Uitstekende rijschool

Bedankt voor de hulp bij het behalen van het C1 rijbewijs.

Eindelijk, na vermoeidheid en inspanning, ben ik buschauffeur

Prima rij school en instructor's heel veel bedankt voor iedereen vooral voor Adre Peters!!

Fantastisch

Goede begeleiding van Adrie Peeters gehad. Instructeur die weet wat ie doet en een hoog geduldigheids niveau. Tevens ook mij fantastisch geholpen met RV1 (bus) en door hem ook alles in 1x gehaald. Keijbeck zou ik zeer zeker aanraden en klasse medewerkers :)

Goede tijd afspraak, goede klik met mijn instructeur maar communicatie vanuit de school zelf ging tekort. Mijn aantal lessen zijn gepland na advies van de instructeur na de proefles, toen ik de theorie had gehaald en wilde beginnen met de lessen werd er moeilijk gemaakt, ze wilde wachten tot examen datum bekent was. na het aandringen te willen beginnen werd toch een planning gemaakt. Toen de examen datum er was, zat er 2 weken zonder les tussen, ik moest weer bellen want ik wilde extra lessen, ik voelde me niet klaar voor het examen. En dat gesprek was zeer vervelend, ik ben beschuldigd van niet genoeg beschikbaarheid te hebben, de agenda van mijn instructeur was vol, ineens moest ik les krijgen van een ander, op een tijd was niet kon combineren met mijn fulltime baan. Ik vond het schandalig, de school had een datum en ze zijn me als kandidaat totaal vergeten. Als ik niet had gebeld had ik een gat van 2 weken na mijn laatste les tot het examen, en zelf toen ik op moest gaan, voelde ik me voor de leeuwen gegooid, ik had weinig vertrouwen in dat ik zou slagen, maar ja, je moet gaan he want het examen dag staat vast met de kosten van die en alles. Ik heb lang boos en onzeker gelopen tot aan het examen. Maar goed, ben toch geslaagd, had blijkbaar een goede dag. Na afloop zag ik nog mijn "vaste instructeur", hij was blij en geïnteresseerd in de afloop, dus dat deed me goed en het voelde nog als afgesloten. En na de dag van het examen was het stil vanuit de school: geen bedankt, geen felicitaties, niks!!! Nooit meer wat van de school gehoord.

Communicatie vooraf slecht en instructeurs kunnen nog stappen maken

Telefonisch contact opgenomen voor een proefles en daarna via de mail een voorstel ontvangen voor een pakket voor mijn busrijbewijs. Helaas is een korte introductie bij Keijbeck niet inbegrepen waardoor je zelf uit moet zoeken welke examens je allemaal moet halen. Een nieuw rijbewijs halen is voor iedereen nieuw en onbekend, een introductie met uitleg van maximaal 15 min zou een hoop duidelijkheid geven. Van tevoren onjuist ingelicht. Zo werd in eerste instantie verteld dat je na theorie V1 Verkeer & Techniek al zou kunnen beginnen met lessen maar zodra ik deze had gehaald moest ook theorie V2 Administratie & V3 Administratie Casus behaald zijn voordat ik kon beginnen met rijlessen. Daarnaast werd in eerste instantie verteld dat vanaf blokken van 4 uur gelest kan worden in Asten i.p.v. Susteren. Bij het plannen bleek dat dat pas is bij blokken vanaf 7 uur. Ik ben daardoor 6x extra op en neer moeten rijden naar Susteren De dames van de planning (Vivian & Daisy) doen echter wel hun uiterste best om binnen de beperkte beschikbaarheid van instructeurs en examinatoren een mooie planning te maken. Na de eerste les van 4 uur heb ik direct contact opgenomen om te vragen naar een andere instructeur. Er werd mij verteld dat ik nog maar een paar keer les had met deze instructeur, in verband met de drukke planning was een andere instructeur erg lastig. Uiteindelijk heb ik 4 keer les van deze instructeur gehad, ruim de helft. Voor mijn herexamen heb ik specifiek om Kristy als instructeur gevraagd, dat kan ik iedereen aanraden! Tot slot vind ik het erg jammer dat er tijdens het examen geen instructeur van Keijbeck meerijdt. Vermoedelijk om de kosten te drukken. Net als het aftanken (brandstof én adblue) van de bussen tijdens de rijlessen wat al snel 15 minuten kan duren. Best prijzig als je 83,- euro voor een uurtje rijles betaald...

Goede praktijk gerichte opleiding voor auto met aanhangwagen.

Goede praktijk gerichte opleiding voor auto met aanhangwagen.

Rijschool zeer goed

Rijschool is super, alleen de Rij instructeur wat ik die dag had was wat minder (paniekzaaier) Maar wel vol geslaagd

Ich bin zeer tevreden euver de instructeur Frank

Mien ervaring waar heel goed mit ut behaole van Mien BE riebewies vinj t veual fijn om geweun plat te kénne kalle taege de instructeur

prettig, makkelijk te verteren en leerzaam

De les was prettig, makkelijk te verteren en leerzaam. De instructeur gaf veel tips en ezelsbruggetjes die tijdens het examen goed van pas kwamen. Kortom een geslaagde dag met dito Rijbewijs :-)

Rijschool biedt pakketten aan die men liever niet verkoopt, en blijft dan discussieren hierover

Tijdens het aanmelden heb ik meerdere malen aangegeven dat ik het spoedtraject CE in 2 dagen wilde doen. (12 lessen + examen). Toen ik de planning kreeg had men toch 25 lessen ingepland. Na een onnodige discussie werd het toch het 2 daagse traject. Vervolgens tijdens de lessen begon de instructeur er weer over (dat het wel een risico was). Ik kreeg zelfs het idee dat men er op uit was om 'tijd te rekken'. Ik vind dat jammer, als je een bepaald lespakket liever niet wil verkopen, bied dit dan gewoon niet aan. Uiteindelijk wel in 2 dagen mijn CE behaald wat alleen maar bevestigd dat de energie die verbrand is aan de discussie volkomen zinloos en onterecht was. Jammer, concentreer je op les geven, dan komt het verdienmodel vanzelf.

heb er veel van op gestoken

ik vond het een zinvolle cursus

Duidelijke uitleg een goede leerschool

Duidelijke uitleg en een goede leerschool

Zeer prettige leeromgeving

Vanuit mijn werkgever de opleiding E achter B gevolgd. Vanaf binnenkomst tot het behalen van het rijbewijs een zeer ontspannen sfeer en kundige instructeur.

Ze doen hun uiterste best om je klaar te stomen voor je examen.

Oefenen totdat je het onder de knie hebt. Dat is wat ik nodig had en ook gekregen heb. Ik was zo klaar als mogelijk om examen te doen.

Geweldige en geduldige Mensen Top ervaring en met veel plezier daar gekomen

Super fijne instructeurs

Wil me bedanken bij voirnamelijk Kristy, maar ook Frank voor de fijne duidelijke uitleg en geduld ivm faalangst.

Normal driving school.

Car for driving is very good. Instructor (Gerard) is really excellent driver, but he too nervous, and always make stressfully mood. He can drive very good, but he can't explain in calm way what I am doing wrong, and the same situation in different time has different coments from him.

Uitstekende lessen

In het verleden heb ik via Keijbeck (Susteren) mijn autorijbewijs als heftruck certificaat in 1x gehaald. De uitleg die de docenten geven is makkelijk te begrijpen en als je iets niet snapt proberen ze het makkelijker uit te leggen.

Het was top

Was top

Ik heb bij keijbeck al mijn rijbewijzen behalve brommer mogen halen dit bij Gerard B rijbewijs Frank c rijbewijs Roy ce rijbewijs Ik moet zeggen dat ik heb gemerkt dat bij al deze drie heren ik altijd hoorde wat mijn fouten waren en hoe ik deze het best op kon lossen ook werd mij verteld als ik een fout eerder maakten Waneer ik goed anticipeerde en ook hier hoorde als ik iets goed deed dit vond ik zowel in de vrachtwagen als in de auto een een fijn gevoel en kon met al deze mannen altijd goed lachen in de auto mannen hartstikke bedankt voor de vele gezellige uren met de rijlessen en al mijn rijbewijzen

Krijg de tijd en ruimte om de lessen te volgen en goede uitleg.

Goede cursus

Lunch beetje eentonig

Snel en zeer duidelijk allemaal

Spoedcursus gevolgd en zo binnen 4 dagen mijn CE gehaald, fijne lessen en 2 fijne instructeurs gehad.

Met 25 rijlessen ben ik zeer tevreden

Jos en Jack hebben mij goed begeleidt tijdens de rijles en naar de praktijkexamen. Zij verdienen wel een bonus.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren