Samen met mijn buurjongen een dagcursus E achter B gedaan, die ik gekocht had via vakantieveilingen.nl. Goede en vriendelijke ontvangst in Lelystad, eerst een uurtje theorie en uitleg gekregen. Het lessen gebeurde in een BMW X3, waarin het prima vertoeven was. Ondanks dat ik nog nooit in een automaat gereden had, ging dit gelijk heel goed. De instructeur, Stefan, gaf op een leuke, goede en deskundige manier les. Hierdoor verliep het examen prima en waren we dan ook beiden geslaagd. Enige minpunt is dat de lunch, die er volgens het arrangement ook bij zou zitten, letterlijk wel heel eenvoudig was... we hebben deze niet voorbij zien komen. Maar ondanks dit waren we dik tevreden over deze cursus en kijken we terug op een geslaagde dag.
E achter B. Gewonnen via vakantiveilingen. Met een duokandidaat gingen we op pad. Om en om achter het stuur van de BMW X3. Er werd goed en duidelijk uitgelegd door Andre. Voor de koffie en lunch werd gezorgd. Na een gedegen opleiding in de ochtend ging ik om 14.00 uur op voor mijn examen. Resultaat.... Geslaagd !!! Duo kandidaat slaagde ook. Een leuke dag gehad en de bekende E is binnen.
Wij hebben een goede ervaring met Kemp rijopleidingen. We werden vriendelijk ontvangen, de theorie werd goed doorgenomen, onze instructeurs zijn rustig, eerlijk, kundig, duidelijk, zeer geduldig en erg aardig. Jammer dat het bedrijf wat ver bij ons vandaan ligt. Ik had graag een motorcursus gevolgt maar om daar iedere week voor naar Lelystad te rijden is me een beetje te gek.
via vakantieveilingen geboekt, waanzinnig goede communicatie en service, zeer deskundige (en gezellige) instructeur, enige minpuntje om 7.45 beginnen ...;-)Ga zo door, ik zou jullie aan iedereen aanbevelen!
Ik heb een spoed cursus E achter B gedaan. Perfect geregeld en een goed programma wat ik dan ook met succes heb afgesloten. Een aanrader!
Ik kreeg er een taxiopleiding. Was bloednerveus,laatste kans op werk van het UWV,en het klikte in deze combinatie niet met de rijinstructeur. Geen probleem hier, kreeg iemand anders en heb mijn diploma inmiddels! Fijn zoals de rijschool met mij mee dacht, al was ik het probleem!
Aanbeiding via vakantieveilingen, daardoor goedkoop mijn BE-rijbewijs gehaald samen met mijn broer
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Het voelde ook dat de mensen die er werken moeite willen doen voor diegene die daar een cursist is.
Hele goede ervaringen heel aardige mensen met goede tips, een hele leuke dag gehad.
Ik heb vroeger een auto-rijopleiding, chauffeurspas bij jullie gevolgd en nu mij motor-rijopleiding. Altijd goeie ervaring gehad met Erik Kemp. Alleen vond ik het jammer dat de motor rijinstructeur weinig geduld had!! Hierdoor voelde ik mij niet op mijn gemak tijdens de motor rijlessen.
Pas kort contacten. Zakelijk voor medewerkers van de gemeente Huizen.