Top!!

Hele fijne rijschool! Goede communicatie! Fijne instructeurs!! Denken met je mee en doen moeite!

Ik had een hele fijne ervaring bij Verkeersschool Keijbeck.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: De auto's waren erg prettig om in te rijden, al vond ik de navigatie soms wat onhandig. De instructeurs die ik had, waren heel vriendelijke mensen en hebben mij geleerd om met vertrouwen op de weg te rijden. Ze gaven mij de ruimte om mijzelf te ontwikkelen, maar hielpen altijd wanneer ik ergens moeite mee had. Ook het team van de directie doet uitstekend werk en neemt hun verantwoordelijkheid voor de leerlingen serieus. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn ervaring bij Verkeersschool Keijbeck.

Goede rijschool om C1 rijbewijs te halen.

Van twee verschillende instructeurs les gehad. In het begin stond ik daar wat sceptisch tegenover. Echter de ene was wat soepeler en de andere strenger. Samen kwamen ze in het midden uit, ben geslaagd.

Ik ben echt tevreden ……..

Ik vind heel fijn rijopleiding ik ben trots op jullie. En ik heb heel veel dingen geleerd jullie zijn leerzaam.

Super leuk en leerzaam

Dagcursus rijbewijs BE gevolgd samen met een collega. Super gezellige dag gehad en veel gelachen. Werd perfect uitgelegd en goeie tips gekregen. Zowel mijn collega als ik hebben ons BE rijbewijs in 1x gehaald.

Fantastisch!

Goede rijlessen van de rustige Jan hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter in één is geslaagd voor haar rijbewijs. Met 16,5 begonnen en net een paar dagen 17 en geslaagd! Top! Bedankt!

Ik ben in een keer geslaagd top lessen

Ik heb een paar lessen gehad en ik brn in een keer geslaagd door de fijne lessen van de rijinstructeur

Fijne rijschool!

Juli begonnen aan mijn motor rijlessen, verschillende instructeurs gehad met elk een iets andere manieren van lesgeven waardoor je snel zelf je pad kan volgen welke het best bij jou rijstijl aansluit. Beide examen in 1x gehaald en daar waar nodig goede ondersteuning gekregen en de nodige peptalks ;-)

Vaarbewijs

Eerder heb ik bij rijschool Keijbeck mijn vrachtauto rijbewijs gehaald en ik was op mijn zoektocht naar een aanbieder voor het behalen van het vaarbewijs blij verrast hun weer tegen te komen. Ook deze keer goed bevallen. Goede begeleiding, voldoende info en inhoudelijke cursus / lesdag.

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden

Communicatie

Blijkbaar probeerde ik in de vakantieperiode bij uw rijschool voor mijn zoon de praktijk en het examen voor zijn brommerrijbewijs te boeken. Hier waren naar mijn smaak veel te veel emails voor nodig. En vaak werd er langs elkaar door gecommuniceerd omdat meerdere medewerkers de mail beantwoorden en dus niet van alles op de hoogte waren

Gemotiveerde en vakbekwame Instructeurs

Gemotiveerde en vakbekwame Instructeurs. Ik heb het D rijbewijs met code 95 gehaald. Enige opmerking die ik heb is dat de bus waar ik in gereden heb verouderd is en regelmatig storing had.

Fijne en gemoedelijke sfeer

Prima rijschool, voor drie rijexamens de eerste keer geslaagd. Blijven altijd wel kleine verbeterpuntjes.

Jos is een topper!

Super leuke dag gehad samen met Jos! Beide geslaagd voor BE Duo opleiding. Bedankt en tot ziens!

Goed!

Prettige rijlessen voor Rijbewijs D. Goede duidelijke uitleg gecombineerd met een vleugje humor.

Uitstekend.

Wat begon op een zaterdag met de motor opstapdag. Resulteerde in het slagen voor het motor rijbewijs. Hele fijne rij instructeurs. Duidelijk en zeer correct. Ze stellen duidelijk dat de lat hoog ligt en streven zo naar het perfect uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en de lessen op de weg. 3 verschillende instructeurs gehad maar allemaal met dezelfde, duidelijke visie. Gewoon zeer en zeer tevreden!

Goede kundige mensen

Veel verschillende instructeurs gehad in mijn opleiding. Meeste bevielen goed. Iedereen had een andere visie en manier van instructies geven. Planning van lessen ging ook goed. En communicatie ook. Instructeurs waren ook optijd op locatie.

Geweldig!

De allerbeste rijschool wat er is !!! Ik raad iedereen aan om bij keijbeck te gaan !!

Super rijschool

Ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs

Prima ervaring

Voor het E achter B gebruik gemaakt van de diensten van Keijbeck. In eerste instantie een duo dag-opleiding gedaan. Dat was leuk, maar helaas gezakt. Naar mijn mening is het duo alleen geschikt voor mensen die de bijzondere verrichtingen al beheersen. Omdat je de rijtijd deelt, moet je te snel het stuur overdragen. De instructeur probeerde te zeer truukjes te leren ("voorbij het putdekseltje" en zo) in plaats van goed te kijken naar de aanhanger. Bij het examen bleek ook het neuswiel defect, wat toch voor extra spanning zorgt op een moment dat je dat niet wilt. Na een tweede poging, met een privé les en (sorry dat ik het zeg) gelukkig een andere instructeur was het examen een fluitje van een cent. Deze instructeur wist beter te omschrijven hoe je je handelingen verbeterd. Het is dus ook een beetje wie je als instructeur krijgt (vaak ingehuurde ZZPers). Hou rekening met wachttijden (vanwege het CBR). Op basis van de tweede poging geef ik toch een ruime voldoende.

Prima lessen

Goede lessen, goed materiaal, maar wel een behoorlijk verschil tussen instructeurs, wat soms tot negatieve gevoelens kan leiden.

Fijne rijschool

Ik heb de rijlessen voor mijn motorrijbewijs als prettig ervaren. Rob en Guy zijn beide hele fijne instructeurs met oog voor de leerling. Ik ben goed begeleid geworden en door alle fijne lessen zowel mijn AVB als AVD in 1 keer behaald!

Een zeer fijne rijschool. Alles wordt netjes geregeld met de lesdagen. En de examendagen. Aardig personeel en zeer prettige instructeurs.

Deskundige rijlessen

Fijne en goede instructeurs

Ondanks drukte bij cbr toch naar een goede oplossing gezocht om tijdig te kunnen afrijden.

Oude Rijksweg Noord 62 A

6114 JG Susteren