Mijn ervaring met kemp, ze helpen je uitstekend, ze leggen het allemaal netjes uit,
Vriendelijke en deskundige mensen die er werken. Materiaal en locatie ziet er verzorgd uit.
Onze ervaring met Kemp was zeer goed. We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door de receptioniste met de inschrijving. En vervolgens was de rij instructeur ook zeer vriendelijk en ontspannen. Waardoor mijn dochter goed les heeft gekregen en in 1 keer geslaagd is.
Goede begeleiding!
Ik heb een dag cursus gevolgt bij jullie en is goed verlopen kon het goed vinden met mijn rijinstructeur en ben daar om ook geslaagt voor mijn b-e.
Het is een zeer goede rijschool, omdat ze streng zijn op fouten. Maar ook heel vriendelijk zijn tegelijk. Ze hebben goede kennis en goede materialen om je op te lijden. Ook was alles makkelijk te begrijpen wat ze zeiden. En als laatst was het erg fijn om mijn theorie kennis even op te halen voor het tijden op de weg in mijn dagcursus.
Fijne instructeur en goede uitleg.
Het is goed geregeld en ik heb goeie/fijne lessen gehad en mijn examen in 1 keer kunnen halen.
Bij mijn eerste contact met Johan zeer uitgebreide informatie gekregen over de rijopleiding en mogelijkheden. Door hun prima planning heb ik in sneltreinvaart mijn bus rijbewijs kunnen halen. De lessen met Roeland waren ook TOP!
Goeie ervaring bij de rij school zowel in Lelystad als de opstap locatie in Almere. Gelukkig wel veelal dezelfde instructeur bij de op stap locatie in Almere. Leuke instructeur waar ik goed les van kreeg. Communicatie liep vrij wel goed en altijd vriendelijk en vlot geholpen niet alleen door de instructeur maar ook door de dames op kantoor om bijvoorbeeld les uren te plannen. Al met Al zeer tevreden.
Mijn ervaringen met Kemp zijn uitstekend. Prettige sfeer tijdens de les. Zeer kundige instructeurs, ook als een oefening herhaaldelijk niet lukt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook een absolute aanrader als motorrijschool. Mijn dochter werd uitstekend begeleid bij een aantal oriëntatie lessen. Over de overige rijopleidingen kan ik niet veel zeggen, maar die zullen van dezelfde kwaliteit zijn. De ANWB gaat vast niet over één nacht ijs.
Perfect georganiseerde rijschool! Ik heb het lessen prettig ervaren met deskundige en ervaren instructeurs.
In 1 woord "Geweldig". Ervaring met Kemp Rijopleidingen B.V. is top. Speciale dank aan Johan die alles goed georganiseerd en ingepland heeft. Vanaf het eerst moment een zeer fijn contact. De begeleiding m.b.t. theorie en praktijkexamen was uitmuntend. Blij dat ik voor Kemp heb gekozen en alles in 1 x gehaald. Johan, Martin en Roeland dank voor jullie ondersteuning!
De dames en heren zijn gewoon de beste! Al vanaf de eerste dag gewoon het gevoel gehad dat het niks anders dan TOP! Is. Iedereen die mij vraagt zeg ik gewoon ga bij hun.
Heel fijn om voor motor rijbewijs op eigen avb terrein te oefenen. Duidelijke communicatie via de receptie over de lessen. En zeer goed les gekregen !
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Scooters zijn goed op orde en geen probleem om motorkleding te lenen/gebruiken. In een keer geslaagd!
Relaxte sfeer, goeie rij instructeurs en slagen is zeker goed te doen.
Kemp heeft voor mij de theorie en praktijklessen rijbewijs D en Code95 verzorgd. Vanaf het begin een super fijne begeleiding. Fijne instructeurs. Een professioneel bedrijf. Met een dijk van een operational manager. Zowel theorie als praktijk in een keer gehaald.
De telefonische aanmelding voor de opleiding verliep snel en was doelmatig. In een prettig gesprek met de coördinator werd het doel en de gekozen werkwijze bepaald en werden boeken toegezonden. Geen verrassingen maar volledige duidelijkheid, ook over de kosten en de betalingen. De inplanning van de lessen vond in goed overleg snel plaats. Afspraken werden volledig nagekomen. De instructeurs waren voor mij helder en professioneel; geen onzin maar to-the-point en toch vriendelijk en betrokken. Het examen was ook meteen al ingepland en vond niet op een CBR-locatie plaats maar op de locatie van de rijschool. De ligging en bereikbaarheid van de rijschool is ook perfect. Ik heb niets kunnen vinden wat niet goed zou kunnen zijn. Ik heb een fijne opleiding gehad.
Ik kwam bij Kemp terecht via een rijschool uit mijn eigen regio die de komende maanden al vol zat, om mijn C1 rijbewijs te halen. Alle lessen konden op korte termijn worden ingepland en direct daarna mijn rijexamen. Iedereen is even vriendelijk en de rij instructeur daarnaast ook nog eens heel rustig, hij stelde me volledig op mijn gemak. In één woord top allemaal!
Ik ben hier opgeleid voor Rijbewijs B en C ( Ce volgt nog) De instructeurs zijn kalm, geven goede uitleg en helpen goed. Het materiaal waarmee les wordt gegeven is ook fijn.
Ik heb heel veel geleerd en een mooie ervaring rijker en super dat ik te horen kreeg dat ik geslaagd was voor mijn BE rijbewijs
In korte tijd brommobiel praktijk kunnen halen door zeer goeie uitleg en hulp van de instructeurs.
Na een proefrit voor CE wist Kemp een les rooster samen te stellen zodat ik in EEN keer slaagt. Door de verschillende opleiders voor CE in te zetten, heb ik een objectief en eerlijke bevorderingsbeoordeling gekregen. Het resultaat is behaald. In EEN keer geslaagd. Top mannen, bedankt.
Een geweldige rijschool, ontzettend vriendelijke en goede instructeurs en mensen op kantoor die je aan alle kanten weten en kunnen motiveren om je doel te bereiken. Zeer geduldig, ze nemen alle tijd en aandacht voor je, en kunt ten alle tijden bij zowel de instructeurs als op kantoor terecht. Al deze mensen zijn zeer betrokken geweest vanaf dag één tot op de dag van slagen, en hopelijk gaan zij me op korte termijn nog verder helpen met mijn CE