Ik heb de gehele dag als prettig ervaren, profesionele begeleiding
Het verliep heel soepel en aardige mensen.
Ik ben van a tot z zeer fijn en deskundig geholpen en begeleid. Kemp heeft alle administratieve rompslomp voor mij uit handen genomen en gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald.
Als persoon kan ik wel eigenwijs zijn en is het goed dat ik op een drill manier ben "aangepakt". Ik heb hierdoor in relatieve korte tijd mijn motorrijbewijs kunnen halen. Martin was echt een topper. Advies: Voor de theorie MOET je echt even zitten. Het boek van ANWB volstaat niet (klacht hiervoor ingezonden en nooit meer iets vernomen) voor het halen van de theorie. Deze is prima voor de gedragscodes op de weg maar als je echt wil slagen gebruik dan hiervoor de site: https://examencentrum.nl/motorfiets. Koop de maximale aantal credits zodat je veel examens kan oefenen. Neem hiervoor de tijd!
Goede en leuke instructeurs, planning uitstekend.
Voor C1 een "opfriscursus" voor de ervaren BE rijder. Leuk leerzaam en helemaal klaar voor de camper
alles in 1 keer gehaald, alle theorievakken en ook het praktijkexamen. heel veel gehad aan de theorieweek curusus alsmede aan de goede rutige ervaren intructeurs tijdens de praktijklessen.
Mede door de goede instructeur
Bij Kemp kon ik binnen twee maanden terecht voor een C1-rijopleiding. Deze werd mooi in vier dagdelen gepland, inclusief examen. Ik heb er veel geleerd in een ontspannen en ongedwongen sfeer.
Hans Verdonk was een uitstekende instructeur die mij op voortreffelijke wijze heeft voorbereid voor het examen. Groot compliment!!
Zeer fijne instructeurs,leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je!
Fijne ervaring, mijn dochter heeft haar AM4 rijbewijs gehaald in Lelystad, instructeurs zijn flexibel en leggen goed uit, kijken wat iemand nodig heeft mbt tot aantal lessen. Ook het eigen CBR examen terrein was voor ons de reden dat we in Lelystad zijn gaan lessen. Keurige AM4 auto en wat ik zo kan zien mooie nieuwe les auto's, vrachtwagens motoren en brommers om in te lessen.
Ik heb bij Abbas les gehad. De lessen waren op maat, met goede tips en instructies en met de juiste verhouding oefenen en toelichting/verbetering. Communicatie was uitstekend, net als de flexibiliteit. Ik heb alles als zeer prettig en ontspannen ervaren.
zeer tevreden, goed geholpen om in zeer kort termijn mijn C1 rijbewijs te halen, bedankt.
Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad. Altijd met veel plezier gereden en goed begeleid door mijn rij instructeur Ton!
In 1x gehaald, dus dat zegt wel iets.
Goede voorbereidende documentatie voor theorie c1. Correcte afspraken voor lessen en het uiteindelijke examen. Goed materiaal en alles maakt een betrouwbare indruk.
Jullie zijn de beste
Een uitstekende ervaring, dankjulliiewel
Frank korlas neemt de tijd om alles goed uit te leggen en voor te doen . Deze instructeur kan ik iedereen aanbevelen. In 1x geslaagd, Dankjewel Frank Korlas.
Relaxte en professionele instructeurs waar veel mogelijk is. Op het grote eigen terrein staan alle oefeningen opgesteld, dat is zo veel prettiger dan bij andere rijscholen, want je kunt zoveel oefenen als je wilt. Je krijgt op de weg ook veel zelfstandigheid en vertrouwen van de instructeurs. En het is er gewoon gezellig!
Zeer fijne en aardige mensen. We waren te laat door miscommunicatie. Was geen probleem en werden vriendelijk ontvangen. M'n dochter had de brommer cursus in 1 dag. Ze vond het een fijne ervaring! Duidelijke uitleg, en in 1 keer geslaagd. En prima prijs..
Roeland is een rustig met humor lesgevende rij instrukteur waarbij je op je gemak voelt en goede instructies krijgt. Zeker aan te bevelen!