Prima cursusdag met direct daarna examen. Een zeer bekwame en rustige instructeur.
Mijn beide kinderen hebben via Kemp hun rijbewijs gehaald, beide in 1 keer geslaagd na lesperiode van 4 maanden. Super, minpuntje vindt ik de wisseling van instructeur voor mijn zoon maar een aantal weken voor zijn rijexamen. Dit bracht voor hem extra onnodige onzekerheid, kwam uiteindelijk dus wel goed.
Hele goede ervaring.
Uitstekend. In een keer geslaagd voor rijbewijs A
Op Vakantieveilingen.nl had ik voor mijn vrouw een motor experience gekocht bij Rijschool Kemp in Lelystad. Kennismaken met de motor was ons (haar) doel. Op een zaterdag in maart was het zover. Spannend!!! Maar helaas .... zelfs de kleinste KTM was te groot voor madame. Rijden was er voor haar dus niet bij. We hebben ons netjes afgemeld en net voordat we weer naar huis wilden gaan, schoot de instructeur ons aan. Hij liet ons zijn eigen privé shopper zien en mijn meisje mocht er zelfs even op plaats nemen. Ze bestaan dus wel: bij haar lengte passende motoren. Enfin, we raakten nog even aan de praat en ik gaf aan dat, nu mijn vrouw niet op de lesmotor had kunnen rijden, het wellicht een idee zou zijn als mijn dochter van 17 het eens een keer zou mogen proberen. Dat zouden we dan maandag of zo even met \'kantoor\' moeten bespreken. Welnu, we zijn nog niet thuis of we hebben al een mailtje van Erik Kemp (ik denk \'de baas zelf\'). Maar natuurlijk mocht madame junior ook gebruik maken van de motor experience. We konden kiezen uit drie data. Eind april stond ik met klein meisje op de baan. Ik met de fotocamera in de hand en zij met een KTM. Het is wel heel erg mooi als je als vader ziet hoe je dochter de eerste meters stuurt zonder dat iemand haar vasthoudt. Met dank aan rijschool Kemp in Lelystad voor dit mooie gebaar. En zeker ook aan instructeur Tom!
Top geregeld allemaal! Instructeur Tom was inhoudelijk zeer goed op de hoogte, kundige man.
Zowel de voorbereiding als de motortraining waren zeer professioneel en plezierig. Bedankt voor de top dag!
Bedrijf geeft goede en flexibele begeleiding tijdens de opleiding. Klantvriendelijke uitstraling. Wat mij wel verbaasde, is dat de instructie door de ene instructeur wel eens anders is als instructie door de andere. Wat de ene als goed beoordeelt, blijkt de andere (en ook de examinator) als niet goed te beoordelen.
Serieuze goede rijschool. Mensen met kennis van zaken die gewoon vertellen hoe het is. Superleuke tijd gehad.