prima les en examen in 1 dag enaanhangwagen erbij gehaald.

Prima.

Geweldige rijinstructeur en top rijschool

Altijd keurig te woord gestaan door het personeel aan de telefoon. Zeer kundige rijschool en Jan de rijinstructeur die is gewoon een grote topper. Jantje bedankt voor alles.

Zeer goede onderwijsvaardigheden. Je wordt vriendelijk behandeld. Goede begeleiding en altijd op tijd een mail ontvangen(zeer overzichtelijk). Leuke instructeurs met veel ervaring. Ik heb mijn B-rijbewijs in minder lessen en examendata gehaald dan andere scholen mij konden bieden. Keijbeck top rijschool! Bedankt voor het begeleiden.

Fijn geholpen. Eerste keer geslaagd voor aanhanger rijbewijs.

een aangename ervaring

ik heb in de lessen veel geleerd en gelachen.

uitstekend ervaaring geweest

Ik had wel uitstekend ervaaring.

Top rijschool

Mijn motorrijles bij Keijbeck lekker vlotjes gehaald. Leuke, aardige instructeurs. Het is ook een voordeel dat het CBR examen motorbeheersing op hun terrein wordt afgenomen.

Ik heb mijn E-rijbewijs behaald, na een halve dag les. Rob bedankt voor de fijne les.

Komen afspraken na en leiden goed op

Goede rijschool

Goede ervaring met rijschool Keijbeck Lessen van 2 uur, goede begeleiding, snelle en duidelijke communicatie, mogelijkheid tot tussentijdse toets

goede begeleiding

Mijn rijbewijs E behaald, goede instructie en goed materiaal.

Kundig en uitermate geschikte rijschool.

BE rijbewijs in 1 dag behaald via rijschool Keijbeck. Na een leerzame dag goed voorbereid kunnen beginnen aan mijn BE examen, ik raad Keijbeck zeker aan.

Prima opleiding

Bedankt Jos!

Zeer goede lesvaardigheden. Je wordt er vriendelijk behandeld. Goede begleiding en altijd op tijd een email ontvangen. Leuke instructeurs met heel veel ervaring. Heb me C rijbewijs dan ook in 1 keer gehaald. Keijbeck top rijschool! Bedankt voor het begleiden... Gr Majiet

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren