Betrokken instructeurs en een goede sfeer op de rijjschool, dank dat ik zo snel mn c1 heb kunnen hal

Een uitstekende ervaring, dankjulliiewel

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja
  • Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?

Frank korlas neemt de tijd om alles goed uit te leggen en voor te doen . Deze instructeur kan ik iedereen aanbevelen. In 1x geslaagd, Dankjewel Frank Korlas.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken

Geweldige rijschool met leuke sfeer

Relaxte en professionele instructeurs waar veel mogelijk is. Op het grote eigen terrein staan alle oefeningen opgesteld, dat is zo veel prettiger dan bij andere rijscholen, want je kunt zoveel oefenen als je wilt. Je krijgt op de weg ook veel zelfstandigheid en vertrouwen van de instructeurs. En het is er gewoon gezellig!

Fijne rijschool!!

Zeer fijne en aardige mensen. We waren te laat door miscommunicatie. Was geen probleem en werden vriendelijk ontvangen. M'n dochter had de brommer cursus in 1 dag. Ze vond het een fijne ervaring! Duidelijke uitleg, en in 1 keer geslaagd. En prima prijs..

Goed en ontspannen

Roeland is een rustig met humor lesgevende rij instrukteur waarbij je op je gemak voelt en goede instructies krijgt. Zeker aan te bevelen!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Prima rijschool vriendelijk en mee denkend

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger), C1 (camper)

Top Rijopleiding

Omdat wij onze Carthago camper eindelijk eens wilden kunnen gebruiken zoals de bedoeling is ben ik als senior van 65 op 21 april begonnen met het behalen van mijn C1 rijbewijs. Na wat zoekwerk ben ik bij rijopleiding Kemp in Lelystad uitgekomen en daar gestart met het leren/oefenen van de theorie Verkeer en Techniek en Administratie (lastig!) door middel van de boeken en het online-pakket. Op 10 juni mijn theorie-examens gehaald en snel verder met het praktijkgedeelte. Door de krappe planning naar het praktijkexamen op 1 juli heb ik les gehad van 3 instructeurs. Frank (die me bijbracht dat ver vooruit kijken een absolute noodzaak is), Hans (hoe schuif je het best tussen het verkeer op rotondes zonder onnodig te moeten stoppen) en Samantha die me echt alle “gemene” plekjes van Lelystad heeft doorgestuurd en me de uiteindelijke klik met de “C1” (zoals de kleine vrachtauto wordt genoemd) heeft bezorgd. Frank, Hans en Samantha door jullie heb ik een veel beter inzicht gekregen hoe je als chauffeur van een zwaar voertuig om moet gaan met de verschillende verkeersituaties en wat defensief rijgedrag betekend. Dank daarvoor. En dan last but not least Johan, ontzettend bedankt voor de coördinatie, de prettige contacten, de ondersteuning en de strakke planning die het mij mogelijk maakte om in nog geen 2,5 maand bij jullie mijn C1 rijbewijs te halen.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Echt leuke tijd gehad in een professionele omgeving met een familiare sfeer

Voor mensen die graag een professionele opleiding willen volgen in een goede sfeer, voor een ieder die niet alleen op zoek is naar een bedrijf die je alleen maar helpen slagen, maar die juist op zoek zijn naar een gedegen opleiding waar je iets mee kunt bereiken , raad ik KEMP Rijopleidingen aan! Echt een fijn team waarbij een ieder voor zijn vak staat. Binnen 3 maanden tijd de volledige opleiding gevolgd voor beroepschauffeur (code 95, C en CE) . Langs deze weg wil ik het volledige team van KEMP Rijopleidingen graag bedanken voor de ontzettend leuke en leerzame tijd en ik zal voor mijn code 95 zeker weer vervolgopleidingen bij ze blijven boeken!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Fijne rijschool

Fijne rijschool, de instructeurs zijn zeer bekwaam en altijd geduldig met dingen uitleggen. Ook Danielle van de receptie reageert snel op vragen en is altijd bereid mee te denken. Dank voor alles, ik ga nu vol vertrouwen de weg op met de motor!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

top

goede service vriendelijke

Uitstekende begeleiding

Zeer vakkundige instructeurs. Ik voelde mij zeer op mijn gemak. Prettige begeleiding. Ze denken heel goed mee. Kortom, zeer tevreden!

Super les gehad!

Wil je de beste lessen krijgen en zeker slagen, ga dan naar instructeur Abbas! Hij geeft geweldig les en is fijn in omgang. Heb een zeer fijne ervaring gehad.. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vriendelijk en adequaat

vriendelijk en meelevend personeel

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Goede rijschool met goede begeleiding

Niet voor niets een ANWB rijopledingscentrum. Gekozen voor een totaalpakket C1 rijbewijs, dus zowel theorie als praktijk en ik heb dit als bijzonder goed ervaren.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

Geweldig!

Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Mijn rij-instructeur heeft mij zeer kalm, meegaand en adequaat voorbereidt voor mijn rijexamen. Met stipt voldoende rijlessen heb ik de rijopleiding als bijzonder prettig ervaren.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Rijschool Kemp kan nog veel leren.

Ik heb helaas mee moeten maken bij Kemp dat de motor niet in orde was. De accu is een keer leeg geweest en daarbij was de bandenspanning ook niet in orde, waardoor ik op de snelweg bijna door high speed wobble onder een vrachtwagen lag. Ik heb hier geen enkele vorm van compensatie voor gekregen. Ook is het voor gekomen dat ik een les in had gepland, maar toen ik aankwam bij Kemp, er niet eens een instructeur aanwezig was. Nogmaals geen compensatie voor gekregen. Daarnaast heb ik in mijn tijd bij Kemp vier verschillende instructeurs gehad. Dat hoort eigenlijk ook niet.

Heel erg goed!

Geslaagd!

Tijinstructeur tom was fijn om mee te lessen. Rustig, begripvol, goede uitleg en goede suport. Danielle had ik goed en snel contact mee en kon ik goede afspraken mee maken. Ook fijn dat ik kon appen en bellen. Met tom hulp ben ik geslaagd voor praktijk am4.

Super fijne les!

Heb echt een hele fijne en prettige les dag gehad met een super duidelijke en relaxte instructeur! En nog belangrijker in 1x geslaagd voor het BE examen. Fijne les wagen en stabiele kar, erg prettig om mee te rijden. Zeker een aanrader!

goede begeleiding top

fijne ervaring met de instructeur goede uitleg en fijn dat het examen op 1 dag is

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Prima eigen oefenterrein, ervaren instructeurs, zeer behulpzaam bij (her)plannen v lessen & examens.

In mijn ervaring was het eigen oefenterrein een groot voordeel. Geen (penibele) rit naar een afgelegen weg/parkeerterrein, maar meteen de volle lestijd aan de slag met je voertuig beheersing. Bij Kemp kreeg ik te maken met verschillende instructeurs. Dat bleek een prima effect te hebben. Zo heeft iedere instructeur een eigen didactiek, blinde vlek en wijze van communiceren. Het heeft mij geholpen om op verschillende manieren naar mijn uitdagingen en vorderingen te kijken. Mooi dat er bij Kemp ook de mogelijkheid is om achterop de motor bij de instructeur te stappen en zo letterlijk aan te voelen wat er met instructies bedoelt wordt en hoe dat voelt op de motor. Juist door alle corona uitdagingen viel het op hoe makkelijk en flexibel het is om lesafspraken te (her)plannen, soms weken vooruit.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Met plezier de rijlessen gevolgd bij Kemp opleidingen.

Ik heb met plezier de praktijklessen mogen volgen bij Kemp rijopleidingen. Het begon met een fijne telefonische kennismaking met Johan, volgend met een aantal prettige rij-instructeurs. De gezellige en leerzame rijlessen hebben mij weer nieuwe inzichten gegeven met als resultaat de C1 rijbewijs.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Snel plek, goede telefonische hulp en goedkoop ook kwaliteit lessen

Top ervaring

Instructeur was een pracht vent. Kon een lolletje vanaf en kon ook gewoon rechtvaardig zijn. Dit was goed voor mij en laten we na 20 jaar je rijbewijs hebben zeker weer wat geleerd te hebben. Zoals ik bij hem in de auto zei al, je wordt met je neus op de feiten gedrukt. Leuke maar ook een leerzame dag.

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad