Top rijschool

Instructeurs zijn top, zijn erg vriendelijk en leggen goed uit.

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
  • Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

Top rijschool! Hele fijne instructeurs en alles qua planning en communicatie gaat perfect!

Super fijne rijschool. Ook top dat ze alles in huis hebben en dat je vanaf de rijschool ook kunt afrijden ipv eerst naar een CBR locatie te moeten rijden. Ook de code 95 kun je bij hun op het terrein doen dus alles onder 1 dak! Complimenten aan de planner Johan en vrachtwagen rijinstructeur Hans. Hele fijne mensen. Ze denken hier goed mee en hele goede communicatie.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Goede en rustige instructeur die kennis weet over te brengen.

Duidelijke uitleg. Praktijkvoorbeelden waar je wat aan hebt. Rustige instructeur. Mijn ervaring was goed.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Goede begeleiding en goede service

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? D (bus)

1e keer helaas gezakt, maar na nog 2 lessen ging het goed

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Er prettige. Rijschool. Erg jammer dat er geen broodjes aangeboden worden. Tijdens. Lange. Cursus dagen.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken, De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

Ja gewoon goed ik ben geslaagd, leip he. vriendelijke mevrouw aan de balie

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Zeer goed en zeer meedenkend , en leuke mensen je wordt ook goed ontvangen dus helemaal top

Helemaal top was een zeer fijne ervaring en leuke mensen

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Goede uitleg en goede rij instructeurs

Ik Heb een goede rij instructeur gehad ben in 1 keer geslaagd

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

prettige rijschool met vriendelijke en geduldige rij-instructeurs en ander personeel.

Door veel geduld en humor van de ervaren rij-instructeur heb ik genoeg zelfvetrouwen ontwikkeld om het rijbewijs BE te halen. De locatie Lelystad is prettig en overzichtelijk om te starten met de rijlessen.

Goede begeleiding

Goede begeleiding en goede ondersteuning waar nodig was

Uistekend

Gastvrij, professionele en bekwame instructeurs, doelgericht

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Goed te woord staan en goede uitleg vriendelijk personeel

Zie boven

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? B (auto)

Het was een goede rijinstructeur legt goed uit

Uitstekende professionele Verkeerschool

Een bedrijf wat met je mee denkt, goed probeert te plannen en qua lessen uitstekende backup en begeleiding geeft, met uiteindelijk als resultaat geslaagd met een compliment van de examinator

Its very very good driving school / من أروع مدارس تعليم السياقة وأكثرهم نجاحا

I do all my driving license category in Kemp Rijopleidingen BV. Its very nice school that will help you for all what you need. When I talk about this school I dont forget the to mention about the professional administration headed by ( Mr. Johan Wijkstra ) he is friendly, corporate person and very helpful, also he is very profesional to explain for you everything by details. Also I will not forget my professional teacher ( Mr. Roeland van werven and Hanks Donk) they are professional to pass for you the instruction and information smoothly, also very helpful and corporate. Thank you for all of you.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger), C1 (camper)

Goede rijinstructeurs

Na een intensieve maar zeer leerzame dag door een goede rijinstructeur de volgende de dag geslaagd voor mijn c1 examen. Goede begeleiding van begin tot eind.

Geweldig!

Ik ben zeer tevreden! Ik kwam later aan ivm het ov en heb in principe maar 2.5 uur les gehad in de dag cursus. De cursus was erg leuk en gezellig en de instructrice was top. Later afgereden en ook dit was leuk en de examinator was fijn. :) Uiteindelijk geslaagd en een top dag gehad.

nice

aardige instructeur, heel chill

Top van begin tot eind

Top instructeur gehad, Hans Donk bedankt.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Deskundig en nog gezellig ook!

Een leerzame en gezellige dag!

Super!

Ondanks mijn fysieke beperkingen (FNS en autisme) mocht ik bij Kemp scooterrijles krijgen. Na eerst meerdere lessen veilig op het terrein had ik genoeg balans en kunde om " de echte straat" op te gaan. Dankzij de hulp van Hans en Richard is het me gelukt om uiteindelijk een normaal AM rijbewijs te halen. Ze bleven er vertrouwen in houden als ik maar genoeg de tijd nam om ervaring op te bouwen. En waar een andere rijschool er van uit ging dat ik 3 tot 5 jaar een lijdensweg zou moeten afleggen met wekelijks les voordat ik examen zou kunnen doen, is het bij Kemp wel gelukt. In 9 maanden met praktijklessen heb ik mijn AM rijbewijs gehaald! Eindelijk kan ik zelf op stap. Voor mij dus geen scootmobiel maar een normale, gave brommer met een Harley uiterlijk! Bedankt Hans en Richard dat jullie me de kans gaven en zoveel tijd en moeite aan me wilden besteden! Het waren gezellige lessen! Groetjes Cindy

prima ervaring - helder -duidelijk en goede begeleiding

ben zeer te spreken over de begeleiding voor mijn C1 rijbewijs - fijn dat het met een automaat kan -die zijn er niet veel voor CI rijbewijs.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Aardige mensen, met veel ervaring.

Goeie rijschool

Super goede service

Dank je voor jullie goede hulp

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? N.v.t.

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad