Rijinstructeur was zeer aardig en goed lijdend op we weg.
Ik vind Kemp een hele fijne rijschool! Heb er les van ervaren instructeurs die me x op x goed hebben voorbereid op de examens. Inmiddelds heb ik er mijn bus en vrachtwagenrijbewijs gehaald. Ennnn ze facikiteren echt in alles wat er nodig is voor t rijbewijs.. van theorie tot eigen praktijkterrein. Top geregeld dus!
Goede rijschool met een ervaren instructeur. Alles werd duidelijk uitgelegd en het plannen van lessen was erg flexibel. Alleen jammer dat ik halverwege mijn opleiding opeens van lesauto moest wisselen.
perfect !
Via vakantieveilingen een DUO E achter B cursus + examen gedaan. Prima ontvangst en daarna eerst een 1,5 uur theorie. Daarna de auto in en aanhanger aankoppelen. Eenmaal de weg op de diverse verrichtingen beoefenend. Eenmaal bij het CBR het examen uitgevoerd met de examinator. Resultaat: Geslaagd! 1 opmerking: De instructeur mag iets minder met zijn telefoon bezig zijn.
Jullie waren het enige (van de vier bedrijven) die persoonlijk reageerden toen ik om informatie vroeg. Ook jullie website biedt veel informatie. De lessen gaven me veel vertrouwen. Wel vond ik het soms wat ongestructureerd, dat ik zelf moest aangeven of ik iets wel of nog niet had geoefend. Maar uiteindelijk was ik prima voorbereid op het examen.
netjes op tijd en goed en vaak de oefeningen gedaan voor het examen. instructeur was wel een spraak baak en erg aanwezig met verhalen maar het was een leerzame en gezellige dag. we hadden een duo cursus en hebben ons ook geen moment verveeld. ik had dit via vakantieveilingen gewonnen dus vandaar niet echt ervaring met prijzen die hun hanteren.
Fijne lessen en zijn meegaand met de leerlingen.
Goede ervaring. alleen jammer dat er niks verteld was over het aanvragen van de begeleiderspas
Gewoon goed
Uitstekend bevallen. Kundige instructeurs en vriendelijke behandeling van zowel instructeurs als receptie/administratie. Verbeterpuntje. Had graag bij start van lessen al geweten dat ik eigen verklaring moest aanvragen. Nu te lang moeten wachten door medische molen cbr. Had ik eerder opgestart als ik mij dat bewust was. Door wisselende instructeurs hoorde ik pas op laatste les dat ik ook Bravok moest kunnen uitleggen en aanwijzen bij motor. Was nog niet uitgelegd. Waarschijnlijk omdat iedere instructeur dat op een ander moment uitlegt. Maar mijn mening over jullie is super positief dus zie het vooral als positieve feedback :-)
Zeer prettig en vriendelijk. Rij instructeur was bijzonder aardig en rustig voelde me daardoor zeer op mijn gemak waardoor de les prima verliep. Een compliment waard,