5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het begin liep wat stroef doordat de instructeur die ik zou krijgen er niet was. Maar dat werd gelijk opgelost. Een half uur later stond de heer Mastenbroek klaar. En laat ik deze man nou net kennen. Ik wil nog even een groot compliment maken naar hem toe, hij heeft mij van begin af aan het vertrouwen gegeven dat ik mijn aanhangwagen rijbewijs zou gaan halen. Dat is gelukt dankzij zijn deskundigheid. Dank u

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede organisatie, prettige sfeer, maximale steun en hulp bij theorie- en rijlessen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed duidelijken afspraken alles word netjes nagekomen niks dan positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Top bedrijf, Er is veel bespreekbaar. Voorkeur voor instructeur kan je doorgeven en mocht het even niet lukken proberen ze er bijna altijd op een andere manier voor je uit te komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Of je nou de dame achter de bali of de instructeurs zelf benaderd met vragen, allen zijn ze zeer bereid om te helpen en mee te denken. Een zeer goede rijschool met leuke, maar zeer goede instructeurs! Als er dan toch iets te verbeteren moet zijn, dan maar de koffie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed meegedacht met planning, goede en leerzame lessen door ervaren instructeurs! Helemaal top! En praktijkexamen gehaald!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service, huurde bereikbaarheid, fijne instructeurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

M.u.v. het in rekening brengen van een les die echt niet 48 uur van tevoren kon worden afgezegd, omdat je \'s morgens door je rug gaat bij het opstaan o.i.d. was ik zeer tevreden. En uiteindelijk heb je vnl. met een instructeur te maken en daar was ik zeer tevreden over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, oplossingsgericht en integere bedrijf, hier kan menig onderneming een voorbeeld aannemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben naar kemp gegaan voor een goede kwaliteit les. Heb mijn B, BE en A gehaald en was daar erg te vreden over. Dit voorjaar voor mijn C naar kemp gegaan, dit had ik beter niet kunnen doen. De eerste 12 uur een slechte kwaliteit van lesgeven gehad en daar geen herkenning voor gehad vanuit kantoor. Van een compensatie was nauwelijks te spreken. Ik werd namelijk gezien als een klant die het gewoon probeerde. Kortom, kemp is goed zolang het goed loopt. Klachten worden aangehoord maar geen passende oplossing of compensatie blijft te wensen over.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. Alles word netjes geregeld en het personeel is vriendelijk. De theorie cursus was erg duidelijk en leerzaam. Ben heel snel geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een dagcursus \'E achter B\' gedaan en reed met instructeur Roeland. Roeland is een prettige instructeur: positief, open en vooral gericht op leren door te doen. De dagcursus verliep ontspannen en er was ruimte om aan te geven wat ik nog wilde leren. Een aanrader voor iedereen die wil rijden met een aanhangwagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goeie begeleiding en je krijgt een duidelijk uitleg hoe de opleidingen gaan.

Heel erg goed.

Goud