prettige ervaring.
Ik wordt zeker vriendelijk behandeld en voel me onmiddellijk een vriend die welkom is. Mijn motor rijbewijs gehaald , alle examens in een keer gehaald en dat voor een vent van 60 jaar . Toppie , de instructeurs , André paar keer voor avb , Stephan vlak voor het exámen perfect de puntjes op de i en zonder fouten erdoor. Weg instructie en examen met Koos , streng maar perfect !! Eerder cursus vaarbewijs gedaan , maar daar niet voor geslaagd , er was wat verwarring door de instructeur . Ik heb 5 x examen gedaan maar helaas . Daarom heb ik theorie voor motor zelf gedaan en examen in Amsterdam bij CBR geslaagd cum laude !!
zeer goed aanrade waardt
Goede ervaring.
Ik ben blij want ik ben bij KEMP geslaagd voor mijn Motorvoertuigbeheersing! Was elders al 2x gezakt. Mijn rijschoolhouder heeft toen Erik gebeld.Het is ideaal dat de CBR examinator naar jullie prachtige terrein komt. Ik zat er helemaal in, mede door de les ervoor. Instructeur gaf mij prima tips .De motoren zijn prettig, licht en wendbaar.Vriendelijke mensen. Bedankt Erik en André
ik heb hier mijn praktijkexamen AM hier gedaan en ik vond het erg leuk, en de mensen zijn er erg vriendelijk .
Heel betrokken bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat. Er werd alle hulp geboden, zowel professioneel, als belangstellend. Goede ervaring, ondanks het feit dat het bedrijf ver van ons vandaan ligt.
ik vond het prettig om steeds dezelfde instructeur te hebben en hetzelfde voertuig. De afspraken werden goed nagekomen en in overleg waren er wijzigingen mogelijk. Bij deze wil ik graag Dik Schenk nog een keer bedanken.
Zeer positief, goed ontvangen, goede uitleg van de dag en uitstekende lessen gehad.
Vandaag op jullie prachtige oeffenterrein de eerste motorrijles gehad. Het is zeer goed bevallen en de leraar was ook erg positief en entousiast. Ik heb meteen een afspraak gemaakt aan de balie. Planning ook erg flezibel. Ik wist niet dat je rijscholen had met zo\'n utistraling! Ik kom uit t Gooi maar heb de ritjes naar Lelystad hier graag voor over.
Een snelle reactie op mail,ik kon snel terecht en ik ben zeer goed begeleid bij mn dagopleiding e achter b wel pittig zo\'n hele dag lessen maar wel geslaagd!
Sorry voor mijn late reactie maar ik heb een goede ervaring met jullie en wel een aanrader voor een ander.