Top begeleiding. Mooie diverse instructeurs met elk hun eigen kracht.

positief

Professioneel, attent en positief vriendelijk.

Snelle en inhoudelijke respons op vragen. Concrete afspraken, luisteren en vervolgens handelen uiterst positief. Zeer professionele instructeur, die inhoud en gemoedelijkheid op vriendelijke wijze hand in hand liet gaan.

Goede service.

Kemp heeft zijn best gedaan om rekening te houden met mijn wensen en vragen als cursist.

Uitstekend!

Vanaf het eerste telefonisch contact met Fred – die helaas a.g.v. verhuizing niet meer bij Kemp werkzaam is - tot het behalen van mijn C1 rijbewijs alleen maar positieve ervaringen! Zeer service-gericht en klantvriendelijk. Flexibele invulling van data voor zowel theorie- als praktijkexamen, duidelijke vastlegging van gemaakte afspraken, handige tips m.b.t. aanvraag examen bij CBR. Professionele rij-instructeurs, vooraf goede inschatting van het aantal benodigde lessen. Mede door de gedrevenheid en professionaliteit van het personeel heb ik mijn C1 in korte tijd kunnen behalen.

Zeer vriendelijk en goed georganiseerd. Keurige communicatie en komen alle afspraken na. Vriendelijke instructeurs die je helpen om je rijbewijs in één keer te halen

Goeie en leuke instructeurs, veel meewerking, fijn voor complete pakketten (theorie & praktijk). Je wordt zeker niet als een nummer behandeld.

Prima begeleiding, planning en instructie.

De informatie krijg je aangereikt. Het is aan jezelf om het eigen te maken.

Vriendelijk en vakkundig

Behulpzame en aardige receptie en instructeurs. Alles heel goed geregeld.

Snelle en prima service

Gedegen en betrouwbare rijschool. Zeer aan te bevelen.

Exact zoals besteld

De Duo-dagcursus E achter B kon helaas nog niet met 2 kandidaten tegelijk. Wel een prettige cursus gehad. Goeie instructie en examen gehaald. Dus het heeft goed gewerkt.

Ik vond mijn ervaring heel erg fijn.

Ik was 3 keer gezakt door mijn faalangst en bij de laatste keer had ik een extra fijn gevoel bij KEMP. De receptioniste had nog een extra les voor mij kunnen inplannen, wat ik heel erg waardeer. Mijn instructeur was heel lief en rustig en wist precies wat ik nodig had en wat ik moest horen. Verder is alles erg goed geregeld bij KEMP, dat heb ik elke keer wel ervaren. Ik wil iedereen heel erg bedanken!

Top instructeurs !

Super ervaring en veel geleerd van deze rijschool ! Weer een stap verder ! Enorm bedankt voor de lessen en de ervaring. En de tijd die ze persoonlijk voor je nemen buiten het rijden om. Echt een aanrader !

Uitstekende ervaring!

Persoonlijke benadering en flexibele planning. Ik heb in korte tijd veel geleerd en met resultaat! Wat mij betreft een aanrader...

Een geslaagde dag

Vandaag een dagcursus gevolgd voor mijn BE rijbewijs, de instructeur (Johan) was reuze geduldig, gezellige en leerrijke dag gehad en afgesloten met een examen bij CBR. Geslaagd!

Op een fijne manier mijn rijbewijs gehaald

Prima rijschool met eigen terrein, zowel Tom als Alwin leveren prima werk en hebben mij veel geleerd! Zeker een aanbeveling.

C1: kundige, efficiënte instructeurs. In één keer geslaagd

Ondanks corona etc.. gewoon kunnen lessen. Prettige communicatie, lessen inplannen. Daarna verschillende instructeurs met elk hun eigen sterke punten. Bij de eerste poging geslaagd.

Uitermate prettige rijschool

Super! Vanaf het eerste contact per mail tot het behalen van mijn C1 rijbewijs alleen maar positieve ervaringen! Zeer service-gericht en klantvriendelijk, handige tips m.b.t. gezondheidsverklaring regelen, CBR etc. Professionele rij-instructeurs, goede inschatting van het aantal benodigde lessen, de online-theorie (vanwege corona ging dit online) verduidelijkte veel. Mede door de gedrevenheid en professionaliteit van het personeel heb ik mijn C1 in korte tijd kunnen behalen. Ik zal jullie zeker aanbevelen!!

Prettige no nonsense aanpak

Hans is een prima kerel die goed lesgeeft. Bedankt!

duidelijke en heldere instructies, fijne en prettige instructeur.

Op een heldere en duidelijke manier alle theoretische aspecten doorgenomen om daarna in de praktijk stapsgewijs alle kneepjes op een prettige manier eigen te worden, waardoor je met een zeker gevoel aan het examen begint.

Goed, zorgvuldig en met kwaliteit

Contact en informatie was correct en volledig. Alles verliep volgens afspraak. Kundige en ervaren personeel. Goed materieel. Een aanrader.

vakkundig en prima sfeer

Dank voor de grondige opleiding. Veel geleerd in korte tijd!

Kemp is betrouwbaar in zijn afspraken en met zijn instructeurs

Mijn echtgenote en ik hebben Kemp ervaren als een zeer betrouwbare rijschool, niet alleen wat betreft de praktijklessen, maar zeker ook wat betreft de theorielessen en de planning. Er wordt rekening gehouden met de individuele behoeften van de klant.

Zeer goed ervaren ,goede uitleg vragen werden beantwoord gewoon relaxt en super goed . Afrijden was ook super ben in een keer geslaag Echte aanrader

Ik ben niet tevreden met deze rijschool

Een van de redenen is dat als het weer niet tedoen is. Zware storm en regen kan je alsnog niet afzeggen en moet je gewoon betalen. En dat vind ik nog al wat met een motorrijles. Jammer. Wij gaan naar een andere rijschool.......

Een hele leuke ervaring.

Ik heb de vakopleiding voor de bus met plezier gedaan. Prima theorielessen en thuisstudie pakket, leuke en professionele instructeurs. Tijdens de corona stop ook vaak op de hoogte gehouden met een update over de situatie.

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad