Gewoon goed

Alles netjes geregeld, top instructeurs. Een hele fijne en kundige rijschool.

Duidelijke rijlessen.

Hele fijne rijlessen gehad. Duidelijke uitleg. Met een modern wagenpark. Zeker weten een aanrader.

Wonderful experience

A professional team that helped me fulfill my dream. Thank you all

Top rijschjool

Top rijschool met modern wagenpark en goede instructeurs

Beste rijschool tot nu toe!

Drilling blijkt niet altijd killing, in korte tijd met veel privé zorgen aan mijn hoofd is het toch gelukt om in 20 lessen mijn CE te behalen, ik ben jullie hiervoor zeer dankbaar en uiteraard ook trots op mezelf. Bedankt!

Goede instructeurs, fijne service en mensen denken echt met je mee. Veel leuke lessen gehad en altijd kunnen lachen.

Goeie instructuurs

Alleen de planning zou wat beter kunnen samen met de communicatie naar de kandidaat.

Goede training aanhanger rijden

Positief

Fijne persoonlijke begeleiding

prettig

Super rijschool

Super rijschool, Theorielessen ook goed verzorgd. In 1 keer geslaagd voor de bus,dankzij mijn lieve rijinstructeur fred!!

Geweldig GOED

Heeeel vakkundig Heeeel vriendelijke mensen

Zeer tevreden . Heel kundig en leuk team ..

Op een leuke manier rijbewijs BE gehaald (DUO)

De dag begon lekker vroeg om half 8. Eerst kort wat theorie, daarna instructie hoe de aanhanger aan en af te koppelen en vervolgens gingen we rijden. Het was een heel gezellige dag. De duo opleiding is goed haalbaar als je al enigszins de basis van het achteruitrijden (in een bocht) onder de knie hebt. We zijn beide in 1x geslaagd.

Uitzonderlijke rijschool(negatief)

Recent het groot rijbewijs hier gehaald Met uitzondering van 2 personen ben ik over de rest niet te spreken over de manier van handelen en hun werkwijze Denk bijvoorbeeld hier bij zwaar telefoon gebruik tijdens mijn les dagen Maar ook lopen er figuren rond daar die zwaar racist zijn tegen over immigranten die daar ook les volgen Algemeen mijn ervaring is redelijk maar uit professionel zicht zou ik deze rijschool niemand aanraden Daar mag oprecht eens iemand met een bezem doorheen gaan

Goede ervaring.

Ook al was het deels mijn eigen schuld, had moeite om het advies van de 5 verschillende instructeurs zo goed als mogelijk te implementeren.

Profesionele begeleiding

Duskundige instructeurs met veel ervaring. Dat maakt 't leuk om te lessen en te leren. Top. Bedankt.

Ja alles was goed geregeld

Goed een aan rader

Toppie

Ik heb de BE rijbewijs bij keijbeck gedaan en door mijn goede lesgever ben ik ook zo geslaagd. Ik kan keijbeck alleen maar aanbevelen.

Ik ben goed geleerd

Leerzame gezellige dag.

Dagcursus E achter B gevolgd. Gezellig dagje met de aanhanger rondgereden met instructeur Dick, hele fijne kerel, goede sfeer en goed onderhouden materieel bij Keijbeck.

Top bedrijf

Goede begeleiding, vriendelijke mensen.

Top rijschool

Alles wordt rustig en goed aangeleerd

Goed geregelde opleiding

Fijne en duidelijke opleiding , ook de instructeurs zijn duidelijk in hun uitleg. Dank je wel dat ik bij jullie de opleiding D in 1 keer heb gehaald.

Prettig, helder en direct

Instructeur Ron was direct maar fair in zijn instructies en dat heeft geresulteerd in een geslaagde kandidaat. Daarnaast ben ik door zijn pointers nog bewuster geworden van bepaalde situaties in het verkeer en daardoor ben ik een betere chauffeur geworden.

Professioneel bedrijf met enthousiaste instructeurs

Prettige wijze omgang met klant. Instructeurs hebben alle tijd voor je en brengen je naar een hoger niveau. Verder beschikt Keijbeck over een modern wagenpark.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren