Gewoon weg toppie!!!! zeer goede instructeur, duidelijke uitleg en advies!
Ik heb een hele goede ervaring met kemp gehad. Professionele instructie, fijne medewerkers en ook veel lol en gezelligheid. Voor volgende rijbewijzen, mocht ik dit ooit willen, ga ik zeker terug en bij iedereen raad ik kemp aan. Bedankt voor de goede instructie, hulp en steun die ik nodig had om te slagen!
IK heb mijn rijbewijs via vakantieveilingen bij Kemp gedaan. Gerben heeft mij heel goed begeleid en ben zeer tevreden over de rijschool. Ik ben niet op jullie thuis kantoor geweest maar hebben in Eemnes afgesproken.
Erg leuke mensen, heel praktijkgericht. Heel veel lol gehad. Ik ga zeker verder met motorrijden.
Vlotte goede communicatie. Prettige instructeur en goed materiaal. Koffie op locatie lls zou gratis mogen zijn (nog gastvrijer). (Munten uitdelen voor beperken gebruik)
Super correct en vriendelijk.
prima materiaal en instructeurs mooi en goed buiten terrein voor les en examens goede service en begeleiding van af 1e les tot en met de examens
Groupon Motor Experience. Was top! Thanks Francis. Je hebt me vertrouwen gegeven dat ik het leuk vind om motor te gaan rijden. Nance
Goed verzorgd en een absoluut leuke manier om kennis te laten maken met motorrijden.. Misschien wel een idee om met haarnetjes te werken en te bekijken hoe de hygiëne mbt kleding kan worden verbeterd.
praktijkexamen gedaan voor m\'n scooter, en geslaagd. Mooi dat dit in Lelystad kon en ik kon nog snel terecht ook want had m\'n theorie maar net.
Uitstekend. Je word er goed geholpen,en alles word erg netje en goed uitgelegd !
Super goede begeleiding gehad van Stefan bij mijn dagcursus. Een rustige, duidelijke en ook gezellige manier van begeleiding. Tevens wist hij ook erg goed hoe hij iemand met zenuwen/examenvrees het best kan benaderen en begeleiden. Een goede ervaring!
Ik kwam er terecht via rijschool Van Buuren. Ik ging erheen omdat de praktijken in lelystad zelf werden gehouden. Geen spijt van mijn keuze. Problemen met mijn loon, dus de betaling van de praktijk. Hen toonden begrip en gaven me extra tijd. Receptionisten,lesgevenden, instructeurs en examinatoren waren allemaal hartstikke aardig en stelde je mooi gerust.