Zie onderwerp
Begeleiding is heel goed
Rijbewijs C gehaald met behulp van twee instructeurs. Zij geven goed les. Dankjuliewel.
Denkt in oplossingen, contact is prima
Heb een heel goeie ervaring gehad, alles wordt duidelijk uitgelegd en goed door de instructeurs.
Alles keurig geregeld omtrent het afrijden, lessen. Reageren snel op eventuele vragen.
Ik heb een prettig ervaring meegemaakt!
Vanaf de eerste vraag naar informatie over het rijbewijs C1 goede uitleg en toelichting. De planning is met zorg opgesteld en sloot precies aan bij wat nodig - en niet nodig - was. Er wordt snel en vakkundig gereageerd op vragen en opmerkingen. Kwaliteit tot in de details.
Goede uitleg leuke mensen top dag
Leerzame dag
Heel goed les gehad van hans Hij is de rust zelf en dat vond ik heel prettig
Ging om mijn zoon van 16, met ADD (niet de hyperactieve variant). Spelen goed in op de persoon/cursist. Hij werd even goed bij de les gehouden en er werd goed omgegaan met zijn nervositeit (hij was enorm zenuwachtig, wilde heel graag slagen).
Alles heel goed geregeld en snel gegaan Volgende rijbewijs categorie kom ik weer
Super fijne, prettige en nuttige uitleg van de lessen, zowel theorie als praktijk
Ik heb het eerst in 1x geprobeerd, was me niet gelukt. Daarna samen met instructeur gekeken wat de beste optie was om als volgt te doen. Samen tot een oplossing gekomen en daarna ook meteen geslaagd. Aardige mensen!!
Mijn C1 gehaald bij Kemp. Instructeur Hans neemt overal rustig de tijd voor en legt alles goed uit. Hierdoor ga je met een zeker gevoel het examen in. Deze rijschool denkt goed mee. Ik had namelijk nog een vraag over het behalen van E achter C1, kreeg goed advies van Johan.
Goed te woord gestaan en prima begeleiding
In het begin wat moeilijk bereikbaar maar dan is alles vlot en duidelijk verlopen. Wij zijn tevreden
Uit pure frustratie overgestapt naar een andere rijschool en wat werd ik aangenaam verrast. Een zeer professionele aanpak waar je als leerling wat aan hebt. Zonder verrassingen je examen te gemoed gaan, echt een dikke pluim.
Een gemoedelijke sfeer met deskundige en gezellige instructeurs. En ook de frontdesk is vriendelijk en flexibel. Ik heb een hele prettige tijd gehad. En de eerdte keer geslaagd!
Erg leuke en leerzame dag gehad bij Kemp.
Zeer goede begeleiding en duidelijke uitleg theorie van de heren Ab Schaaphok, Hans Donk en Lex Smies. Praktijk ook als zeer fijn ervaren en erg leuk les te hebben gekregen van zowel Samantha, Roeland als Hans. Ook Johan(van o.a. planning)denkt erg met je mee. Echt aan te raden!
Mijn ervaring is goed te noemen de mensen die mij les gegeven hebben waren goed onderricht