3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht ... maar dit komt niet door de rij ervaring. Ik heb via vakantie veiling een introductie les gewonnen voor motor en voor vaarbewijs ... toen werd ik ingepland zonder zelf akkoord te geven dus nu zijn mijn kosten voor vaarbewijs voor niks geweest

• Deskundigheid N.v.t.

Naar volle tevredenheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed! Maar niet meer mailen nu!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd goed begeleid met me opleiding voor CE.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede instructeur, mooie leswagen het zag er allemaal goed verzorgd uit,.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanrader! Via Vakantieveiling een duo-dagcursus E bij B gekocht/genomen, maar erg blij met dit bedrijf (allebei geslaagd ;-)). Rustige, duidelijke en zeer kundige instructeur gehad, die je ook goed op je gemak laat zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mede door onze instructeur Marchél. Hebben wij met ze 2 een rijbewijs E bij B gehaald. Bedankt!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb de avondcursus vaarbewijs 1 gevolgd bij Kemp. Nadat ik mij had ingelezen thuis, kwam ik erachter dat er toch wat meer nodig was dan het thuis leren. Begreep, namelijk sommige dingen niet. Had toch wat hulp nodig. Dat heb ik gevonden, door de cursus die door Francis, bij Kemp werd gegeven te volgen. Francis, had een heldere humorvolle manier van lesgeven. Het was zeer verfrissend voor mij, maar soms ook best moeilijk. Maar het resultaat was uitstekend Ben de eerste keer dat ik examen deed geslaagd voor mijn vaarbewijs 1 met score van 69 punten. Dus niet met de hakken over de sloot. Dank je Francis en firma Kemp. Nu op naar vaarbewijs 2.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ervaring, erg leuk om te doen en goede uitleg/begeleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Prettig contact. Wij wilden graag een andere instructeur en dat werd goed opgelost en Kemp had oren naar ons verhaal. En zij doen daar ook wat mee. Dat is mooi. Een rijschoolhouder weet nooit hoe het echt gaat in de auto, wij zijn daar \"open\" in geweest en hebben duidelijk verschil gezien. De vragen hier onder hebben wij op de 2e instructeur ingevuld. Sorry ik weet niet precies zijn naam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte reactie en administratieve afhandeling. Instructeurs zeer kundig, tikje ongeduldig soms.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in een dag mijn BE rijbewijs gehaald (gedeelde opleiding). Het was een leuke dag. De instructeur Hans legt goed en rustig uit. Alle onderdelen komen aan bod. Door theorie en pauze ben je gedeeld maar een ruime twee uur zelf aan het rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Kemp in Lelystad mijn avb gehaald. 2 dagen nadat in me had aangemeld kon ik al afrijden. Mooi groot terrein om te oefenen. Geen tijd verloren om een parkeerplaats op te zoeken. En op hetzelfde terrein examen doen waar je geoefend hebt is ook wel lekker. Het grote deel les gehad van Tom. Die mij alles goed kon uitleggen waardoor vrij weinig moeite had met de oefeningen Daarna heb ik voor mijn avd bij Francis in Almere gereden. Dat was dichterbij voor mij. Hij heeft mij in een hele korte tijd veel geleerd. En de lessen op de weg waren ondanks de regen geweldig. Het was gezellig heren en bedankt voor de goede en vooral leuke lessen!

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad