Een mooi en eerlijk bedrijf

Fijne en correcte verkoper Rik

Goed geholpen! Fijn bedrijf.

Goed geholpen bij de aankoop van mijn auto.

Zeer goed!

Zeer netjes geholpen door Rik en de auto is tot in de puntjes afgeleverd! Top service!

Keurig bedrijf

Vriendelijk personeel, en lekkere koffie

Zeer net en eerlijk bedrijf.

Ben er zeer netjes behandeld en een eerlijke prijs voor mijn inruil auto terug gekregen. Op voorhand leuk contact gehad alvorens ik de moeite nam om 170 km te rijden voor het bezichtigen en uiteindelijk te kopen van een auto.

Kwaliteitsbedrijf met deskundige en servicegerichte medewerkers.

Brandsen B.V. verkoopt en onderhoudt kwaliteitswagens met een hoog niveau van professionaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid. Zeer tevreden!

Fijn no nonsense auto bedrijf

Net bedrijf wat het vertrouwen uitstraalt dat je er voor je auto op het juiste adres zit.

Vanaf het eerste contact met dit bedrijf, ik was op zoek naar een andere auto, plezierig no nonsense contact. Open, eerlijk en duidelijk. Nergens moeilijk over doen en uiteindelijk daar een Audi SQ5 gekocht. Inmiddels een paar maanden in het bezit van deze auto. Kleine storing gehad, prima opgelost. Zoals ik er nu tegenaan kijk zou ik er zo weer een auto kopen. Mooie zaak ook alles ziet er netjes uit. Geeft direct vertrouwen. Van harte aan te bevelen bij potentiële klanten, vandaar ook de score 10.

Een echt klant is koning gevoel bij aankoop van onze Volvo S80

Vanuit Friesland naar de Volvo S80 in Barneveld gaan kijken. Verkoper Rik hielp ons met info en proefrit. Hele ontspannen, ongedwongen en vriendelijke ontvangst en tot de aankoop overgegaan. Vandaag auto opgehaald en alles naar wens uitgevoerd. Hele proces kwam erg betrouwbaar over. Onze mooie Volvo S80 is inclusief 6 maanden garantie dus wat wil een koper nog meer:) In een woord een geweldige service!!

Erg klantvriendelijk fijn personeel

Onze eerste aankoop daar gedaan een zeer prettige ervaring. Geen opdringerige verkopers verstand van zaken prachtige auto's en hebben ons in heel veel opzichten geholpen. Wij raden deze zaak zeker aan.

Een fijn bedrijf waar service geven hoog in het vaandel staat !

Nadat ik een prachtige Volvo op de site had zien staan direct gaan kijken, een prettig ontvangst en na een gezellig praatje een afspraak voor proefrijden gemaakt, dit kon gewoon na werktijd ff 's avonds, top service. eerlijke inruilprijs gekregen voor eigen auto... en na een paar dagen de nieuwe auto opgehaald. Correct in afspraken en service, heel tevreden.

Klantvriendelijk

We hebben een Volkswagen Golf Sportsvan bij hun gekocht. Alles naar tevredenheid. Auto thuis afgelerd met al het onderhoud uitgevoerd welke de auto nog nodig had. Het was wel een eindje rijden voor ons, maar de moeite waard.

Geweldige service juist toen er een paar issues waren

Ik heb de service van Brandsen (medewerker Rik van Leeuwen in het bijzonder) als zeer prettig ervaren. Snelle en vriendelijke communicatie. Er bleken bij het in orde maken van de V60 die ik wilde aankopen wat issues te zijn met de injectoren en software. Direct gingen ze aan de slag om alle problemen op te lossen. Hetgeen uiteindelijk prima is gelukt. Ik werd goed op de hoogte gehouden, had geen extra kosten en voor eventueel ongemak werd de auto thuisbezorgd (met nieuwe APK, onderhoud en afgedankt) met een heerlijke fles wijn en een presentje voor onze pas geboren zoon. Erg fijn. Voor een eventuele volgende aankoop zal ik Brandsen zeker in gedachte houden…

Top service! Bedankt Rik!

Verkoper Rik is echt top!

Na lang zoeken voor een passende auto, ben ik bij autobedrijf Brandsen terecht gekomen. Een afspraak voor een bezichtiging en proefrit was zo geregeld. Aangekomen ontvingen wij een gedegen uitleg over de auto en een reële inruil aanbod voor onze "oude" auto. Afspraak gemaakt over de levering was gemakkelijk. Op de afgesproken dag de auto opgehaald. Afspraken 'm.b.t. een onderhoudsbeurt en APK waren keurig uitgevoerd. Zelfs een set nieuwe banden gemonteerd. Bij Autobedrijf Brandsen vindt je klantvriendelijkheid, geen opdringende verkoop verhalen, en kennis van zaken. Onze dank aan m.n. Rik voor de gastvrijheid. Top prestatie.

TOP DIENSTVERLENING!

Via internet kennis gemaakt met Brandsen Automobielbedrijf. Top dienstverlening en zeer vriendelijk personeel.

Top auto!

Zaken met Sjaak gedaan op vertrouwen. Binnen een paar weken mijn nieuwe bmw 440 in huis!

Rik heeft mij erg goed geholpen, correct, recht door zee en hartelijk.

De auto van mijn keuze, een Volvo V40 is keurig afgeleverd! Rik heeft mij ook geholpen met het sluiten van een autoverzekering. Zijn professionele, correcte en tegelijkertijd vriendelijke benaderingswijze geeft mij het volste vertrouwen in Automobilbedrijf H. Brandsen en ik kan hen van harte aanbevelen.

Meer dan alleen auto's verkopen. Hele goede ervaring met deze garage. Ik wilde mijn Seat inruilen voor een Volvo V40. Ik kreeg hier een prima inruil prijs voor en dus was alles snel geregeld. Ik zal het kort houden maar deze garage gaat voor klanttevredenheid. Wij liepen tegen wat zaken aan wat uiteindelijk loos alarm bleek te zijn. Brandsen Auto zat hier bovenop en hebben er voor gezorgd dat wij met een meer dan tevreden gevoel in onze Volvo rijden. Als ik weer toe ben aan wat anders kijk ik zeker weer bij Brandsen.

Nette showroom vriendelijke/klantgerichte mensen en eerlijk verkoop verhaal.

Betrouwbare auto’s en mensen

een bedrijf dat doet waarvoor je staan en uitstralen.

Top.

Vandaag onze auto opgehaald bij Brandsen. Auto stond keurig klaar. Alles wat we hebben afgesproken is gedaan en meer. Want ipv 2 nieuwe banden zitten er 4 op. Ook een servicebeurt is gedaan. Kortom goed. Groeten Bert.

Top service

Goed advies gekregen van Sjaak bij het kopen van mijn eerste auto. Aflevering was netjes en snel.

meer dan correct

met veel plezier en mooie volvo70 gekocht, in een kwartier tijd

klantvriendelijk,efficient en betrouwbaar

een genot om zaken mee te doen

Albert Plesmanstraat 34

3772 MN Barneveld