Laden reviews...
118 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken regelmatig de vriendelijke benadering en duidelijke instructies. Klanten waarderen de open communicatielijn en vertrouwen in de begeleiding. De ervaring wordt samengevat als positief, met aandacht voor veiligheid en vooruitgang.
Ik had een hele fijne rijinstructeur (Patrick), Patrick is een fijne rijinstructeur je kunt er veel van leren, maar ook mee lachen en dat vond ik het belangrijkste, het leren maar ook lachen.
27 August 2026
Dylan Lamers
Tegelen
Ik heb m.n. van Roy les gehad, hij is super. Fijne rustige begeleiding en opbouwende feedback. Tja en die DAF wat voor een storing hebben we vandaag :).
26 August 2026
Erik
Schimmert
Fijne rijschool, voelde me vanaf dag 1 op mijn gemak . Bij vragen of onzekerheden kreeg ik altijd een luisterend oor en advies. Bedankt
14 August 2026
cindy
echt
Op één dag E achter mijn B. Keijbeck heeft dit heel relaxed aangepakt. Rust was t sleutelwoord van de dag. Alles ging rustig. Tijdens de rijles gaf de instructeur duidelijke aanwijzingen, alles om t examen zo goed mogelijk te laten verlopen. Gelukkig verliep t examen ook goed. Keijbeck bedankt voor de begeleiding. Echt een aanrader
Maarten
Geleen
Ik ben enorm tevreden over de rijschool, ze hebben me goed op weg geholpen waardoor ik nu veel veilige kilometers kan gaan maken met de vrachtwagen! Top rijschool en zeer leuke instructeurs.
Cheverney
Landgraaf
Vanaf de motor opstapdag gelijk met open armen ontvangen. Super begeleiding! In twee maanden tijd het motor rijbewijs gehaald! In 1 keer! Dus dat zegt zeker dat de instructeurs hun uiterste best doen voor je! Echt een aanrader.
Colinda
Kerkrade
Goede lessen gehad. Vanaf de intake af meteen al een goede begeleiding gehad. Zeker een aanrader.
29 July 2026
Peter
Spaubeek
In het voortraject voor het BE rijbewijs een goede begeleiding gehad door de dame aan de balie. Rij instructeur Jos heeft het afgemaakt door een gedegen en goede opleiding te geven.
27 July 2026
Sjoerd
Melick
Mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Keijbeck. Na een geslaagde Opstapdag en een monsteraanbieding na 30 jaar dan toch eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik heb de communicatie en opleiding als zeer prettig ervaren en zal deze rijschool dan ook zeker aanbevelen.
18 July 2026
Dave
Landgraaf
De rijlessen ware super hebber veel van geleerd en me rijbewijs in een keer gehaald
27 June 2026
Mitchel
Roermond
Ik heb mijn c en code95 gehaald en ik moet zeggen je wordt zo goed voor berijd met alles ze nemen de tijd voor je leggen alles zeer goed uit.ben echt helemaal tevreden..nu moet ik nog ce maar dat gaat ook lukken met zoon geweldige mensen
21 June 2026
Frans jannenga
Blerick
De rij instructeurs stellen je echt op je gemak en leggen alles duidelijk uit. Ook als je je gaat stressen als iets je niet lukt. Hebben ze dat in de gaten en weten ze je weer op je gemak te stellen. En aangezien mijn adhd was hun begeleiding helemaal top.
