super rijschool
Zeer goed, prijs ook.
Perfect ! Snel met afspraken, goede theorie-cursus. Pittige praktijkdag en alles iin 1x gehaald.
Dagopleiding was prima verzorgd, instructeur Johan als erg fijn ervaren.
Zeer goed bevallen
Prima opleidingsdag gehad voor E achter B. Fijne instructeur die gedegen alles heeft uitgelegd.
Duidelijke afspraken , goede begeleiding, positieve feedback kan beter
Ik heb goede ervaringen. Er wordt snel antwoord gegeven op vragen en de informatieverstrekking os heel goed!
Ik heb mijn E achter C gehaald en mijn code 95. Op een paar kleine dingen na ben ik goed geholpen uiteraard geslaagd.
Kemp Rijopleiding heb ik met veel plezier mijn rijbewijzen gehaald. De kennis en ervaringen van de instructeurs die dat met mij allemaal gedeeld hebben heb ik als zeer positief ervaren. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en zal zelf hier ook nog zeker een keer terug komen voor me motor.
Wij hadden en dagcursus E achter B en hadden de pech dat er met een gloed nieuwe auto, mechanische problemen waren waar niemand iets aan kon doen. Het alternatief wat door Kemp geboden werd was uitstekend en inmiddels hebben wij met succes E achter B gehaald. Overigens is het wel raadzaam om bij een dagcursus eerst te oefenen met achteruitrijden en bochten. Wij hebben te maken gehad met vele medewerkers van Kemp en waren allen betrokken, vriendelijk en professioneel. Het is een grote moderne rijschool met zeer vriendelijk personeel en beveel deze rijschool ook zeer aan.
Kemp rijopleidingen, is een bedrijf die ik heb leren kennen door hun duidelijke uitleg en service. Rijinstructeur Rob gaf uitstekend les. Hij had het geduld met ons. Ik zou Kemp rijopleidingen zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Zeer professioneel bedrijf met leuke instructeurs
Dagcursus aanhanger gedaan, prima les en uitleg en geslaagd!
Eerste communicatie/toewijzing van lessen/dagen was niet goed. Dit werd echter goed gecorrigeerd en opgelost. De lessen zelf waren duidelijk en goed. De instructeur had genoeg ervaring en kundigheid en kon dit ook duidelijk uitleggen.
Hele fijne instructeur eb hele nette en correcte behandeling gehad van het bedrijf.
Een rijschool met uitstraling!!