prima materiaal en instructeurs mooi en goed buiten terrein voor les en examens goede service en begeleiding van af 1e les tot en met de examens
Groupon Motor Experience. Was top! Thanks Francis. Je hebt me vertrouwen gegeven dat ik het leuk vind om motor te gaan rijden. Nance
Goed verzorgd en een absoluut leuke manier om kennis te laten maken met motorrijden.. Misschien wel een idee om met haarnetjes te werken en te bekijken hoe de hygiëne mbt kleding kan worden verbeterd.
praktijkexamen gedaan voor m\'n scooter, en geslaagd. Mooi dat dit in Lelystad kon en ik kon nog snel terecht ook want had m\'n theorie maar net.
Uitstekend. Je word er goed geholpen,en alles word erg netje en goed uitgelegd !
Super goede begeleiding gehad van Stefan bij mijn dagcursus. Een rustige, duidelijke en ook gezellige manier van begeleiding. Tevens wist hij ook erg goed hoe hij iemand met zenuwen/examenvrees het best kan benaderen en begeleiden. Een goede ervaring!
Ik kwam er terecht via rijschool Van Buuren. Ik ging erheen omdat de praktijken in lelystad zelf werden gehouden. Geen spijt van mijn keuze. Problemen met mijn loon, dus de betaling van de praktijk. Hen toonden begrip en gaven me extra tijd. Receptionisten,lesgevenden, instructeurs en examinatoren waren allemaal hartstikke aardig en stelde je mooi gerust.
goed bedrijf alles netjes geregeld!!!
Ik heb de 3,5 uur introductiecursus motorrijden gedaan. Deze dag was goed geregeld en erg leuk.
Goedemorgen, ik wilde eigenlijk pas reageren wanneer ik geslaagd ben voor mijn BE rijbewijs. Want hoe makkelijk is het om wanneer je niet geslaagd bent je verhaal te doen. Maar krijg nu jullie tweede mail dus toch vast mijn ervaring. Mijn vriendin en ik hadden Johan als instructeur.En het is niets persoonlijks want Johan is een aardige man. Alleen deed het feit zich voor dat hij die nacht maar 3 uur geslapen had ( had hij wellicht beter niet kunnen zeggen) en dat hij daarom zo moe was. Op een gegeven moment maakte wij er maar een grapje over dat hij bijna in slaap viel dus misschien koffie nodig had.De ochtend zijn we doorgekomen met veel gapen en veel nonchalance. Dit gaf ons geen prettig gevoel. Na de lunch moest er opeens van alles gebeuren waardoor alles snel snel moest. Hij werd geirriteerd en was er wel klaar mee ( zo kwam het op ons over) Dus mijn vriendin en ik hadden hier een behoorlijke kater van en kwamen met een rotgevoel bij het CBR gebouw aan. Mijn vriendin is gelukkig geslaagd en ik ga het opnieuw aanvragen hier in Haarlem. Met vriendelijke groet, Vivienne Schoenmaker
Een prima rijschool om je rijexamens te volgen.
goede ervaring, vriendelijk personeel
Erg klantgericht en deskundige rijinstructeur. Daarnaast een zeer aantrekkelijke prijs!
zeer goede rijschool. in overleg goede afspraken om te lessen. zeer deskundige instucteur, die je gerust stellen en goed uitleg geven wat je verkeerd doet, maar ook wat je goed doet.
Hele fijne instructeur, Johan. Prima geregeld en lekker snel! Goeie, nette auto voor een prima sturende grote aanhangwagen.