15 June 2026
Michiel
Venlo
Zowel de instructies waren vriendelijk, behulpzaam en geduldig, Maar ook de dames op kantoor Onze zoon altijd met vertrouwen samen de weg op laten gaan En nu trots zijn 2e rijbewijs gehaald via keijbeck Volgende staat al op de planning
20 May 2026
Andrea
Papenhoven
Supper fijne werknemers daar super vriendelijk en een top instructeur door hem be gehaald in 1 dag
12 May 2026
Gavino
Heerlen
Ik ben zeer tevreden heel goed uitleg tijdens het rijden een hele goede rijschool
29 April 2026
A. Muradian
Sittard
De instructeur waren fijn om mee te rijlessen. Ik heb het door hem erg snel onder de knie gekregen. Enige wat ik merkte wat ik wat storend vond was het feit dat ze niet altijd dezelfde instructies gaven. Ik snapte dan even niet meer wat ik moest doen. Maar verder heb ik er eigenlijk niks op aan te merken. Ze waren altijd op tijd, waren fijn om mee in gesprek te gaan en gedroegen zich naar hun functie. Erg tevreden.
25 April 2026
Bosc
Eindhoven
Kundige en ervaren instructeurs, mooi materieel en vriendelijke ontvangst aan de receptie.
23 April 2026
Roderique Huls
Jabeek
Ik heb hier mijn rijbewijs AM & B gehaald en kan hier niks slechts over zeggen! Ik ben gisteren geslaagd voor mijn B rijbewijs en vond het heel erg spannend. Ik heb veel geleerd en tegenlijkertijd ook plezier gehad in de rijlessen die Richard gaf. Bedankt voor je geduld, gelach en leerzame momenten.
23 April 2026
Lynn
Sittard
Heb mijn rijopleiding voor mijn C1 rijbewijs als zeer goed ervaren. Mijn rij-instructeur wist precies waar mijn "verbeterpunten" lagen (oude ingesleten gewoontes bij het rijden van een personenauto) waardoor ik hier tijdens de lessen goed op kon focussen. Het rijexamen op dezelfde dag heeft me daardoor ook geen stress opgeleverd waardoor ik uiteindelijk geslaagd ben!
Stanley
Nieuwstadt
Ik heb Keijbeck benaderd omdat we twijfels hadden of mijn zoon wel een rijbewijs zou kunnen halen. Daarom een intake gepland, de rij-instructeurs waren alle heel geduldig, en aardig en humorisch. Dus mijn zoon voelde zich meteen op zijn gemak! Omdat het na een intake nog niet helemaal inzichtelijk was hoe de lessen zouden verlopen, hebben we een aantal lessen genomen. Hierbij werd ook een collega instructeur geconsulteerd om zijn mening af te geven. Uiteindelijk was de keuze gevallen op brommobiel. Persoonlijk vind ik het heel attent dat ze snel duidelijkheid geven. Eerlijk en recht door zee! Ook hier werd mijn zoon heel fijn begeleid. Omdat je iedere keer naar de locatie van Keijbeck gaat, krijg je ook meer van het bedrijf mee. Ook de lessen voor de Theorieles zijn heel ontspannen en duidelijk. Het valt me op dat er een heel ontspannen sfeer hangt, je mag een kop koffie pakken en door hun benadering voelt je al snel een van hun. ( dat maak je met de aandoening van mijn zoon niet heel vaak mee). Ook bij de planning proberen ze met je mee te denken, ze horen je aan. Gaan het overleggen binnen het team en nemen dan weer contact met je op. Conclusie: je voelt de ervaring, klantgerichtheid en persoonlijke benadering. Heel goed bedrijf! Zeer tevreden!
Helga
Roermond
Merkte wel verschil is leesgeven.
Gijs Laeijendecker
Maasbracht
Alles netjes in orde. Goede en snelle reacties op de mail en de dag zelf goede begeleiding mogen ontvangen.
18 April 2026
Sanne
Ga zo verder !
15 April 2026
Armand
Willems
Fijne rijinstructeur bij de motorrijlessen. Planning vanuit keijbeck kan beter evenals veiligheid bij bepaalde weersomstandigheden zoals rijden bij 38graden en storm
11 April 2026
Jenny
Maasbracht
Leerzame maar vooral leuke en gezellige rijlessen gehad bij Keijbeck, in 1x ook meteen geslaagd!
11 April 2026
Gina