Goed geregeld, duidelijke uitleg.

Vriendelijke instructeur die duidelijke uitleg gaf. Alles was netjes geregeld, we reden met goede scooters. Ik ben in 1 keer geslaagd. Ik zal Kemp aan anderen zeker aanbevelen!

Hele leuke en leerzame dag

Gewoon goed

Proffesioneel

Ik heb c d en e gehaald bij Kemp. Een hele goede rijschool. Nemen echt de tijd voor je zowel de instructeurs en de mensen op het kantoor.

Super instructeurs met perfect inzicht in het verkeer.

Toppers

C-Rijbewijs hier behaald. Goede ervaring met KEMP Rijopleidingen. Alles ging soepel zoals verwacht. Planning in orde, betaalbaar en goede uitleg van Remco en rest van het team. Jullie zien mij zeker terug! Dank voor alles. Tabaouni M

Heerlijke rijschool

Ontzettend fijne rijschool! De communicatie verloopt zeer soepel en over de instructeurs kan ik alleen maar positief en enthousiast zijn. Een echte aanrader!

Top service!

Goeie service! Vriendelijke mensen en lekker duidelijk!

grandioos

ik wil graag hans en remco heel hartelijk bedanken voor hun inzet om mij te doen slagen daar ik van deze 2 heren veel geleerd heb om met de combinatie te rijden alsnog hartelijke dank namens mij

ok

Automatisch mailingsysteem werkte niet, dus kreeg de bevestigingsmails niet, die moesten nagestuurd worden. Baliepersoneel vriendelijk en behulpzaam E achter B: 1e keer gezakt, geen klik met instructeur, irriteerden elkaar; 2e keer instructeur die beter uitleg gaf, geslaagd

Zeer prettige en leuke mensen om mee te werken. Fantastische instructeurs en goede dienstverlening

Ik heb in alle lessen hele prettige begeleiding gehad, Martin is een hele goede kerel ook met Tom veel plezier gehad tijdens de lessen. Ik heb op alle momenten de begeleiding gehad die ik nodig had. Ook de informatie voorziening en communicatie omtrent planning en informatie was altijd heel prettig met dank aan Danielle en Alina. Kan mij geen betere rijschool indenken.

Fijne organisatie, punctueel, snel, flexibel en creatief ook in niet standaard situaties

Door corona werd mijn rijles/examen C1 in maart uitgesteld. Bij mijn oorspronkelijke rijschool zou ik pas eind oktober terecht kunnen. Via verwijzing bij Kemp terecht gekomen, voor mij flink ver weg maar het was het waard. Ik kon 3 weken later terecht. Vervolgens in 2 dagen alles geregeld, lessen op 1 dag, overnachten met onze campertruck op het terrein en de volgende dag laatste lessen en examen. Vriendelijke mensen. 2 kleine aandachtspuntjes voor de rijschool: - ik had 2 verschillende instructeurs die elk toch wel een wat andere rijstijl nastreefden. Het lijkt me goed dit even op elkaar af te stemmen. - de veelvuldige wat flauwe grapjes/opmerkingen van een van de instructeurs kunnen wat vermoeiend worden als je meerdere uren met elkaar in de leswagen zit ;-)

Ik ben geslaagd voor mijn BE-rijbewijs en het was nog gezellig ook.

De instructeur weet goed wat je wel en niet moet doen met de auto. Hij heeft een unieke stijl van lesgeven (denk ik), vooral door zijn uitstraling. Dat was absoluut niet vervelend, eerder verfrissend.

Super top

Super leuke mensen goeie lessen heel leerzaam en aandachtig ik heb met plezier mijn rijbewijs gehaald op naar de C rijbewijs en mijn motor rijbewijs mijn advies voor mensen die hun rijbewijs wil Halen doe het bij KEMP

Ervaren instructeur met oog voor de persoon

Tom gaf doordacht les, afgestemd op de persoon en behoeften. Mooie afwisseling van actief coachen, exact de voorafgaande situaties nabespreken en met op z'n tijd een dosis humor. Nogmaals bedankt!

Top begeleiding. Mooie diverse instructeurs met elk hun eigen kracht.

positief

Professioneel, attent en positief vriendelijk.

Snelle en inhoudelijke respons op vragen. Concrete afspraken, luisteren en vervolgens handelen uiterst positief. Zeer professionele instructeur, die inhoud en gemoedelijkheid op vriendelijke wijze hand in hand liet gaan.

Goede service.

Kemp heeft zijn best gedaan om rekening te houden met mijn wensen en vragen als cursist.

Uitstekend!

Vanaf het eerste telefonisch contact met Fred – die helaas a.g.v. verhuizing niet meer bij Kemp werkzaam is - tot het behalen van mijn C1 rijbewijs alleen maar positieve ervaringen! Zeer service-gericht en klantvriendelijk. Flexibele invulling van data voor zowel theorie- als praktijkexamen, duidelijke vastlegging van gemaakte afspraken, handige tips m.b.t. aanvraag examen bij CBR. Professionele rij-instructeurs, vooraf goede inschatting van het aantal benodigde lessen. Mede door de gedrevenheid en professionaliteit van het personeel heb ik mijn C1 in korte tijd kunnen behalen.

Zeer vriendelijk en goed georganiseerd. Keurige communicatie en komen alle afspraken na. Vriendelijke instructeurs die je helpen om je rijbewijs in één keer te halen

Goeie en leuke instructeurs, veel meewerking, fijn voor complete pakketten (theorie & praktijk). Je wordt zeker niet als een nummer behandeld.

Prima begeleiding, planning en instructie.

De informatie krijg je aangereikt. Het is aan jezelf om het eigen te maken.

Vriendelijk en vakkundig

Behulpzame en aardige receptie en instructeurs. Alles heel goed geregeld.

Snelle en prima service

Gedegen en betrouwbare rijschool. Zeer aan te bevelen.

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad