Prima ervaring
Super, netjes geregeld en goed voor elkaar!
Goed. professioneel, netjes en flexibel
Goede ervaringen! Snelle service en goede instructeur.
Bromfietsles en examen gehad
Ik heb een fijne ervaring gehad bij Kemp. Hier heb ik mijn motor rijbewijs in een onverwachte korte tijd gehaald (binnen 2 maanden). Uitleg is duidelijk en het is altijd gezellig. Aan de balie zijn ze ook enorm aardig en denken met je mee.
Niets anders dan TOPPPPPP
Goed bedrijf!
Zeer goede ervaring met Kemp rijopleidingen, zeer flexibel en meedenkend, al in 2008 de eerste ervaring opgedaan met toenmalige chauffeursdiploma-opleiding en adviezen met mijn prille begin als \"eigenaar\" van de BE-combinatie van KPN. In mijn prepensioen tijd ben ik stap voor stap uiteindelijk in bezit gekomen van de complete vrachtwagen opleiding onder advies en uitstekende begeleiding van Kemp, ik wil hierbij zeker noemen Hans en Albert die mij voor het praktisch en theoretisch deel van de opleiding hebben bijgestaan, maar zeker niet in de laatste plaats Fred, die altijd maar weer een passende planning heeft gevonden. Jullie mogen terecht trots zijn op dit mooie bedrijf met prachtige huisvesting en al even mooie lesmaterialen.
Prima rijschool, goede instructeurs, mooie motoren, mooi terrein, goed bereikbare klantenservice (voor vragen/inplannen van lessen etc.).
bijzonder goede ervaring
Wij gaan met een omgebouwde vrachtwagen reizen en daar hebben we rijbewijs C voor nodig. Wij zijn bij Kemp uitgekomen vanwege de goede recensies. Iedereen waar we mee te maken hebben gehad bij Kemp was ontzettend vriendelijk en flexibel. Ik ga mijn vreselijk leuke instructeurs Hans en Albert missen. Ook ik vond het niet leuk dat ik zo\'n 8 extra lessen nodig had, maar dat hadden ze wel goed ingeschat. Die hebben er voor gezorgd dat ik vol vertrouwen examen heb gedaan en in 1 keer ben geslaagd. Hans en Albert zijn zeer kundige instructeurs die echt willen dat je beter gaat rijden en je ook het vertrouwen geven dat jij dat kunt. Als onze kinderen 21 zijn willen ze ook hun C rijbewijs halen dus die sturen we over een paar jaar ook naar Lelystad.
Ik heb diverse instructeurs gehad, die allemaal erg vriendelijk en vakbekwaam waren. Het verschil in lesgeven en de details van wat de instructeur verwacht vond ik soms moeilijk om te verwerken en resulteerde dat ik ging rijden naar de wensen van de instructeur.
Fijne mensen om instructie van te krijgen
Top bedrijf goed bereikbaar de instructeurs weten waar ze het over hebben
Vriendelijk, professioneel, alert en veiligheid prioriteit. Mijn zoon Alex van 16 jaar had deze rijles.