goed bedrijf alles netjes geregeld!!!
Ik heb de 3,5 uur introductiecursus motorrijden gedaan. Deze dag was goed geregeld en erg leuk.
Goedemorgen, ik wilde eigenlijk pas reageren wanneer ik geslaagd ben voor mijn BE rijbewijs. Want hoe makkelijk is het om wanneer je niet geslaagd bent je verhaal te doen. Maar krijg nu jullie tweede mail dus toch vast mijn ervaring. Mijn vriendin en ik hadden Johan als instructeur.En het is niets persoonlijks want Johan is een aardige man. Alleen deed het feit zich voor dat hij die nacht maar 3 uur geslapen had ( had hij wellicht beter niet kunnen zeggen) en dat hij daarom zo moe was. Op een gegeven moment maakte wij er maar een grapje over dat hij bijna in slaap viel dus misschien koffie nodig had.De ochtend zijn we doorgekomen met veel gapen en veel nonchalance. Dit gaf ons geen prettig gevoel. Na de lunch moest er opeens van alles gebeuren waardoor alles snel snel moest. Hij werd geirriteerd en was er wel klaar mee ( zo kwam het op ons over) Dus mijn vriendin en ik hadden hier een behoorlijke kater van en kwamen met een rotgevoel bij het CBR gebouw aan. Mijn vriendin is gelukkig geslaagd en ik ga het opnieuw aanvragen hier in Haarlem. Met vriendelijke groet, Vivienne Schoenmaker
Een prima rijschool om je rijexamens te volgen.
goede ervaring, vriendelijk personeel
Erg klantgericht en deskundige rijinstructeur. Daarnaast een zeer aantrekkelijke prijs!
zeer goede rijschool. in overleg goede afspraken om te lessen. zeer deskundige instucteur, die je gerust stellen en goed uitleg geven wat je verkeerd doet, maar ook wat je goed doet.
Hele fijne instructeur, Johan. Prima geregeld en lekker snel! Goeie, nette auto voor een prima sturende grote aanhangwagen.
prettige ervaring.
Ik wordt zeker vriendelijk behandeld en voel me onmiddellijk een vriend die welkom is. Mijn motor rijbewijs gehaald , alle examens in een keer gehaald en dat voor een vent van 60 jaar . Toppie , de instructeurs , André paar keer voor avb , Stephan vlak voor het exámen perfect de puntjes op de i en zonder fouten erdoor. Weg instructie en examen met Koos , streng maar perfect !! Eerder cursus vaarbewijs gedaan , maar daar niet voor geslaagd , er was wat verwarring door de instructeur . Ik heb 5 x examen gedaan maar helaas . Daarom heb ik theorie voor motor zelf gedaan en examen in Amsterdam bij CBR geslaagd cum laude !!
zeer goed aanrade waardt
Goede ervaring.
Ik ben blij want ik ben bij KEMP geslaagd voor mijn Motorvoertuigbeheersing! Was elders al 2x gezakt. Mijn rijschoolhouder heeft toen Erik gebeld.Het is ideaal dat de CBR examinator naar jullie prachtige terrein komt. Ik zat er helemaal in, mede door de les ervoor. Instructeur gaf mij prima tips .De motoren zijn prettig, licht en wendbaar.Vriendelijke mensen. Bedankt Erik en André
ik heb hier mijn praktijkexamen AM hier gedaan en ik vond het erg leuk, en de mensen zijn er erg vriendelijk .