Vanaf het eerste telefonische contact een prettige indruk, lessen goed geregeld, duidelijke instructeurs, nazorg ook prima, kortom: een aanrader
Leuke instructeurs en perfect les gehad
Ik ff en goed en snel geholpen. Hele vriendelijke mensen zijn het.
Goede rijschool met ervaren leerkrachten. Goed geholpen om te slagen voor mijn examen.
goed begeleid tijdens lessen en examen
wat een fijne rijschool .zowel de docenten voor het theorie als de docenten voor de praktijk en dan moeten we natuurlijk johan niet vergeten altijd positief er komt nog iets lekkers jullie kant op groeten hans
Fijne opleiding gehad
Les voor C gehad van Samantha. Zij is een topper! Ze geeft op een prettige manier les. Geeft dingen rustig aan, stelt je gerust, is duidelijk. Voor mij is ze nog een paar stappen verder gegaan om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken. Dank je wel daarvoor Samantha!!!! Johan was mijn contactpersoon en wat een fijne man tijdens de contactmomenten! Neemt altijd de tijd, denkt met je mee. Precies zoals je het zou wensen.
Alles goed geregeld en erg vriendelijk aan de telefoon.
De instructeurs van rijopleiding KEMP zijn super professioneel en kunnen de juiste aanwijzigingen geven voor een goed resultaat.
Het maakt niet uit wie je bent, iedereen begroet je als je binnen loopt. Je bent vrij om een kop koffie te pakken en word goed behandeld. Je word goed begeleid tijdens je lessen en je kunt alles vragen. Ben zeer tevreden als kind aan huis van dag tot dag theorielessen volgen tot praktijk lessen. Met een zeer positief resultaat het groot rijbewijs weten te behalen. Kan niet wachten om nog eens terug te komen bij Kemp, om verder te gaan voor het CE rijbewijs.
opvolging bij aanvraag was prima geregeld. Helder, duidelijke materialen voor het theorie gedeelte en ervaren instructeurs voor het praktijk gedeelte.
Van het contact met Johan van de planning tot aan de rij instructeurs Samantha Remco en Hans Top! Hele goeie uitleg vooraf en tijdens het rijden! Echt super! Dikke aanrader!!!
Wij komen uit Duitsland en zijn super geholpen om onze beider lessen en examen in een zo kort mogelijk, aan éénsluitend tijdsbestek te halen.
ik heb jullie rijschool als zeer positief ervaren. Door ziekte was het af en toe lastig om nieuwe data voor lessen te regelen, maar is altijd goedgekomen. Ik ben altijd vriendelijk zeer vriendelijk behandeld. Bedankt voor jullie inzet.
Slechte communicatie administratief en onduidelijkheden en daarom onzekerheden. Om mij heen steeds meer van die geluiden. De rij instructeurs super fijne mensen. Ik zou voortaan eerder kiezen voor een kleinere persoonlijkere rijschool.
Alles werd me duidelijk uitgelegd. Ik kom al mijn vragen stellen. En er werden me genoeg tips gegeven.
Het was voor mij (70 jaar) niet eenvoudig om een C1-rijbewijs halen. Door de deskundigheid, het geduld en vooral ook de humor van alle instructeurs lukte het mij door te zetten. Het hele bedrijf straalt een vriendelijke sfeer uit. Heel veel dank aan alle medewerkers!
Goede vakbekwame instructeurs. Prettig sfeer en alles goed geregeld.
Ik ben van een andere rijschool over gestapt naar kemp. Bij kemp heb ik met 10 lessen me D-rijbewijs gehaald. De 2 opleiders die ik heb gehad waren heel relaxt en hebben goede tips mee gegeven.
Via Kemp Rijopleidingen heb ik mijn C1 rijbewijs gehaald. Na een proefles waarin je beoordeeld wordt op je rijvaardigheid krijg je een advies betreft de benodigde uren. In mijn beleving was dit realistischer dan bij andere rijscholen waar ik een proefles heb gehad. De praktijkinstructeurs zijn kritisch, helder in hun feedback en niet onbelangrijk, vol humor. De theorie kreeg ik deels online aangeboden, deze instructeur vond ik een beetje "droog". Wel veel kennis maar de lessen mogen wel iets interactiever. Een rijschool waar ieder volgens mij moet kunnen slagen, zonder het gevoel te hebben dat je onnodige uren en kosten maakt.
Goed contact met de instructeurs, goed mee gedacht in de planning van de lessen en in 1 keer geslaagd !
Uitstekende rijschool die de klant centraal stelt. Flexibel in hun planning en prettig in het contact. Praktijkgerichte instructeurs die hun cursisten elke les weer verder helpen en uitstekend voorbereiden op de examens.
Ik deed rijles voor brommobiel. De meeste lessen kreeg ik van Tom, die een eindeloos geduld met me heeft gehad. Hij wist me altijd weer te motiveren met zijn tomeloze energie en enthousiasme. Omdat ik met het OV kwam werd ik altijd opgehaald bij de bushalte. Danielle van de receptie dacht altijd mee om tijden enz. eventueel aan te passen of wat dan ook. Ze heeft me zelfs wel eens naar huis gebracht. Alle mensen die daar verder rondlopen , zijn allemaal even aardig. De brommobiel was van goede kwaliteit net als het oefenterrein, waar ook vrachtwagens en motors kunnen oefenen. Zelf de examinator gaf aan hoe goed ze alles voor elkaar hadden. Ik raad deze rijschool echt aan!
Goeie instructeurs vriendelijk en ook echt streng zoals het hoort Medewerkers behulpzaam om mee te denken en nemen de tijd voor je. Koffie is er ook goed.