Geweldig rij inspecteur... geduldig, duidelijk, zeer goed in zijn werk. Echt een topper dhr R. Van Werven
Zeer klantvriendelijke rijschool. Eerst netjes een plan uitzetten wat er nodig zal zijn om tot een positief resultaat te komen, en ruimte laten voor aanpassingen. Goede communicatie en altijd vriendelijk personeel. Diverse instructeuren mogen ervaren, elk daarvan vriendelijk, deskundig en duidelijk met uitleggen.
Zoals verwacht een goede, vriendelijke en duidelijke instructeur toegewezen gekregen en verder alles tot in de puntjes geregeld. De communicatie via app en mail is goed.
instructeur waren prima, maar gezien mijn onervarenheid was het achteraf handiger geweest om bij 1 instructeur te blijven. Met dank aan hans die mij een uur voor het examen nog even heeft gereset.
Echt top rijinstructeur was fantastisch goeie aanwijzingen waar ik op moet letten met aanhangwagen en in 1 keer geslaagd 👍🏻
Fantastisch !! Bedankt voor deze praktijk gerichte aanpak ! Belonen wat goed ging en aanpassen wat beter kan. Precies wat ik nodig had.
Rijbewijs C met code 95 bij Kemp gehaald onder proffessionele begeleiding van instructeur Hans Donk. Fijne sfeer bij de rijschool, ook onder het personeel. Nu door naar CE, uiteraard ook bij Kemp!
KEMP rijopleiding is een hele goeie rijopleiding alleen heb ik een hele slecht ervaring met mijn Instructeur want die houd alleen niet van mensen met een kleurtje. Bij mijn collega (blank) die ook bij was tijdens het lessen liet hij dat blijken, door racistisch opmerking te geven toe ik aan het afrijden was. Hij gaf mij strek ook het gevoel dat hij “hoop”dat ik zaak voor mijn E achter B dan dat ik slaag. Jammer voor hem heb ik het toch gehaald. Hij heeft mij ook niet gefeliciteerd alleen de CBR-examinator heeft dat gedaan, pas in de kantine toe mijn collega ging afrijden toe kwam hij mij feliciteren.
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben begeleid tot taxi chauffeur en ook dan slagen mijn instructeur was dh Wilco en die heeft de imago van taxi chauffeur ingestampt ik ben meneer dankbaar ervoor en dank je wel Kemp rijopleiding.
Helemaal top
Er is nogal verschil tussen de instructeurs. Niet iedere instructeur geeft evenveel feedback. Daarnaast is de oude geschakelde DAF truck in Almere in mijn ogen niet meer geschikt om in te lessen. Daar had ik nooit in moeten beginnen. Voordat je daar een beetje soepel in kunt rijden. Zonde van de tijd en geld. De trucks in Lelystad zijn prima.
Plezierig deskundig/professionele organisatie en instructeurs, zeer goede uitrusting (motoropleiding, terrein aan huis) van alle gemakken voorzien van koffie tot motorkleding.
Beste instructeur ooit gehad. E achter B op 26-9-2018
Top rijschool aanrader voor ieder die wil slagen Rij instructeur zijn geduldig behulpzaam professionele. Nogmaals bedankt aan Wilko en Johan😉
Kemp denkt goed mee en je kan met alle vragen terecht bij kemp. Domme vragen bestaan niet gewoon top.