Super met een persoonlijke benadering
Ik heb Keijbeck benaderd omdat we twijfels hadden of mijn zoon wel een rijbewijs zou kunnen halen.
Daarom een intake gepland, de rij-instructeurs waren alle heel geduldig, en aardig en humorisch. Dus mijn zoon voelde zich meteen op zijn gemak!
Omdat het na een intake nog niet helemaal inzichtelijk was hoe de lessen zouden verlopen, hebben we een aantal lessen genomen. Hierbij werd ook een collega instructeur geconsulteerd om zijn mening af te geven. Uiteindelijk was de keuze gevallen op brommobiel. Persoonlijk vind ik het heel attent dat ze snel duidelijkheid geven. Eerlijk en recht door zee! Ook hier werd mijn zoon heel fijn begeleid. Omdat je iedere keer naar de locatie van Keijbeck gaat, krijg je ook meer van het bedrijf mee.
Ook de lessen voor de Theorieles zijn heel ontspannen en duidelijk.
Het valt me op dat er een heel ontspannen sfeer hangt, je mag een kop koffie pakken en door hun benadering voelt je al snel een van hun. ( dat maak je met de aandoening van mijn zoon niet heel vaak mee).
Ook bij de planning proberen ze met je mee te denken, ze horen je aan. Gaan het overleggen binnen het team en nemen dan weer contact met je op.
Conclusie: je voelt de ervaring, klantgerichtheid en persoonlijke benadering.
Heel goed bedrijf! Zeer tevreden!